Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Овај гол што сте примили је подсетио мало на Пиксија и Камерун, буквално недопустиво у том моменту примити такав гол.

Порто је баш промешао карте колко видим, ово вам је била озбиљна шанса за неочекивани(е) бод(ове)

• Replies 6.5k
  • Views 301k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

• Author

Uzgred, pogledajte konferencije za stampu Fariolija i Milojevica i uporedite o cemu prica fudbalski trener a o cemu teoreticar fudbala sa Temua. Farioli je pohvalio plan Zvezde, objasnio kakve je takticke promene uneo u drugom poluvremenu i sta je hteo da postigne tim promenama. Milojevic je palamudio o fudbalu koji se igra 90 minuta, greskama koje su sastavni deo igre, Bogu koji je nagradio Kostova jer je divno dete, padu koncentracije i sansama koje na ovom nivou fudbala moraju da se iskoriste.

I to je tacno ono sto smo gledali 90 minuta. Milojevic je poslovicno sjajno iscitao osnovne postavke Fariolijeve igre i pripremio odlican plan kako da ih osujeti, tu se otprilike i zavrsilo njegovo ucesce na utakmici. Farioli je pokusavao poluvreme da igra po starom, kad je video da mu utakmica klizi iz ruku promenio je postavku igre na terenu i pojacao je sredinu da bi povratio kontrolu. Moglo je da mu i ne prodje, moglo je i Milojevicu da se posreci da Duarte sutne ono u gol minut pre kraja, sustina je u tome da ozbiljan trener mora ne samo da napravi dobar plan za utakmicu vec i da ima gomilu rezervnih planova ako mu osnovni plan protivnik osujeti. Farioli to ume, Milojevic ne ume, fudbal u verovatno 7-8 od 10 slucajeva nagradi onog koji ume. Ovom koji ne ume ostaje da se zali na losu srecu, neiskoriscene sanse, pad koncentracije i da izbaci jos nekoliko uobicajenih fraza o utakmici koja traje 90 minuta i slicno.

Ivanic je na evropskim utakmicama ove sezone masio zicere koji su durektno uticali na rezultat. Protiv Seltika je promasio za vodjstvo od 2-1 a veceras za izjednacenje 1-1. Da je pogodio oba puta, sada bi imali 4 poena ako ne i svih 6. Nasi napadaci jednostavno moraju da pogadjaju bar okvir gola u zicer-sansama koje im se otvaraju. Danas smo imali 4 dobre sanse i sve cetiri promasili (Ivanic, Arnautovic, Milson i Duarte). Jedini gol je dosao kao rezultat dobrog voleja posle odbitka a ne posle izradjene sanse. Danas ni jedan od napadaca nije sutirao u okvir gola. Sutevi koji su isli u gol uputili su Kostov i Handel.

Povratak Krunica u tim ce pojacati vec dobar centralni vezni red. Moj izbor bi bio Krunic, Handel i Kostov za centralu.

6 minutes ago, johan nagel said:

Овај гол што сте примили је подсетио мало на Пиксија и Камерун, буквално недопустиво у том моменту примити такав гол.

Порто је баш промешао карте колко видим, ово вам је била озбиљна шанса за неочекивани(е) бод(ове)

Portov kombinovani sastav je jos uvek kvalitetniji od Zvezde. Mi smo odigrali vrlo dobro i zato je utakmica bila neizvesna do kraja, a ne zato sto je Porto igrao u kombinovanom sastavu.

У то не залазим свакако нисам ни гледао утакмицу, могуће да сте били добри. У сваком случају боље против Порта с мислима на недељној текми против Бенфике и озбиљно промешаним саставом, него с фул нашпанованим тимом који би лакше успоставио доминацију јер су јелте много квалитетнији.

• Author
2 minutes ago, Dimitrije said:

Ivanic je na evropskim utakmicama ove sezone masio zicere koji su durektno uticali na rezultat. Protiv Seltika je promasio za vodjstvo od 2-1 a veceras za izjednacenje 1-1. Da je pogodio oba puta, sada bi imali 4 poena ako ne i svih 6. Nasi napadaci jednostavno moraju da pogadjaju bar okvir gola u zicer-sansama koje im se otvaraju. Danas smo imali 4 dobre sanse i sve cetiri promasili (Ivanic, Arnautovic, Milson i Duarte). Jedini gol je dosao kao rezultat dobrog voleja posle odbitka a ne posle izradjene sanse. Danas ni jedan od napadaca nije sutirao u okvir gola. Sutevi koji su isli u gol uputili su Kostov i Handel.

Povratak Krunica u tim ce pojacati vec dobar centralni vezni red. Moj izbor bi bio Krunic, Handel i Kostov za centralu.

Ja nekako mastam da jednom u gostima vidim sastav Mateus, Rodrigao - Uchena - Veljkovic, Seol - Krunic - Ivanic/Kostov - Handel/Elsnik - Tiknizjan, Arnautovic - Duarte/Radonjic, da se malo odlepimo od fudbala u kojem su Ivanic na levom krilu i Katai neminovnost na terenu. Sa tri igraca u vezi koji svi mogu da odigraju u dubinu, dva klasicna wing beka i Arnautovicem koji bi odlagao lopte nasem najbrzem igracu mogli bismo da igramo dosta visoko sa mnogo pritiska u sredini a nasa dva nominalno najslabije spremna igraca bi imala manje obaveza u presingu jer bismo presing igrali siroko sa visoko postavljenim bekovima i sa vise igraca koji love koridore kroz sredinu.

2 minutes ago, harper lee said:

Ja nekako mastam da jednom u gostima vidim sastav Mateus, Rodrigao - Uchena - Veljkovic, Seol - Krunic - Ivanic/Kostov - Handel/Elsnik - Tiknizjan, Arnautovic - Duarte/Radonjic, da se malo odlepimo od fudbala u kojem su Ivanic na levom krilu i Katai neminovnost na terenu. Sa tri igraca u vezi koji svi mogu da odigraju u dubinu, dva klasicna wing beka i Arnautovicem koji bi odlagao lopte nasem najbrzem igracu mogli bismo da igramo dosta visoko sa mnogo pritiska u sredini a nasa dva nominalno najslabije spremna igraca bi imala manje obaveza u presingu jer bismo presing igrali siroko sa visoko postavljenim bekovima i sa vise igraca koji love koridore kroz sredinu.

Potpisujem. Problem sa ovim timom je sto osim u centralnom veznom redu mi nemamo adekvatne zamene za zadnju liniju i za ving-bekove.

Edited by Dimitrije

• Author
Just now, Dimitrije said:

Potpisujem. Problem sa ovim timom je sto osim u centralnom veznom redu, mi prakticno nemamo adekvatne zamene za zadnju liniju i za ving-bekove.

Manje bi ih trosio, igrali bi na uzem prostoru. Osim toga, u nekim varijantama bi eksplozivnija krila poput Babike mogli da budu alternative a ne rezervni bekovi. Ako ni to ne prodje formacija uvek moze da se promeni tokom meca, nije zabranjeno.

1 hour ago, harper lee said:

Ove akrobacije sa Olajinkom su nas vec kostale poraza kuci protiv Pafosa a kostale su nas i veceras jer je lik izgubio loptu i umesto da rusi igraca koji mu je uzeo krenuo je da trckara za njim kad je ovaj vec stekao pet metara prednosti.

Čovek koji je ušao pet minuta pre toga dozvoljva da ga protivnik pretrči, uzme loptu, a on ostane da ga gleda bez ikakve želje i pomisli da ga omete, da krene nazad, u nastavku akcje primamo gol.

Igra se 89. minut.

Edited by Dankan Ajdaho

Moze. Medjutim, ispadanjem jedong od stopera (povreda, kartoni), problem je veci. Znam da ste vi predlozili Seola u zadnjoj liniji ali ja radije ne bih. Igra glavom mu nije dobra. Lekovica ne bih ni razmatrao.

5 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Čovek koji je ušao pet minuta pre toga dozvoljva da ga protivnik pretrči, uzme loptu, a on ostane da ga gleda bez ikakve želje i pomisli da ga omete, da krene nazad, u nastavku akcje primamo gol.

Igra se 89. minut.

A pre toga je prekinuo njihov opasni napad, pretrcao celu stranu i dobio losu loptu.

Mogao je da faulira igraca, a mogli su to da urade bar jos 3 igraca Zvezde i da bar jedan od dvojca Seol-Milson pokrije svoju levu stranu, jer na toj poziciji nije bilo nikoga.

6 hours ago, harper lee said:

👍

Imali bismo dosta manje trcanje bocnih igraca, kojih nema mnogo u rosteru, posebno na defanzivnom delu ekipe. Jedini mali problem je realizacija Radonjica koji nije spic, mada opet moze da daje povratne lopte.

Prvi put posle dugo vremena da sam zazalio sto sam bacio akcenat na kosarku kada se poklapaju utakmice.

Bravo Kostov!

RbuIhu2.png

Kad se oporavi Krunić, on će biti starter umesto Elšnika i to je to. Rodrigaa može da odmori Leković kada se igraju neke slabije domaće utakmice.

Edit: Mirko sa Kostovim deli minutažu, i svi odmorni.

Edited by JPM

3 hours ago, Milosh76 said:

A pre toga je prekinuo njihov opasni napad, pretrcao celu stranu i dobio losu loptu.

Mogao je da faulira igraca, a mogli su to da urade bar jos 3 igraca Zvezde i da bar jedan od dvojca Seol-Milson pokrije svoju levu stranu, jer na toj poziciji nije bilo nikoga.

Tri puta za desetak minuta koliko je bio na terenu je izgubio duele tako što su ga jednostavno pretrčali a on odustao.

ови промашаји из изгледних позиција су резултат домаће лиге гдје оваквих шанси као Дуартеова има 10ак по меча па како ћемо лако ћемо.

могло би се мало на концентрацији порадити.

јбг јесте ово комбиновани састав Порта али Порто већ 30 година игра и изгледа онако како ми годинама безуспјешно покушавамо да направимо балканску верзију.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.