Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Milson pokazao da je lijevo 16x bolji igrac, kad je presao na svoju poziciju, kreirao sebi onu sansu iz driblinga, iznudio zuti, asistirao Duarteu za zicer i opet ga se poliva govnima sto ga vo sa klupe stavlja na kontra stranu.

• Replies 6.5k
  • Views 301.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

14 minutes ago, JPM said:

Ja jok, uvek se ovo desi. Ali poštovanje sa igru. To je sve rutina, treba znati igrati na rezultat, treba znati sačuvati isti. Nemamo priliku u domaćici to da treniramo. Naivnost ekipe.

Jebiga.

Nije naivnost uvesti Olayinku. To je debilizam

Steta, ono sto sam gledao cik cak sa kosarkom i posle, nismo zasluzili poraz. Apsolutno nemam nikakva ocekivanja od FK ove godine, te sam makar zadovoljan igrom i time da smo cak imali sanse da pobedimo vcrs , a realno smo svi ocekivali da rutinski dobijemo po guzici. Kostov dade prelep gol, za Olajinku jebenog je i Lucic Ronaldo. Kako me frustrira taj covek kad god ga vidim. Neshvatljiva greska bukvalno cele odbrane i ode sve u majcinu

4 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

Milson pokazao da je lijevo 16x bolji igrac, kad je presao na svoju poziciju, kreirao sebi onu sansu iz driblinga, iznudio zuti, asistirao Duarteu za zicer i opet ga se poliva govnima sto ga vo sa klupe stavlja na kontra stranu.

A moro je nedj i Olayinku turit

6 minutes ago, elementary said:

Možda zato sto znamo ko nam je trener i videli smo to gomilu puta .

Nema smisla da sada svaljujete krivicu na Milojevica.

• Author

Milojevic moze komotno da ostane u Portugalu, vreme je da se nadje normalan trener kojeg ce igraci morati da postuju. Nerealno je koliko malo discipline ima u timu, izgubili smo samo zato sto niko nikome ne dodaje loptu, niko nikoga ne pokriva, menjaju se igraci po planu pre utakmice a ne u zavisnosti od toga sta se desava na terenu, igraci ne igraju nedeljama a onda se uvode na ovakvim utakmicama. Cak i kad se dobro postavi igra ne vredi jer vidis od negde sredine drugog poluvremena u kojem pravcu ide utakmica i tacno znas kako ce da se zavrsi. Imali smo sanse cak i da dobijemo i to nema veze sa promasajem Duartea koji ce sad svi da pominju. Ta sansa je dosla iz jedne jedine situacije kad je igrac (Milson) dodao loptu drugom igracu koji je bio u dobroj poziciji, bar tri puta smo mogli da imamo slicnu sansu da Duarte, Milson i Ivanic nisu pokusavali sami da daju gol iskosa umesto da gadjaju po dva igraca na drugoj stativi koji su se sami sushili ispred gola.

Arnautovic ce opet da popizdi sto ga je menjao i treba, covek verovatno ne moze da shvati da njegov trener nije u stanju da razume da u spicu ima igraca koji ne trci non-stop vec po potrebi. Ako vec ne izlazis visoko u presing vec se branis zonom ostavi Arnautovica da se setka tu oko centra i glumi mantinelu a menjaj igrace oko njega jer su ti ceo vezni red i oba beka potrosili snagu. Koji ce ti kurac centarfor koji ce da trci pozadi ako si se vec postavio pozadi i cuvas rezultat sa nekoliko igraca kojima je dusa u nosu?

Steta, mogli smo ovde da izvucemo bar bod ali to "steta" cemo ponavljati iz utakmice u utakmicu sve dok je Milojevic na klupi. On ume dobro da postavi utakmicu ali za vreme utakmice mozes komotno da stavis saobracajni znak umesto njega i imace isti uticaj na desavanja na terenu. Taj ima svoj plan i gura ga od pocetka do kraja nevezano za to sta se desava na terenu. Mi smo na 1:1 na gostovanju Portu u 90. minutu utakmice primili gol tako sto su nam dva njihova igraca izasli sami ispred golmana na pola terena, treba i to umeti.

Just now, Dimitrije said:

Nema smisla da sada svaljujete krivicu na Milojevica.

Jedino sto je veceras baaaas kasnio sa izmenama, nepravedno je pljuvati ga za vecerasnji mec. S pravom je kritikovan protiv Seltika i Pafosa

Dobra igra, al sve već viđeno. Skupi promašaji koji nama uvijek dođu na naplatu. Samo nisam vidio već dugo da je neki igrač Zvezde ovako prodao suigrače koji ginu cijelu utakmicu kao Olayinka, ajde da je čovjek špartao od prve minute pa da kažeš crko je jebiga, al ovo je dno dna šta je napravio, najsretniji bi bio da više ne zaigra nikad za nas.

Još pre Pafosa sam pisao da nema šta da tražimo u Ls i da nam je ovo mera gde možemo igrati konkurentne utakmice .

Problem je samo sto mi imamo snage za 60 minuta . Tako da je poluvreme po 30 minuta bilo bi super i dobro bi izgledali .

Za pohvalu je sto smo pokušavali da igramo fudbal ,nismo imali šta da izgubimo pa otud i hrabrija utakmica .

28 minutes ago, tsva said:

Sisoja napustila sreca. Znanja nikad nije imao. Jebo ga Olayinka

Ne brukaj se. Odlicno pripremljen i vodjen mec

Ovo je jedina utakmica ove sezone gde nemam kritike za Milojevica. Takticki dobro spremio tim. Porto nije imao mnogo sansi. Zvezda je bila opasna iz kontri. Cak mi se cini da smo imali vise sansi od Porta. Problem nasih igraca je sto te sanse ne umeju da iskoriste i to oni najiskusniji i najbolji u timu (Ivanic, Arnautovic, Duarte, Milson). Od njih se ocekuje da postizu golove a ne da se hvataju za glavu posle svakog promasaja. Sto se tice nediscipline nasih igraca, prvi na tapetu su Arnautovic i Radonjic. Pokusavaju da se medjusobno impresiraju odigravanjem stikli (mada je protivnik osvajao loptu posle svih tih scaka i fora). Drugo, Arnautovic ne sme da namerno razbije arkadu protivnickom igracu. Mogao je da dobije crveni karton da je intervenisala VAR soba jer je ocigledno da je podigao visoko lakat da se na njega nabije protivnik. Ako se izuzme nedisciplina, obojca su dobro igrali ali ne dovoljno dobr da donesu pobedu Zvezdi. A mogli su. S druge strane, Kostov i Handel su igrali kao iskusni profesionalci, odgovorno i uz maksimalan napor i fer plej. I jedan od njih je momce od 17 leta.

• Author
1 minute ago, Arthur Kirkland said:

Jedino sto je veceras baaaas kasnio sa izmenama, nepravedno je pljuvati ga za vecerasnji mec. S pravom je kritikovan protiv Seltika i Pafosa

Kasnio je i menjao jer je tako odlucio pre utakmice, to mu se stalno desava. Jedina logicna izmena koju je napravio je ona koju nije planirao ali je morao da je napravi jer je Tiknizjan umro na terenu. Ako je vec uvodio Milsona trebalo je da ga uvede na strani gde on bolje igra i iza sebe ima jaceg beka ali je za to trebalo odmah da menja i Tiknizjana i preseli Seola, videlo se nekoliko minuta pre izmene Tiknizjana da on vise nema snage da igra. Ivanic je trebalo da predje na poziciju Kostova a Duarte da udje desno ili obrnuto, Arnautovica nije uopste trebalo da menja. Ove akrobacije sa Olajinkom su nas vec kostale poraza kuci protiv Pafosa a kostale su nas i veceras jer je lik izgubio loptu i umesto da rusi igraca koji mu je uzeo krenuo je da trckara za njim kad je ovaj vec stekao pet metara prednosti. Za ovo sto smo igrali na kraju imalo je vise smisla cak i da uvede Badja da pojaca blok u sredini ali njegova fascinacija Olajinkom nas je izjebala ponovo. Olajinka ne moze da se vraca u formu na ovakvim utakmicama, covek je zaboravio kad je poslednji put igrao fudbal, on treba da se vraca u formu na utakmicama domaceg prvenstva dok ponovo ne oseti loptu. Ovako mu samo cini medvedju uslugu, dva puta je usao na teren ove sezone u dve najjace utakmice koje smo do sada igrali i na obe utakmice je izgledao kao amater jer ne igra mesecima.

Milojevic prosto nije kreativan trener, on svasta nesto zna ali za njega je utakmica samo sredstvo da igraci urade ono sto je pre utakmice trazio od njih i nista vise od toga. On menja u fazonu "Radonjic nema snage za vise od XY minuta, na njegovu poziciju uvescu Milsona, Arnautovic nema snage za vise od YX minuta, na njegovu poziciju uvescu Duartea" iako svako ko je odgledao jednu Zvezdinu utakmicu vidi da Milson na desnoj strani ne zna gde se nalazi a da je Arnautovic svaku dugu loptu osvojio jer ima dupe kao Rusija i ne mora da trci da bi je osvojio vec je dovoljno da se zagradi. Isto bi igrao i da su mu zdravi Krunic i Babika, samo bi menjao druge igrace ali po istom obrascu.

Ovo je dobar tim, videlo se i veceras na momente koliko moze da bude dobar ali dok su igraci imali snage da igraju ono sto je im postavljeno kao zadatak. Kako je utakmica usla u fazu da se rotira i traze druga resenja Milojevic je po ko zna koji put zakazao jer on nema taj osecaj da "namirise" utakmicu i uradi nesto drugacije. Ovo je jednostavno poraz trenera, sanse se pretvaraju u golove ili promasuju i to je stvar na koju trener ne moze da utice ali mi smo izgubili kontrolu utakmice cim je Farioli poceo da menja situacije na terenu a nas genijalac je na to odgovorio... nicim. Sto je najgore od svega, opet ce nasi novinari da se zale na hudu srecu i naivnost ili nespretnost ovog ili onog igraca, niko nece da se bavi time sta smo mi igrali poslednjih pola sata u odnosu na prethodnih sat vremena i zasto.

Arnautović je magičan na ovim martinela kombinacijama. Iz prve dodavanje. Ja ovo odavno nisam video. Ne mislim samo večeras.

• Author

Uzgred, jedan od jacih kandidata za izmenu je bio Ivanic ali njega ne bi menjao ni da mu zivot zavisi od toga. Mica u ovom trenutku nema snage za vise od sat vremena ovog ritma a sada i nema prevelike potrebe za njim da gilja 90 minuta.

Steta je sto nemamo nekog modernijeg trenera na klupi jer imam dobar osecaj kad je ovaj tim u pitanju, narocito kad je kompletan. Handel je bas ozbiljno pojacanje a tek ce biti kad se Krunic vrati i kad se jos bolje uigra sa ekipom jer trenutno nam u manevru igraju dva levaka i imamo problem sa promenom strane dijagonalom, i veceras smo imali nekoliko situacija kad smo tamo stvarali prednost ali lopta nije dolazila. Arnautovic i Radonjic pokazuju vise zelje nego sto sam ocekivao, ovaj drugi je nacrtan da ulazi u drugom poluvremenu da menja ritam i napada odbrane koje su vec odigrali dobar komad utakmice. Kostov takodje daje vise nego sto sam ocekivao. Sad glavni posao treba da bude da osposobimo Babiku, Uchenu i Badja i oni moraju da igraju sledecih nekoliko utakmica non-stop. Bilo bi dobro i da promenimo formaciju u 3-5-2 ili 3-4-3 u zavisnosti od jacine protivnika ali tom cudu se ne nadam, Milojevic ce junacki poginuti na 4-2-3-1 brdu sta god da se desi.

• Author
1 minute ago, JPM said:

Arnautović je magičan na ovim martinela kombinacijama. Iz prve dodavanje. Ja ovo odavno nisam video. Ne mislim samo večeras.

Arnautovic je klasa kakvu nismo imali u timu od Marina i Hvanga, on samo igra ono sto se ocekuje od top igraca na njegovoj poziciji.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.