Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Katai out do završetka sljedeće reprezentativne pauze.

• Replies 6.5k
  • Views 301k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Porto usrao Aruku 4-0 u gostima sa igracem manje

Smesi nam se jedan Monako scenario

Harpere, sta je sa Babikom, koja povreda?

Vest je bila da se sudario sa Duarteom na treningu i da se tako povredio.

Sutra sa Portom se najavljuje isti tim kao i za Seltik uz izmenu Milson/Olajinka umesto Radonjica.

Crvena zvezda će protiv Porta najverovatnije igrati u sastavu: Mateus – Seol, Učena, Veljković, Tiknizjan- Handel, Elšnik – Olajinka, Duarte, Ivanić – Arnautović.

Ja bih ubacio Kostova umesto Duartea, ali ne na krilo, nego kao treceg veznjaka u sredini.

Edited by Milosh76

Nece Miloje sistem 3-5-2 (ili 3-4-3) mada ima dobre igrace za tu formaciju. Mateus - Veljkovic, Rodrigo, Ucena - Seol, Kostov, Handel, Elsnik, Nair/Olajinka - Ivanic - Arnautovic

Edited by Dimitrije

• Author
1 hour ago, JPM said:

Harpere, sta je sa Babikom, koja povreda?

Otkud ja znam.

• Author
57 minutes ago, Dimitrije said:

Nece Miloje sistem 3-5-2 (ili 3-4-3) mada ima dobre igrace za tu formaciju. Mateus - Veljkovic, Rodrigo, Ucena - Seol, Kostov, Handel, Elsnik, Nair/Olajinka - Ivanic - Arnautovic

Nije nemoguce da izvede 3-5-2 jer protiv ovakvog Porta uopste nije bitno koliko je tim uigran, razbucace nas presingom svejedno i necemo imati posed. Stavise, vrlo je realno da izadjemo u ovom sastavu, s tim sto ce igrati Duarte u paru sa Arnautovicem a ne Kostov.

43 minutes ago, harper lee said:

Otkud ja znam.

Sorry, mislio sam da si malo blizi klubu. My bad.

5 hours ago, harper lee said:

Nije nemoguce da izvede 3-5-2 jer protiv ovakvog Porta uopste nije bitno koliko je tim uigran, razbucace nas presingom svejedno i necemo imati posed. Stavise, vrlo je realno da izadjemo u ovom sastavu, s tim sto ce igrati Duarte u paru sa Arnautovicem a ne Kostov.

Moj izbor: da je je Krunic zdrav, igrao bi umesto Kostova; Duarte bi na pocetku ostao na klupi.

Potencijalni bod puna kapa, mada mislim teško.

• Author
29 minutes ago, Babu Bhatt said:

Potencijalni bod puna kapa, mada mislim teško.

Bod bi bio senzacija ravna pobedi nad Liverpulom u Beogradu. Porto je masina, igraju fenomenalno, brzo, agresivno, manje-vise su sve ono sto mi nismo. Jedino ostaje neka tanka nada da ce im fokus biti na derbiju protiv Benfike pa ce malo da se stekaju i kombinuju sastav, ako budu igrali punom snagom moci cemo samo da gledamo u pasulj da Mateus odigra utakmicu zivota.

2.10. pada kisa... ne mogu da se opet ne setim 2.10.97. i ekerena. iz nekog razloga ta utakmica mi se toliko urezala i kisurina... nikada se nije desilo da bukvalno 5 sati lije kao iz kabla

Edited by Nikodije

• Author

Gledam Lil u Rimu deset minuta i vec mi se ne svidjaju nase sanse protiv njih. Izgledaju kao da ih ima 15 na terenu.

Francuzi nas standardno isprebijaju i napune.

20 minutes ago, Nikodije said:

2.10. pada kisa... ne mogu da se opet ne setim 2.10.97. i ekerena. iz nekog razloga ta utakmica mi se toliko urezala i kisurina... nikada se nije desilo da bukvalno 5 sati lije kao iz kabla

To sam gledao na Eurosportu, živjela kablovska televizija :):)

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.