Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

• Author
  • Popular Post

Uzgred, posto sam dosta kritikovao Duartea zbog ocajne igre, dekoncentracije, sebicnosti i zasluzenog crvenog kartona sad mogu da pozelim samo da ga nikad ne prodamo i da kod nas ostane do kraja karijere na velikoj plati. Malo smo stranaca s takvim karakterom dovodili i ako je neko zasluzio pravo na ovakvu utakmicu zasluzio je on, ne samo zbog odlicne forme na pocetku sezone vec i zbog svega sto je morao da izgura kao drugi spic koji ili nije igrao ili je igrao na poziciji koja mu nije forte jer Milojevic ne bi promenio formaciju i nacin igre da mu zivot zavisi od toga. One suze frustracije i krivice kad je izlazio sa terena zbog crvenog kartona kojim je ostavio ekipu na cedilu i do kraja uprskao utakmicu koju je i pre toga dovoljno uprskao su odraz ozbiljnog karaktera, timskog duha i lojalnosti prema saigracima.

• Replies 6.5k
  • Views 301k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Lekovic je Tutoric, a Ivanic stvarno mora da radi na realizaciji. Razumem da je spor i da je metiljav - prvo je od godina, drugo je oduvek. Ali moras da dajes mrtve sanse jebiga.

Kako je Radonja prosao kroz dva indijanca i kako je lepo nabacio Rodrigoauauauau, strasno sta je masio.

Ovo u nasoj ligi nije fudbal, ovo je gomila srcanih bolesnika u dresovima. Gledao sam drugo poluvreme, kladio sam se na nas posle crvenog i 0-1 za kvotu oko 4 laugh

Koju god ligu da sam gledao u poslednje vreme, svugde se bolje trci i bolje bije i bolje skace, a i golmani skidaju svasta. Izuzev Zvezde i donekle Partizana, ovo nije u top 40 liga u Evropi

Mi svaka 3 dana igramo 2 razlicita sporta, skladno naslovu teme

Seltik nije uspeo sad za vikend da resi Hibernijan, koji je prosao Partizana. Go figure

vladimir-stojkovic-fk-partizan.gif

vlade

5 hours ago, Ratamahatta said:

Koju god ligu da sam gledao u poslednje vreme, svugde se bolje trci i bolje bije i bolje skace, a i golmani skidaju svasta. Izuzev Zvezde i donekle Partizana, ovo nije u top 40 liga u Evropi

Ja sam juče gledao Mladost Lučani - Čukarički, prebacio na Njukastl - Arsenal, pa se vratio na CZV - Radnički. Kao da prvu i poslednju trećinu filma gledaš na 0.5x, a sredinu na 2x.

• Author
2 hours ago, Ayatollah said:

Ja sam juče gledao Mladost Lučani - Čukarički, prebacio na Njukastl - Arsenal, pa se vratio na CZV - Radnički. Kao da prvu i poslednju trećinu filma gledaš na 0.5x, a sredinu na 2x.

Zamisli, postoje razlike u kvalitetu izmedju igraca Mladosti iz Lucana i Arsenala iz Londona. Ja sam sokiran, nikada mi ne bi palo na pamet da je tako nesto moguce.

Darjan je prije neki dan udario na Tinkizijana. Pije, kasni i ne zna da igra fudbal...

Meni je problem samo ko je odlučio da Milson puca penal?

• Author
1 hour ago, Spike said:

Pod jedan, Marko Perovic a.k.a. Sovinista moze Milsonu da popusi kurac. Od svih razloga zasto Milson nije trebalo da sutira penal on je nasao taj da pored toliko malo domacih igraca stranac nije trebalo da sutira. Pa, picka ti materina bedna, igrao si i zaradjivao pare u inostranstvu skoro celu karijeru i ti si nasao nesto da pricas o strancima i domacima. Mrsh.

Drugo i mnogo vaznije, uzasna je atmosfera oko i fudbalskog i kosarkaskog kluba. Nju stvara neprirodna koalicija izmedju ciganskih debila koji nisu u stanju da naprave razliku izmedju igraca i strucnih stabova sa jedne i uprava i kriminalne gradjevinske firme Delije sa druge strane i grobarskih debila kojima je Zvezda Caci a Partizan je i pored svakodnevnih dokaza koji tvrde drugacije (vidi pod rukometni kapiten Partizana Mandic, organizator i vodja Vucicevih batinasa i ulicnih kriminalaca) neko opoziciono svetlo na kraju tunela. Dotle je doslo da je izvesni debil koji se na X-u potpisuje kao advokat Terzic mrtav hladan napisao da je Ostoja Mijailovic manji Caci od bilo kojeg navijaca Zvezde. To je slepilo izuzetnog kvaliteta.

Sad, grobare ko jebe, oni nikad nisu ni zasluzivali bilo kakvu paznju, ovi nasi debili su problem. Vecinski navijac Zvezde danas je degenerik kojeg ni fudbal ni kosarka ne zanimaju, ono sto ga zanima je da stalno izmislja afere, brise svaku marginu greske bilo kojem igracu i treneru, misli za sebe da je strucan za skauting, taktiku, fizikalnu terapiju, medicinsku dijagnostiku a ne zna gde je supalj i u sve se razume kao poslovicna Marica u proverbijalni krivi kurac. Ti degenerici su udarna pesnica besomucnih i najcesce nicim zasnovanih kritika na sve i svasta, nevidjenog pritiska na igrace i trenere i uopste stvaranje klime da su FK i KK Crvena Zvezda katastrofa koja ceka da se desi a ne visestruki uzastopni sampion i pojam kvaliteta u fudbalu i evroligas u kosarci.

Razumem kritike oko stvari koje su za kritikovanje. One su uvek dobrodosle, narocito ako imaju smisla veceg od frizidera na Aljasci. Medjutim, ovo vise nisu kritike, ovo je besmislena histerija, samoreklamiranje, epsko jedenje govana i neoboriv dokaz da vecinu navijaca Zvezde cine ljudi na ciji nivo inteligencije bi se i covecija ribica zgranula od neprijatnog iznenadjenja.

• Author
1 hour ago, MiddleClass said:

Darjan je prije neki dan udario na Tinkizijana. Pije, kasni i ne zna da igra fudbal...

Balerina je megafon uprave, ako je on napisao taj tekst onda Terzic salje poruke Tiknizjanu da se uozbilji. Jermen igra jako lose u poslednje vreme, uopste ne lici na onog igraca s pocetka mandata u Zvezdi. Ima i do toga da su timovi koji igraju u domacem prvenstvu uglavnom u rasulu, da decko nikad ne zna s kim ce da igra u zadnjoj liniji i manevru a igra non-stop jer poslovicno Zvezda ima jednog levog beka a Avdic se nije snasao kad je dobijao priliku.

Bacih pogled kako ide Šerifu u Turskoj, 2 utakmice, 2 gola i crveni, dobro se snašao.

Nedostaje mi taj momak, davao je uvek sve od sebe, imao je i debelih promašaja ali ukupno pozitivan utisak.

Jedan problem na koji nailazi Nair je da je cesto ignorisan od nasih igraca koji igraju u napadu na levom boku. On se vrlo cesto ubacuje u napad, pokusava da odigra dupli pas ili trougao, ali kada doda loptu prvom navalnom igracu na toj strani, vise je nikada ne dobije nazad. Radije ce nas napadac da posalje loptu u sredinu, gde je velika guzva nego da odigra dupli pas sa Nairom. Mozda igraci ne cene dovoljno njegove fudbalske kvalitete, mozda je to instrukcija Milojevica da zavra protivnicku odbranu i navuce cuvara na Naira i tako otvori put drugom bocnom igracu prema protivnickom golu, a mozda nesto trece.

Sto se tice Sport-kluba, oni su ideoloski (deo N1) protiv Zvezde koju vide kao klub koji favorizuje rezim, pa umeju da preteruju kada kritikuju klub. Pozivati se na Marka Perovica Gazelu, kao na "bivseg Zvezdinog asa", ne pravi smisla jer momak, mada je bio talentovan, nikada nije postao as ni u jednom klubu za koji je igrao. Secam ga se dok je igrao za Revolution iz Nove Engleske, Bio je medju boljima, ali nikada nije dostigao nivo koji ima na primer Joveljic. Igrao je dobro jednu sezonu. Onda se povredio, pa poceo da daje neke glupe izjave na tarzan-engleskom protiv uprave, tako da je morao da ga vadi saigrac Ilija Stolica, koji je bio znatno odmereniji, ugladjeniji, razumniji i bolje govorio engleski od Perovica, mada slabiji igrac. Perovic je karijeru uglavnom provodioo lutajuci po klubovima u Aziji u kojima se kratko zadrzavao.

• Author
36 minutes ago, Dimitrije said:

Jedan problem na koji nailazi Nair je da je cesto ignorisan od nasih igraca koji igraju u napadu na levom boku. On se vrlo cesto ubacuje u napad, pokusava da odigra dupli pas ili trougao, ali kada doda loptu prvom navalnom igracu na toj strani, vise je nikada ne dobije nazad. Radije ce nas napadac da posalje loptu u sredinu, gde je velika guzva nego da odigra dupli pas sa Nairom. Mozda igraci ne cene dovoljno njegove fudbalske kvalitete, mozda je to instrukcija Milojevica da zavra protivnicku odbranu i navuce cuvara na Naira i tako otvori put drugom bocnom igracu prema protivnickom golu, a mozda nesto trece.

Pao je u formi, nema to veze s tim da li ga neko ignorise ili ne ignorise. Slabiji je i u odbrani, gubi duele, iskace iz pozicije i otvara krater iza sebe. Ispred njega uglavnom igra Ivanic koji voli da zasece unutra i ima bezbroj opcija kad ulazi u sredinu a on je poslednji igrac u ovom timu koji ce namerno da preskoci saigraca, to sto manje lopti ide na bok je deo taktike koju Milojevic godinama forsira. Tiknizjan je takodje zrtva toga da odmara najmanje od svih igraca, sinoc je po zavrsetku utakmice seo na travu jer vise nije mogao da stoji. U ovoj formaciji se od bekova mnogo ocekuje u oba smera ali Seol na drugoj strani ima Stankovica koji koliko-toliko moze da pokrije a Nair iza sebe ima Avdica s kojim se pokusalo ali prilicno neuspesno.

Meni on deluje kao neko ko se jos uvek nije najbolje uklopio jer je jedini nas igrac iz tog dela sveta i pitanje je koliko je deo ekipe van utakmica i treninga. Ovi stariji imaju neke svoje grupe i odavno su tu, klinci iz omladinaca svoje, imamo po nekoliko stranih igraca koji govore isti jezik i dolaze iz slicnih kultura, cak je i Seolu bio tu Hvang u periodu kad se upoznavao sa ekipom, jedino je Tiknizjan nekako sam ka' u gori vuk. Verovatno ima malo i do toga. On ima malo buntovan i rogat karakter, imao ga je i dok je igrao u Rusiji, sve to valja ispeglati.

• Author
22 hours ago, Jesper23 said:

Kakva tuga, ovaj klub je talac. Talac navijača, režima...

Ovaj klub? Evo kako je prosao bivsi kapiten Partizana Hvang koji je trazio od nas da mu oprastamo ruznu proslost i time iziritirao navijace Partizana. Slike pokusaja paljenja bakljom Kange u Pazaru da ne postavljam, oni su bar kaznjeni zbog toga. Minakovicu ovde, naravno, nije palo ni na krajnji kraj pameti da povuce igrace bar na sredinu terena a o odlasku u svlacionicu da i ne govorim. Naprotiv, sudeci po komentatorima Hvang je ovde kriv sto je predugo izvodio korner i provocirao navijace tako sto im je ironicno aplaudirao zbog toga sto su mu vise puta bacili topovski udar ili petardu pod noge. Nije ni cudo sto je preposteni Natko hteo da ga bije.

Utakmicu je juce trebalo prekinuti, kao sto je mnogo utakmica pre toga trebalo prekinuti zbog ovakvih stvari, ali nemojte da padate na grobarske fore i fazone. Nema ovo veze s tim koji klub je u pitanju, ovo je primitivizam citave jedne nacionalne kulture koja je ogrezla u divljastvo i samovolju najgorih medju nama, onih koji su nas potisnuli iz drzave, iz institucija, iz skola, iz hala, sa stadiona, sa ulica. U pitanju je mnogo kompleksniji i zlokobniji problem od toga ciji je koji klub i ciji su navijaci uradili ovo ili ono. Da je ova utakmica koju sam postavio prekinuta ili bar ispraznjena tribina ni juce ne bismo gledali ono sto smo gledali, kao sto i da je neka Zvezdina utakmica pre ove prekinuta ne bi ni Hvang doziveo to sto je doziveo.

Edited by harper lee

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.