Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Pa uzeo bi titulu, igrao bi grupnu fazu Evrope, to su Zvezdini standardni rezultati poslednjih 8 godina i neki osrednji treneri bi svakako time bili zadovoljni. Neke veće ambicije od toga ni sam klub nema.

• Replies 6.5k
  • Views 300.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

• Author
3 hours ago, nautilus said:

Treniranje Zvezde znači podilaženje Terzi i menadžerima koji bi da zavale u "drugu švajcarsku ligu" raznorazne u žvaljolidima izglasane nove nade srpskog fudbala. Pri tom ta ekipa nema nikakav problem da naloži momke sa Severa da poruče koju vaspitnu treneru.

Nemojte se zajebavati, svako ko ima integritet i iole jasnu predstavu o srpskom fudbalu i Zvezdi neće ni saslušati te ponude.

Zvezda odavno vise nije taj klub. Mancester Siti, Lajpcig, Vulverhempton, Bornmut i Stutgart ne igraju drugu svajcarsku ligu a poceli smo i razne bezveznjake kojih jedva cekamo da se otarasimo da prodajemo u klubove poput Malmea ili Ferencvarosa. Postoji druga grupa problema u Zvezdi, taj problem da ce se budzasto prodavati u neku vukojebinu igrac kojeg trener zeli u timu ne postoji.

Takodje, svi ce saslusati ponude i ako ponuda bude finansijski dobra potpisace ugovor. Price o tome kako je negde fudbal uredjena i organizovana delatnost a kod nas leglo kriminala su prevazidjene i deplasirane vec decenijama. Fudbal je danas leglo kriminala od Premijer lige pa do letonske ili azerbejdzanske lige i to svi treneri znaju. Strani trener je veca garancija da ce mu klub izlaziti u susret od domaceg, ne zato sto strance vise vole vec zato sto su svesni posledica ako pokusaju da ga zavrnu. A ovo sa vaspitnim od strane momaka sa Severa necu ni da komentarisem, tako nesto da se pojavi u inostranim medijima bila bi katastrofa za klub i to takodje oni veoma dobro znaju.

Riera je odličan trener, fudbal kakav igra Partizan pod Blagojem, Celje igra pod Rierom. Stalno se ide ka napred i kad se igra malo defanzivnije nema jajarenja i oduglovačenja, kad se ponudi šansa za kontru odma idu četvorica napred. Beše lani je Nikodije prizivao Keka. Pa dobro ako hočete da nastavite da igrate ovako kao pod Milojem onda je Kek pravi izbor 😁.

• Author
14 minutes ago, Cash said:

Riera je odličan trener, fudbal kakav igra Partizan pod Blagojem, Celje igra pod Rierom. Stalno se ide ka napred i kad se igra malo defanzivnije nema jajarenja i oduglovačenja, kad se ponudi šansa za kontru odma idu četvorica napred. Beše lani je Nikodije prizivao Keka. Pa dobro ako hočete da nastavite da igrate ovako kao pod Milojem onda je Kek pravi izbor 😁.

Kek odavno vise nije u igri, Riera je koliko znam vec preliminarno kontaktiran letos ali nas je ohladio for the time being. On je malo cudan lik i nisam siguran da bi dugo opstao na Zvezdinoj klupi.

Ja sam se za Celje cudio, otkud onakvi rezultati u Evropi prosle sezone (5-1 protiv Basaksehira kod kuce, Jagiellonia 3-3), no onda sam ih pogledao par puta i to je milina za videti. Ekipa koja pokusava da igra od pocetka do kraja, bez lelemudjenja i otaljavanja. Idealno i za moje kladionicarske egzibicije.

16 minutes ago, harper lee said:

Kek odavno vise nije u igri, Riera je koliko znam vec preliminarno kontaktiran letos ali nas je ohladio for the time being. On je malo cudan lik i nisam siguran da bi dugo opstao na Zvezdinoj klupi.

Jeste nadrkan porilično ali je za Milojevića Pep Guardiola. Kek če opet biti u igri kad ga šutnu iz fudbalskog saveza Slovenije. Možda bi mogli da vratite 1 Slavišu mislim da je slobodan 😁.

Edited by Cash

• Author
3 minutes ago, Cash said:

Jeste nadrkan porilično ali je za Milojevića Pep Guardiola. Kek če opet biti u igri kad ga šutnu iz fudbalskog saveza Slovenije. Možda bi mogli da vratite 1 Slavišu mislim da je slobodan 😁.

Ne sumnjam, mada to kakav je koji trener nakon jednog rezultata s jednim klubom nije referenca iz koje ja mogu nesto da zakljucim. Za Milojevica se tacno zna sta s njim dobijas a sta gubis, kad budu birali trenera koji ce da ga zameni pretpostavljam, ili se bar nadam, da ce ga birati na osnovu toga kako zele da Zvezda igra u narednom periodu.

Slavisa ce u istoriji Zvezde ostati upisan kao covek koji je u nemogucoj situaciji protiv celog fudbalskog saveza koji je aktivno radio za jedan drugi klub i sopstvene uprave osvojio titulu ali tamo u istoriji ce i ostati.

1 hour ago, Cash said:

ja prizivao keka? s nekim si me pomesao, odavno fkcz pratim usput, bez emocija, tesko da bih prizivao bilo koga :)

2 hours ago, Cash said:

Lakse je da dovedemo Blagojevica nego Rieru. Ali Blagojevic prvo treba da pobedi u utakmici protiv tima koji ima loseg trenera. A to je, bojim se, veci problem.

У погледу тренера, Звезди је најважније да сачека да Војводина освоји првенство и онда нам је успех у Европи загарантован

• Author
48 minutes ago, Dimitrije said:

Lakse je da dovedemo Blagojevica nego Rieru. Ali Blagojevic prvo treba da pobedi u utakmici protiv tima koji ima loseg trenera. A to je, bojim se, veci problem.

Mi smo trenera tog, zapravo, nesto veceg kalibra imali na klupi, zove se Milos Milojevic. Ovaj sastav Zvezde je kompleksniji za vodjenje od Celja i ovakvog Partizana, tesko bi se trener bez ozbiljnog imena koji ima deset puta manju platu od nekih igraca iz prvog tima snasao na klupi.

2 hours ago, Nikodije said:

ja prizivao keka? s nekim si me pomesao, odavno fkcz pratim usput, bez emocija, tesko da bih prizivao bilo koga :)

Znam da je neko nakon Bodea prošle godine prizivao Keka jbg moguče da nisi bio ti. Možda je bio Dimitrije vlade

• Author
18 minutes ago, Cash said:

Znam da je neko nakon Bodea prošle godine prizivao Keka jbg moguče da nisi bio ti. Možda je bio Dimitrije vlade

Keka jeste neko prizivao ali mislim mnogo pre tog dvomeca sa Bodo Glimtom.

21 hours ago, harper lee said:

Slavisa ce u istoriji Zvezde ostati upisan kao covek koji je u nemogucoj situaciji protiv celog fudbalskog saveza koji je aktivno radio za jedan drugi klub i sopstvene uprave osvojio titulu ali tamo u istoriji ce i ostati.

Kad se samo setim ovoga

https://youtu.be/dBwBSz2iBZk?si=Pil9p702d_gXn_Ro

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.