January 11Jan 11 Mislićete da sam ludi teoretičar zavere, ali neka. Ove dve mi, iz nekog razloga, jako sliče.
March 29Mar 29 26 minutes ago, Lancia said:Nasao da krade sa nasih prostora, sram ga bilo Video da smo mala i nejaka zemlja koja ne zna da zastiti intelektualnu svojinu, pa se ostrvio.
March 31Mar 31 On 13. 1. 2026. at 12:06, vladavsnarod said:Melodija vokala u strofi malo podseća a nije namerno tako? mislim, prvi put kada sam čula mislila sam da je neka posveta Edited March 31Mar 31 by bey
March 31Mar 31 Zašto samo muzika? A tekstovi?U postmodernizmu je sasvim u redu da se referišete na tuđa dela, da ih koristite i preoblikujete... Mislim, jedno vreme je bilo popularno kod nekih kreativnijih domaćih autora da se uzme neki roman, da se pronađu odgovarajuće rečenice u sadržaju izabrane knjige na raznim stranama te da se sklopi sasvim novi tekst od tih odabranih delova. Posao je mukotrpan, ali konačni rezultati mogu da budu veoma osvežavajući. Edited March 31Mar 31 by alkibijad
March 31Mar 31 6 hours ago, bey said:a nije namerno tako? mislim, prvi put kada sam čula mislila sam da je neka posvetaBila bi posveta da je i tekst prepevan u fazonu "hajde Bili kuću da prodamo..."
March 31Mar 31 On 29. 3. 2026. at 14:26, Jeremija said:Pa dobro to su zvanično samo obrade originala, to je dozvoljeno.On 11. 1. 2026. at 14:50, napadaj said:Venom pokrao Čorbu 😀Jedino što je Čorba prethodno pokrala ZZ Topali je Bora takođe potpisao kao obradu - fair enough.Od sve tri verzije, Čorbina je realno najbolja, niti je Rajko ikad više odsvirao nešto sa tako dobrim zvukom, niti je Bora mogao da napiše tako živ tekst.Kad ona daje, ne traži ništa, ti jednu više, ona jednu manje
March 31Mar 31 11 minutes ago, April said:Pa dobro to su zvanično samo obrade originala, to je dozvoljeno.Bogami, Balas potpisao i muziku i tekst...