Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Slanje paketa u Srbiju

Featured Replies

1. tako je, plaća se samo 20€ do 4kg, posle toga 1kg 5€

2. narudžbine se ne sabiraju, za svaku plaćaš 20€ + preko težina. tipa naruciš sa tri sajta tri paketa, za svaki ide 20€ + ako treba dodatna lova za overweight

3. grafičke karte, laptopove i mobilne ne dovoze

4. mislim da ne, uvek može neko da preuzme tvoju pošiljku pa da ti je pošalje poštom(samo kaže tvoje ime koje su ti oni generisali prilikom narudžbine)

Hvala puno, jedino što sam video ovu poruku od drugog člana:

"Paketi do 4kg - dostava je 20 evra nezavisno od težine (i to više paketa, npr. ako im je polazak danas i do danas su na adresu koja ti je data stigla 3 paketa ukupne težine manje od 4kg, dostava je i dalje 20 evra)"

Jedino to se kosi sa ovim što si mi ti rekao, svakako ću koristiti usluge, isplati se kad nema carine.

IMG_0453.jpeg

ovo je njihov odgovor na moje pitanje o uslovima

doduše trebao bi da ih detaljnije priupitaš za svoj “slučaj”. ova poslednja rečenica mi je malo sumnjiva zato sam napisao da ne sabiraju narudžbe. ja sam naručio sve sa jednog sajta pa me to nije preterano interesovalo

1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

narudžbine se ne sabiraju, za svaku plaćaš 20€ + preko težina. tipa naruciš sa tri sajta tri paketa, za svaki ide 20€ + ako treba dodatna lova za overweight

Nije tako, kumse. Ako porucis sa 3 sajta, to ce njima stici kao 3 isporuke na adresu u Nemackoj. Ali ako je stiglo u isto/slicno vreme pa ti isporucuju sve to u jednoj isporuci za Srbiju, to ti se racuna kao jedan paket i kostace te ukupno 20 evra ako je ukupne tezine do 4kg, ili uz doplatu za dodatne kg.

Mislim da se ovo negrupisanje narudzbi odnosi na to da ne "cuvaju" vec dospelu robu da saceka neki drugi tvoj paket koji stize kasnije, vec je salju za Srbiju ako je njima vreme za redovnu isporuku. Mada i za to sam cuo da "skladistenje" moze da se dogovori s njima, uz neku doplatu.

ne znam, nisam imao to iskustvo. svakako bi ih pitao prvo

no u svakom slučaju si u plusu za svu robu u vrednosti od 100€ pa na više

Greek Freak je pravu, sabiraju se težine.

Hvala svima na info braćo, baš interesantno da ne prenose telefone, laptopove i grafičke, a računari i ostale komponente, monitori, televizori nisu navedeni, ali to sigurno ne šalju 😂

2 hours ago, Greek Freak said:

Mislim da se ovo negrupisanje narudzbi odnosi na to da ne "cuvaju" vec dospelu robu da saceka neki drugi tvoj paket koji stize kasnije, vec je salju za Srbiju ako je njima vreme za redovnu isporuku. Mada i za to sam cuo da "skladistenje" moze da se dogovori s njima, uz neku doplatu.

Skladištenje može. Naplaćuju 10€ preskakanje prve sledeće ture po prijemu paketa i slanje u sledećoj. Provereno u praksi pre desetak dana.

Čudno mi što kažu da ne donose laptopove, meni su doneli bez problema. Doduše bilo pre dve godine, možda su promenili politiku u međuvremenu.

@omerta05 Kažu da ne isporučuju po adresama. Dobije se poruka dan ranije kad i gde je podela.

On 12/26/2025 at 10:10 PM, kud u maglu Simoviću said:
  1. tako je, plaća se samo 20€ do 4kg, posle toga 1kg 5€

2. narudžbine se ne sabiraju, za svaku plaćaš 20€ + preko težina. tipa naruciš sa tri sajta tri paketa, za svaki ide 20€ + ako treba dodatna lova za overweight

3. grafičke karte, laptopove i mobilne ne dovoze

4. mislim da ne, uvek može neko da preuzme tvoju pošiljku pa da ti je pošalje poštom(samo kaže tvoje ime koje su ti oni generisali prilikom narudžbine)

Samo da potvrdim da 2. nije tacno, oni to gledaju po svojoj "isporuci", dakle ono sto krene ka Srbiji je jedna isporuka i kao takva se meri... Mozes i 10 isporuka na njihovu adresu, dokle god stigne u tom jednom intervalu kod njih se racuna kao jedna... Na primer, sad su na godisnjem, tako da sve sto stigne do 11. januara smatrace se jednom isporukom.

• 4 months later...

Jel je upućen neko kako najpovoljnije da pošaljem dušek 190*90 ,

odnosno ja sam kupio ,prijatelji iz Beograda su ga preuzeli i sada treba da isplaniram kako taj dušek da se dostavi do mene

a dušek ne može da se urola

2 minutes ago, Fakundo Sava said:

Jel je upućen neko kako najpovoljnije da pošaljem dušek 190*90 ,

odnosno ja sam kupio ,prijatelji iz Beograda su ga preuzeli i sada treba da isplaniram kako taj dušek da se dostavi do mene

a dušek ne može da se urola

Ima po netu oglašenih firmi koje stvarno rade (ne kao DE prevoz) selidbe DE-SRB i obrnuto.
Možda možeš da se dogovoriš da uglave u tuđu selidbu, ako je samo dušek u pitanju.

Ma meni treba slanje od Beograda do untrašnjosti

Pogrešio sam temu ,ovo je za slanje iz inostranstva