Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trump - drugi dio

Featured Replies

Najcrnje je što još nije došao do Bajden stadijuma senilnosti. Urade update drajvera i vozi dalje…

edit: Prešlo na drugu stranu, nadovezujem se na one nepovezane reči koje je trabunjao, a Jeremija preneo.

Edited by bios

• Replies 7.2k
  • Views 549.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

1 hour ago, bios said:

Najcrnje je što još nije došao do Bajden stadijuma senilnosti. Urade update drajvera i vozi dalje…

edit: Prešlo na drugu stranu, nadovezujem se na one nepovezane reči koje je trabunjao, a Jeremija preneo.

moja žena, kada Hulja nešto trabunjapokrije oči nečim, rukama ili nekom krpom, da je amerikanka stalno bi imala pokriv na očima.

mene bi bilo sramota pred celim svetom da mi je ovo predsednik

2 hours ago, vememah said:

Zbog ovakvih likova se događa Breksit, rastu Nacionalni front, AfD i slično. Vidi mu se iz gestikulacije i mimike da je iskren kao kad dođe fudbaler u novi klub pa se slika sa šalom.
I onda prolaze degenerici kao Tramp sa pričom oko isušivanja močvare.

Just now, Hamlet Strašni said:

Zbog ovakvih likova se događa Breksit, rastu Nacionalni front, AfD i slično. Vidi mu se iz gestikulacije i mimike da je iskren kao kad dođe fudbaler u novi klub pa se slika sa šalom.
I onda prolaze degenerici kao Tramp sa pričom oko isušivanja močvare.

On je bio veciti premijer iz zlatnog doba EU, pre nego sto je desnica pocela da hvata toliki zamah. Verujem da nije konkretno zbog njega, i njemu slicnih, on je malo starija garda od ovih AnaLena. Popularan je imo bio kod obrazovanijeg dela stanovnistva sa ocekivanjima kotinuiteta stabilitija.

I ovaj govor je po meni bas ono sto se trazi tj ocekuje u tom delu sveta, izrazavaj se politicki, nema emocija, nego nek bude razlozno (vidis kako objasnjava kao u skolici, to je taj neki pristup...). Dakle Tramp je super, smirili smo pricu oko Grenlanda, vise spendinga je dobro i za nas/EU bicemo relevantniji partner, nema zaokreta, nema nesigurnosti... bar on tako kaze. To je suv interes i onda se drzis storyline-a. On je tu dobar izbor, nece mu se oteti ni gest ni kolutanje ocima pa ako i misli tako, mada se kod njega nikad ne moze znati sta misli, nikad nista, nisu ga dzabe zvali robot...

Meni licno on je uvek delovao malo mracno, da se razumemo, ali bas ovaj govor je po meni nesto sto ce naici na pozitivan prijem kod bilo koga sa 2 g mozga tamo u njegovoj sferi.

On je nakon rasta desnice, koji ne pripisujem njemu nego pre svega imigraciji s jedne strane dok se gubi ekonomski primat s druge, i sam pomerio stranku u desno, pokusavajuci da ostane relevantan. Medjutim u NL broj desnicarskih glasaca raste pa raste, ja licno mislim pre uprkos Ruteu koji (zasad) brani "staru Evropu" i pokusava da je zadrzi u NATOu nego zahvaljujuci njemu.

Али очигледно људи такве ствари не прихватају више. Губи се поверење у естаблишмент. Мени прија рационалност и смиреност, али ми ово не делује тако него као чиста глума...

1 hour ago, Hamlet Strašni said:

Али очигледно људи такве ствари не прихватају више. Губи се поверење у естаблишмент. Мени прија рационалност и смиреност, али ми ово не делује тако него као чиста глума...

Ne bih rekla da ne prihvataju vise takve stvari nego da nije vise era stabilitija, a sa ovom novom erom se treba nositi.

On je bio lice holandskog stabilitija 15 godina, imao je neki respekt mada se meni nije svidjao ovako plus ono sto mi je prvo upalo u oci je rad maltene otvoreno pre svega u interesu velikih kompanija (nula poreza) sto se prodavalo kao interes gradjana i kad ja pokusam neku o tome bilo jep po sistemu sta ti znas komi. Dok su pare tekle bio im je Ok.

Nebitno, tektonske promene koje nailaze nije on mogao da zaustavi da ne idemo u to koliko su im takvi kao on direktno doprineli, a ne vidim ni da im je dorastao da ih resava, ali svakako ima taj manir trazimo kompromise, ne prenagljujemo, ne ludujemo... to je po meni max sadasnjeg trenutka. Evo sad gledam - kabinet mu je pao oko imigracije. Znaci, bas ono sto sam nagadjala u prethodnom postu. Stvari se prosto lome, i bice zanimljivo videti koliko ce Evropa moci da ih ishendluje u evropskom konstruktivnom duhu da tako kazem, a ne destruktivnom (:digging a shelter:)

HM-ptI6aMAAA1eJ?format=jpg&name=small

Ne zna se da li je više dignified, restrained, ili accountable to the people sa tim kičerica neoklasicizmom. Etalon smernog dostojanstva hail

Ali eto, sad stoka odlučila da apgrejduje jonske u korintske stubove, probade poso sad

images?q=tbn:ANd9GcQQnEsTy_Iclh6XkClvWEs02QWq0yDYvhco6k2qn00DlFm8GiK8CozZQfE&s=10

1 hour ago, Weenie Pooh said:

Ne zna se da li je više dignified, restrained, ili accountable to the people sa tim kičerica neoklasicizmom. Etalon smernog dostojanstva hail

Ali eto, sad stoka odlučila da apgrejduje jonske u korintske stubove, probade poso sad

images?q=tbn:ANd9GcQQnEsTy_Iclh6XkClvWEs02QWq0yDYvhco6k2qn00DlFm8GiK8CozZQfE&s=10

prominentni voluti jesu malo bezveze, mada ne da je bitno ni da bi ih zbog toga trebalo menjati za fakat malo estetskiju korintsku verziju.

niko mu jos nije rekao za karijatide, jel da?

Optimalno bi bilo da progura ustavni amandman po kom se ne sme više menjati izgled WH bez dvotrećinske većine u kongresu... a onda, samo dan pre nego što to stupi na snagu, opiči jednu jaku pozlatu, da sve šljašti, i još u fasadu ugravira džinovsko T R V M P A V G V S T V S.

fali ti jedan VS

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.