Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trump - drugi dio

Featured Replies

• Replies 7.2k
  • Views 549.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Sad drži zakon o jeftinijim nekretninama za koji su glasali i republikanci i demokrate u oba doma kao taoca ovog zakona o strožijim uslovima za glasanje i odbija da ga potpiše u zakon dok mu ne daju šta on hoće

https://abcnews.com/US/wireStory/trump-refuses-sign-bipartisan-housing-bill-law-homebuyers-134184622

da pitam vas iz USA.

ko su mogući kandidati za '28. pretpostavljam da će ovog trampovog podpredsednika da imenuju jedni. a drugi?

Nova.rs
No image preview

Milijarde na računu Donalda Trampa: Objavljeni detalji ko...

Američki predsednik Donald Tramp našao se na udaru kritika nakon što je objavljen njegov finansijski izveštaj, prema kojem je od povratka u Belu kuću prihodovao

Edited by x500

• Author
19 hours ago, đorđe geprat said:

da pitam vas iz USA.

ko su mogući kandidati za '28. pretpostavljam da će ovog trampovog podpredsednika da imenuju jedni. a drugi?

Pa niko znacajan se nije definitivno ocitovao po tom pitanju, izuzev Kamale. Ona se guzi i zbog nekog razloga misli da bi dobila podrsku. AOC bi vjerovatno voljela, a i GOP bi je sigurno volio jer bi bila laka meta.

Moje je misljenje da bi neko kao Andy Beshear, koji je (D) guverner izrazeno GOP drzave bio dobar kandidat na nacionalnom nivou, ali ne znam koliko je zaintersovan da se nadmece sa ovim "socijalistima" iz vlastite stranke.

Zar nije Newsom izvestan ? Juce bilo na twitteru da je Kamala ričoutovala ka Mandanju 😁

Osoff ili kako li se vec zove, iskace mi po YT, stalno... Jel on to gura samo senat/kongres, sta vec, oili puca na vise?

5 minutes ago, Lezilebovich said:

Zar nije Newsom izvestan ? Juce bilo na twitteru da je Kamala ričoutovala ka Mandanju 😁

Spominje se, ali jos je rano za konkretne nominacije. Ne znam zasto ljudi to potezu sada, prvo da prodju midterms, pa da se vide rezultati i novi raspored snaga, pa polako ce se iskristalisati kandidati.

Ne zna se još apsolutno ništa, ali cenim da će kandidat D biti onaj koga endorsuje Zoki brat fantom

U Mordoru su stvari jasne, JD i mali Marko fifti-fifti

13 minutes ago, bios said:

Ne zna se još apsolutno ništa, ali cenim da će kandidat D biti onaj koga endorsuje Zoki brat fantom

U Mordoru su stvari jasne, JD i mali Marko fifti-fifti

A koga ce Trump podrzati? To ce biti pravi rijaliti sou, u kome se oni takmice ko ce se vise uvuci njemu u bulju, da bi matori na kraju bio u fazonu zabole me ko ce doci posle mene..

4 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

A koga ce Trump podrzati? To ce biti pravi rijaliti sou, u kome se oni takmice ko ce se vise uvuci njemu u bulju, da bi matori na kraju bio u fazonu zabole me ko ce doci posle mene..

Zapravo tako nešto i ja kontam. Izađe i kaže za 2028 endorsujem samog sebe i posle toga crkne. I onda u prvi plan izbije Tucker Carlson ph34r

hvala svima. palo mi na pamet pa da pitam one koji se više razumeju u USA cirkus.

Potencijalni DEM kandidati za POTUS-a 2028:

Edited by 3opge

Ko bi po tebi bio najbolji, a ko bi imao najvise sanse da pobedi?

Moj favorit je Mark Kelly a mislim da bi on imao i najvise sanse u slucaju da ga izaberu za trku.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.