Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trump - drugi dio

Featured Replies

48 minutes ago, Mel said:

Pa to ima veze sa tim kad su onomad Udbasi, joj cuj mene Drazini, preuzeli crkvu i stavili je pod svoju kontrolu.

Ali mislim sta hvali, crkva ko crkva, jedna prica ovako druga onako. Po meni svaka treba da moze da se kritikuje a da te ne ekskomuniciraju bas onako na prvu loptu samo zbog slobodne misli...

Već smo se dotakli ovoga na temi za SPC, pa sam skrenuo pažnju na najočigledniji primer ekskomunikacije i/ili pretnje istom kod nas. 1937. Tako da, ovo ironisanje sa "Dražini" mislim... pa si još konstataciju toga da su pravoslavne crkve u principu (misli se i konceptualno, eksplicirano, ne kaže se džabe car i prvosveštenik) slabije od Vatikana protumačila kao apologiju od potonjeg. Šta je veće zlo? Pa Katolička crkva qua crkva, ali prosto time što je neuporedivo moćnija. Baš neuporedivo. Kao crkva.

*1937. se odnosi na ekskomunikaciju SVIH narodnih poslanika koji bi glasali za konkordat, naravno u Srbiji 2026. su krenule ekskomunikacije po prvi put od ... ikada (jer mislim da Varnava Rosić nije zapravo sproveo to čime je pretio, naravno pitanje je da li je doživeo to da /proba da/ uradi)

Edited by Frank Galvin

• Replies 7.1k
  • Views 534.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

9 minutes ago, 3opge said:

netacno, kakav kurac franja i njegova zaostavstina. kao sto je netacno da je trump "probudio papu", upravo je obrnuto, trump je popizdeo kada je papa poceo da se oglasava.

Druze zivim u “papinoj drzavi” u kojoj mediji svakodnevno prenose svaku glupost i sitnicu koja se dogodi u Vatikanu. I nedeljnim tv dnevnicima je uvek prva vest ono sto je Papa rekao tokom Andjelusa. Ovo sto ja pisem je ono sto vecina ljudi ovde misli a mnogo vise su vezani za Papu od mene. Jednostavno osim Miss sveta random izjava za godinu dana nista drugo nije izaslo s te strane. Vrhunac zajebancije je da je prva zemlja koju je posetio u ovoj godini Monako i ti ù punom jeku rata i Iranu.

image.png

1 hour ago, Frank Galvin said:

Već smo se dotakli ovoga na temi za SPC, pa sam skrenuo pažnju na najočigledniji primer ekskomunikacije i/ili pretnje istom kod nas. 1937. Tako da, ovo ironisanje sa "Dražini" mislim... pa si još konstataciju toga da su pravoslavne crkve u principu (misli se i konceptualno, eksplicirano, ne kaže se džabe car i prvosveštenik) slabije od Vatikana protumačila kao apologiju od potonjeg. Šta je veće zlo? Pa Katolička crkva qua crkva, ali prosto time što je neuporedivo moćnija. Baš neuporedivo. Kao crkva.

*1937. se odnosi na ekskomunikaciju SVIH narodnih poslanika koji bi glasali za konkordat, naravno u Srbiji 2026. su krenule ekskomunikacije po prvi put od ... ikada (jer mislim da Varnava Rosić nije zapravo sproveo to čime je pretio, naravno pitanje je da li je doživeo to da /proba da/ uradi)

Ja 1937me nisam toliko cesto izrazavala nezadovoljstvo aktuelnm patrijarhom i svestenstvom kao ovih godina. Samo kazem da ja volim sto imamo taj relaksiraniji stav prema crkvi.

Edited by Mel

efqwYoN.jpeg

• Popular Post

Quentin Tarantino and his consequences have been a disaster for the human race.

Blago siromasnima umom - njihovo je carstvo nebesko...

:cinicnismajli:

Secretary of Defence/War everybody, gazda na DoD. Smešno mi, a onda nije.

"Finder of lost children" msm stvarno.

Edited by zorglub

Ezekiel 25:17 monolog u Pulp Fiction je uglavnom izmisljen i nije direktan citat iz Biblije. Inspirisan je najvise japanskim martial-arts filmom iz 1970-ih Bodyguard Kiba.

17 minutes ago, 3opge said:

Ezekiel 25:17 monolog u Pulp Fiction je uglavnom izmisljen i nije direktan citat iz Biblije. Inspirisan je najvise japanskim martial-arts filmom iz 1970-ih Bodyguard Kiba.

Ne provociraj Midzetu na Kosarci bi trebala da stoji u Novom Zavetu, zar ne? :hehe:

Kakve su sanse da ga je neko istrolovao i podmetnuo to? Ako jeste, nadam se da je sad daleko.

2 minutes ago, Moonwalker said:

Kakve su sanse da ga je neko istrolovao i podmetnuo to? Ako jeste, nadam se da je sad daleko.

Tesko, ovaj je autenticni self mejd samohrani sajko.

7 minutes ago, Moonwalker said:

istrolovao tipa u americi svakih 10 sekundi pogine jedan perač prozora?

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.