Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trump - drugi dio

Featured Replies

Just now, Moonwalker said:

Nasa crkva se ponasa kao da joj je “Vatikan” u Moskvi i kao politicka ispostava “Kominterne”. A hriscanstvo primili iz Vizantije.

Pa to ima veze sa tim kad su onomad Udbasi, joj cuj mene Drazini, preuzeli crkvu i stavili je pod svoju kontrolu.

Ali mislim sta hvali, crkva ko crkva, jedna prica ovako druga onako. Po meni svaka treba da moze da se kritikuje a da te ne ekskomuniciraju bas onako na prvu loptu samo zbog slobodne misli...

• Replies 7.1k
  • Views 534.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Menjaju popove po Srbiji, Bosancima, Crnogorci im to nisu to dali. Da guraju derivat “MAGA” u Srbiji. Taman da pretvore ovo sto je od nas preostalo u vukojebinu.

Kako je crkva kao crkva. Onaj ubija pravoslavne Slovene u Ukrajini, a SPC sta?

Troll off

Edited by Moonwalker

1 hour ago, Roger Sanchez said:

Treba nastavit papa s tim, ali malo odlučnije, recimo za ovo:

No image preview

Katolik JD Vance papi: "Budite oprezni kada govorite o te...

AMERIČKI potpredsjednik JD Vance poručio je papi Lavu XIV. da bude oprezan s teološkim izjavama, reagirajući na Papine kritike američke vanjske politike. U sukob je uključen i predsjednik Trump.

...bi trebala uslijediti jedna dobra stara ekskomunikacija.

Ali kako je Trampara izvukao iz podruma uspavanog Papu koji se pravio lud do pre par dana i naterao ga da pokaze mosnice bar na trenutak. Do pre par dana je generalno ocena za Prevosta bila "nestao u misiji".

Just now, Moonwalker said:

Menjaju popove po Srbiji, Bosancima, Crnogorci im to nisu to dali. Da guraju derivat “MAGA” u Srbiji. Taman da pretvore ovo sto je od nas preostalo u vukojebinu.

Kako je crkva kao crkva. Onaj ubija pravoslavne Slovene u Ukrajini, a SPC sta?

Kako šta? Pa podržava to...

3 minutes ago, Lo Zingaro said:

Ali kako je Trampara izvukao iz podruma uspavanog Papu koji se pravio lud do pre par dana i naterao ga da pokaze mosnice bar na trenutak. Do pre par dana je generalno ocena za Prevosta bila "nestao u misiji".

Pa debil je uvredio Papu, bukvalno direktno... Ovaj je morao da pokaže mošnice, šta drugo da radi?

No, mislim da je jedan od problema u tome što, ako se već izjašnjavate o teološkim pitanjima, morate biti oprezni.

Morate osigurati da je to utemeljeno u istini.

Animated GIF

5 minutes ago, Lo Zingaro said:

Izvukao ga je u sklopu obracuna sa Vanceom.

2 minutes ago, radisa said:

Pa debil je uvredio Papu, bukvalno direktno... Ovaj je morao da pokaže mošnice, šta drugo da radi?

Pa to i kazem. Da ga nije uvrediio ovaj bi se i dalje pravio nepostojecim bez obzira na sva sranja u svetu ukljucujuci i onu sitnicu od genocida

Just now, Lo Zingaro said:

Pa to i kazem. Da ga nije uvrediio ovaj bi se i dalje pravio nepostojecim bez obzira na sva sranja u svetu ukljucujuci i onu sitnicu od genocida

nista od ovoga gore sto si napisao o papi nije tacno.

samo jedan podatak o bivsem papi:

Pope Francis publicly called for an investigation into whether Israel's actions in Gaza constitute genocide for the first time in mid-November 2024, according to excerpts from a new book released on November 17, 2024.

Edited by 3opge

1 minute ago, 3opge said:

nista od ovoga gore sto si napisao o papi nije tacno.

samo jedan podatak:

Pope Francis publicly called for an investigation into whether Israel's actions in Gaza constitute genocide for the first time in mid-November 2024, according to excerpts from a new book released on November 17, 2024.

Kakve to veze ima s Prevostom?

Just now, Lo Zingaro said:

Kakve to veze ima s Prevostom?

Based on the provided search results, Pope Leo XIV (elected May 8, 2025) made his first major public appeal regarding the conflict in Gaza during his first Sunday noon blessing on May 11, 2025, calling for a ceasefire and the release of hostages. He further highlighted the crisis in his first Christmas address on December 25, 2025.

znaci samo 3 dana nakon sto je izabran.

Edited by 3opge

7 minutes ago, radisa said:

Ja sam realno zrela za totalni detox od svih vesti, odvratni su mi i svi i ovaj bradati na ozempiku i ovaj narandzasti idior..

Jebote, ima ljudi koji imaju sranje od detinjstva, pa postanu normalni.

Ovako se dozvolilo da se sve jedan do sledeceg kompleksasa sa nerazresnim psihickim problememima, izivljava na masi.. pa i celom svetu.

Edited by Moonwalker

9 minutes ago, 3opge said:

Based on the provided search results, Pope Leo XIV (elected May 8, 2025) made his first major public appeal regarding the conflict in Gaza during his first Sunday noon blessing on May 11, 2025, calling for a ceasefire and the release of hostages. He further highlighted the crisis in his first Christmas address on December 25, 2025.

znaci samo 3 dana nakon sto je izabran.

To posle 3 dana je vise Franjina zaostavstina. Apel za mir za Bozic upucuje redovno i svaka miss sveta. Cinjenica je da je Franja bio fava i nije imao dlake na jeziku. Ovaj je jednostavno tihovao od tog tvog famoznog treceg dana do trenutka dok ga ludak iz DCa nije napao bezbolkom.

12 minutes ago, Moonwalker said:

Ja sam realno zrela za totalni detox od svih vesti, odvratni su mi i svi i ovaj bradati na ozempiku i ovaj narandzasti idior..

Jebote, ima ljudi koji imaju sranje od detinjstva, pa postanu normalni.

Ovako se dozvolilo da se sve jedan do sledeceg kompleksasa sa nerazresnim psihickim problememima, izivljava na masi.. pa i celom svetu.

Ponekad razmišljam o tome koliko ljudi koji ne prate vesti su srećni... Ali onda shvatim da mane praćenje vesti ispunjava, na neki uvrnut način, pa sam i ja na neki opet uvrnut način srećan, iako se nerviram... Koa neki gilty pleasure... :(

1 minute ago, Lo Zingaro said:

To posle 3 dana je vise Franjina zaostavstina. Apel za mir za Bozic upucuje redovno i svaka miss sveta. Cinjenica je da je Franja bio fava i nije imao dlake na jeziku. Ovaj je jednostavno tihovao od tog tvog famoznog treceg dana do trenutka dok ga ludak iz DCa nije napao bezbolkom.

netacno, kakav kurac franja i njegova zaostavstina. kao sto je netacno da je trump "probudio papu", upravo je obrnuto, trump je popizdeo kada je papa poceo da se oglasava.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.