Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trump - drugi dio

Featured Replies

Trumpov egzemplarni privatni zivot je interesantan, ali da predsednik&gop padnu ovako nisko u samo 10 meseci vlasti?

Izgleda 1 thumping ‘26

a ‘28. how to properly butcher a gop bullD

• Replies 7.1k
  • Views 535.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

šta je tu čudno, trampara je opet fejlovao, kao i u prvom mandatu, ništa od obećanja nije ispunio, u prvom mandatu nije isušio vošingtonsku močvaru, nije izgradio prelepi zid prema mexiku, nije sprečio ulazak lica iz proterorističkih država bliskog istoka

• u ovom mandatu nije vratio kvalitetna radna mesta iz kine, nije obelodanio epštajnov dosije, na kraju manje bitno za domaću javnost nije zaustavio rat u ukr. još nije rešio problem ilegalnih migranata koji obaraju cenu domaće radne snage, koji omogućavaju da minimalac ostane isti više od 10 godina iako je inflacija obezvredila trećinu njegove vrednosti od tada...

15 hours ago, Roger Sanchez said:

Taman kad me je danas nasmijao (

Majkl Vulf koji se spominje u mailovima iz svog ugla.

Meni je jebiga diskasting da imaš normalnu komunikaciju i to u kontinuitetu sa osuđenim pedofilom. Sa druge strane, nije ovo neki random pedo van driver nego trafiking, a klijenti su najmoćniji ljudi na svetu.

6 hours ago, gone fishing said:

šta je tu čudno, trampara je opet fejlovao, kao i u prvom mandatu, ništa od obećanja nije ispunio, u prvom mandatu nije isušio vošingtonsku močvaru, nije izgradio prelepi zid prema mexiku, nije sprečio ulazak lica iz proterorističkih država bliskog istoka

• u ovom mandatu nije vratio kvalitetna radna mesta iz kine, nije obelodanio epštajnov dosije, na kraju manje bitno za domaću javnost nije zaustavio rat u ukr. još nije rešio problem ilegalnih migranata koji obaraju cenu domaće radne snage, koji omogućavaju da minimalac ostane isti više od 10 godina iako je inflacija obezvredila trećinu njegove vrednosti od tada...

U prvom mandatu je bio okruzen neprijateljima i konstantno napadan. Niie bio dovoljno pripreljen.

Sada jeste ali pravi kardinalne (mozda namerno?) greske, postavljaju pogesne ljude na neke pozicije. Savetnici za polozaje su mu ocajni na primer. Vetting zero.

U ovom je zatvorio granice (milioni i milion unvetted people je uslo u zemlju), zaustavio inflaciju i besomucno stampanje novca, hard core ide (za mene je ovo bila najbitnija stavka, 200 000 dece je nestalo za vreme bajdena) na child trafficking i slavery, zaustavio fentanil u usa, smanjio (jos su jaki ali ne kao pre) uticaj kartela i trijade), smanjio tokove pranja novca i finansiranje uniparty, doveo unred malo svet, razjebava britanski uticaj u svetu i u usa (svi putevi vode ka njima) , modernizuje bankarski sistem, uvodi voter ID i nadam se rucno brojanje....

Ono sto meni smeta je sto ima pam Bondi koja je deep state, nije pustio Epstein listu, niko do sada niie uhapsen samo se prica a dokaza napretek (obama, klintonovi, comey, fauci itd), izbori pokradeni, atentat na trampa i dalje nista konkretni ne znamo samo bajke neke, sto nije agresivan u domacoj poltici, sto nije proglasio Muslim brotherhood teroristickom organizacijom, dovode teroriste u belu kucu, kontrolisan od bibija (oktobar 7 je inside job, muva ne moze preko granice a ne preletaci) - izrael svakako treba, medju onim muslimanskim zemljama, pomagati ali ne na ustrb amerikanca, sto je delusional da se bolje zivi sada nego pre (opet ja sam u CA, kod mene ne benzin skoro $5/gal i 10.5% taksa u prodavnici, to ne zavisi od njega nego od Newscuma), sto nije transparentniji sa nama, sto nuje zabranio shorting jos.

Mozemo da hendlujemo istinu, dok god je Istina.

Kenedi je odlican samo bih volela jos da se zabrani reklamiranje lekova, izbaci apeel, zabrani chemtrails, jasno definise odakle je meso i cime su ga rokali

Ima tu jos svasta sigurno nego ovo mi prvo palo na pamet

Screenshot_2025-11-08-09-19-25-23_0b2fce7a16bf2b728d6ffa28c8d60efb.jpg

Edited by mustang

Meni su @mustang pisanja zanimljiva jer objašnjavaju kako Trump, Vučić, Orban i slična kategorija muljatora zavede toliki narod. Neki jedinstven spoj mrvica istine i gomile laži (da li su proste laži, teorije zavere, nebitno), a svaki dan pričaju nešto novo da više ni fact checkeri ne pomažu.

Dok ti dokažeš da nije bilo suludog broja kidnapovanje dece, da chemtrails ne postoje ili da jeste Nestorović rekao smešni virus, oni izvale još 5 novih laži.

I uopšte ne mislim da je to jer su glasači glupi, već prosto naš mozak ima te neke zakržljale delove koji su bili neophodni da preživimo nekad davno verujući plemenskim vođama i koji mu omogućavaju da uđe u neki state kad počnu toliko verovati nekim vođama, pa čak i kad mu 1/1 dokažeš koliko taj neko laže i kad laže i koliko je pokvaren - onda je - pa nije on, to su ovi oko njega i sl...

A Tramp i slični su samo vešti u iskorištavaju te psihološke boljke. Bili bi i dobre vođe kultova cenim )

Edited by Spooky

• Popular Post

Ni meni ljudi poput tebe nisu jasni. Kako ne vidis paterne oko sebe?

Ne znam kako se boriti sa cognitive dissonance kod vas?

Pa vidis li jebote nebo? U sta gledate??? Sta mislite da prskaju? Ruze?

I onda zasto smo svi odjednom alergicni, psorijaze, glavobolje, rakovi.

Edited by mustang

“Nobody knows what magnets are”

Your face on chemtrails

EQNOeRxWoAM9ae3?format=jpg&name=large

Pojedinci, koji su fed up sa ovim, testiraju zemlju posle prskanja. Dokazi su na sve strane.

Strašno šta nam Trump po drugi put radi.

mene zanima ovo oko 200.000 nestale dece, čija su to deca? ko ih je oteo, gde ih krije? to je ceo jedan grad i to ne baš mali u evropskim okvirima

300 000 nestale imigrantske dece - guglajte termin ako vas zanima istorija tvrdnje. Broj se pojavio u nekom obskurnom DHS izveštaju - u savršeno vreme da u predizbornoj kampanji i Trump i Vance počnu pitati gde su deca Bajdene?

@mustang - ne vredi da te ubeđujem, dok ja tebi objasnim kako u zavisnosti od atmosferskih uslova (prvenstveno relativne vlažnosti vazduha) kondenzacija vode iz izduvnih gasova jet motora može kraće ili duže ostati vidljiva pre isparavanja (kao što oblaci nastaju i nastaju) ti ćeš ispaliti još 5 novih stvari.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.