Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

TEMU - Trošenje Evry Monetarno Ugroženih

Featured Replies

@Grunf

tako je

Edited by ivy

• Replies 289
  • Views 25k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

samo da ne odlepim kad omatorim samo da ne odlepim kad omatorim samo da ne odlepim kad omatorim  

• Sestre Bronte
    Sestre Bronte

kupio sam neke sitnice, sve je došlo za 3 nedelje, sve je odgovaralo opisu i da sam isto kupovao kod nas u radnjama platio bih 5x   ako bi gospoda blagoizvolela da me ne štite kao potrošača

• e, hvala ti za savet, onoliko

Posted Images

4 minutes ago, Grunf said:

jesam li ja to dobro shvatio ili je srbistan postigao dogovor sa temuom da uracunava porez, te sad jedino kad narucujes od njih, paket dolazi bez da ista platis otkup postaru?

Tako nešto. Temu ostaje za sada besplatan,

S druge strane, za Ali se sada naplaćuje i carina i troškovi isporuke. Tako su meni u sredu isporučili USB memoriju, koju sam tamo platila 826 din, za neverovatnih 410 din, I to su se u pošti dosetili kako da doskoče, jer sam ja na primer, htela da ne preuzmem pošiljku, neka je klošari vrate. Međutim, zove me poštar i složi tužnu priču kako je ubacio pošiljku u sanduče ( šro se nikada nije desilo za sve godine koliko sam naručivala sa alija) i da je prevideo da trena da se naplati, i da li mogu pare da mu ostavim u kafiću. Pristala sam na to da me ne bi proganjao zbog 410 din.

U svakom slučaju, više ništa Aliexpressa.

Edited by Arkadija

Ali je propo, naplacuje se valjda pod stavkom otvaranje paketa, tako sam bar ja cuo

Uzeo senzore pritiska u gumama i jos nesto sitno za auto, cena bila 3200 ukupno a naplatili mi posle jos 600din

Meni ove nedelje stigla tri paketa sa Alija (doduse mala) bez dodatnih naplata.

I ranije je bilo, neko je placao PDV/carinu, neko nije, kako kome zapadne. Sad je valjda prosledjeno nekoj privatnoj firmi "usluga otvaranja paketa" ili tako nesto (?)

Edited by werbatim

7 hours ago, Arkadija said:

U svakom slučaju, više ništa Aliexpressa.

Problem je što na temu retko može da se nađe nešto malo boljeg kvaliteta ,naročito od tehnike ,čak iako ima ista je cena kao na aliexpresu

Navukao sam se da skupljam koine pa preko njih kupujem zezalice ponekad sa 90% popusta sada ako treba da doplatim 300-400 dinara na nešto što mi realno

nije neophodno pa razmisliću dvaput

Mi koji smo dobijali preko beogradske carine do sada smo imali sreću a oni u Nišu su otvarali svaki paket