April 25, 20251 yr 14 hours ago, Eleniko said:što bi dodirivao kad sam ti lepo dao tuš bateriju da te dodiruje samo vodaOtvor mora da se nasapunja i šulj da se pregleda... šta vam je?!
April 25, 20251 yr 10 hours ago, Lo Zingaro said:Ne razumes ti tu epsku dramu. Oduzeti zabaru bide je kao kad oduzmes Kosovo @Nikodije -uuopste nije nuzno da me tagujes svaki put kada me pomenes. ne moram ja da vidim svaku glupost 😛 Edited April 25, 20251 yr by Nikodije
April 25, 20251 yr 26 minutes ago, Nikodije said:uopste nije nuzno da me tagujes svaki put kada me pomenes. ne moram ja da vidim svaku glupost 😛Pa necu da ispadne da te nedaj boze tracam 😜
May 5, 20251 yr On 23. 4. 2025. at 23:24, ljuttko said: setovi za popravku rajsferšlusa na jaknama za koje sam zimus za dečije jakne dala bogatstvo kod majstora u Despota Stefana. Kod toga u Despota Stefana su sve usluge preskupe. Rajfesluse vrlo povoljno i uspjesno popravlja jedan lik na Bajloniju.
May 5, 20251 yr On 23. 4. 2025. at 23:01, aram said:što je najbolja varijanta kad se razmišlja i o šuljevima Ваљда ту исте комбинација врућа хладна, с тим да се обавезно заврши хладном?
May 5, 20251 yr ima smisla, to bi bilo kao ona Knajpova metoda za poboljšanje cirkulacije. ali iskreno, ne znam.
June 6, 2025Jun 6 On 23. 4. 2025. at 22:24, JozoMujica said:Ih, pa zar nije jednostavnije zapamtiti da na "stalak" počinje ono što stoji na zemlji.Jednostavnije možda jeste, ali nije tačnije.
September 6, 2025Sep 6 Jel jos neko narucuje sa sheina? Ja se malo navukao zbog jeftinih cena i brze dostave, nesto odece je skroz ok a nesto i promasaj ali sve u svemu zadovoljan.
September 6, 2025Sep 6 @Zli Gli Koliko brzo stiže? Videla sam to, iskaču neke fine stvari, a i ćerka mi je spominjala da neke njene drugarice naručuju. Pa ne znam, eto
September 6, 2025Sep 6 Pa pise tipa 7-10 dana i tako i stigne, evo dva puta vecKod nekih izbacuje neke jake cene postarina ali to je samo neki bag u aplikaciji ili na sajtu posto je sve valjda free shipping
November 15, 2025Nov 15 Spiskao sam 200 evra kod brace Kineza na maijce, dukseve, kosulje i caksire. Bas da vidim sta ce da mi stigne
November 16, 2025Nov 16 11 hours ago, Lancia said:Spiskao sam 200 evra kod brace Kineza na maijce, dukseve, kosulje i caksire. Bas da vidim sta ce da mi stigne Ja toliko na alat, kuhinjsko posudje i alatke za pripremanje, par stvarcica za psica Iliju i par zajebancija za bastu dogodine.
November 16, 2025Nov 16 12 hours ago, Lancia said:Spiskao sam 200 evra kod brace Kineza na maijce, dukseve, kosulje i caksire. Bas da vidim sta ce da mi stigne Mora jedan unboxing da padne!