April 25, 20251 yr 14 hours ago, Eleniko said:što bi dodirivao kad sam ti lepo dao tuš bateriju da te dodiruje samo vodaOtvor mora da se nasapunja i šulj da se pregleda... šta vam je?!
April 25, 20251 yr 10 hours ago, Lo Zingaro said:Ne razumes ti tu epsku dramu. Oduzeti zabaru bide je kao kad oduzmes Kosovo @Nikodije -uuopste nije nuzno da me tagujes svaki put kada me pomenes. ne moram ja da vidim svaku glupost 😛 Edited April 25, 20251 yr by Nikodije
April 25, 20251 yr 26 minutes ago, Nikodije said:uopste nije nuzno da me tagujes svaki put kada me pomenes. ne moram ja da vidim svaku glupost 😛Pa necu da ispadne da te nedaj boze tracam 😜
May 5, 20251 yr On 23. 4. 2025. at 23:24, ljuttko said: setovi za popravku rajsferšlusa na jaknama za koje sam zimus za dečije jakne dala bogatstvo kod majstora u Despota Stefana. Kod toga u Despota Stefana su sve usluge preskupe. Rajfesluse vrlo povoljno i uspjesno popravlja jedan lik na Bajloniju.
May 5, 20251 yr On 23. 4. 2025. at 23:01, aram said:što je najbolja varijanta kad se razmišlja i o šuljevima Ваљда ту исте комбинација врућа хладна, с тим да се обавезно заврши хладном?
May 5, 20251 yr ima smisla, to bi bilo kao ona Knajpova metoda za poboljšanje cirkulacije. ali iskreno, ne znam.
June 6, 20251 yr On 23. 4. 2025. at 22:24, JozoMujica said:Ih, pa zar nije jednostavnije zapamtiti da na "stalak" počinje ono što stoji na zemlji.Jednostavnije možda jeste, ali nije tačnije.
September 6, 2025Sep 6 Jel jos neko narucuje sa sheina? Ja se malo navukao zbog jeftinih cena i brze dostave, nesto odece je skroz ok a nesto i promasaj ali sve u svemu zadovoljan.
September 6, 2025Sep 6 @Zli Gli Koliko brzo stiže? Videla sam to, iskaču neke fine stvari, a i ćerka mi je spominjala da neke njene drugarice naručuju. Pa ne znam, eto
September 6, 2025Sep 6 Pa pise tipa 7-10 dana i tako i stigne, evo dva puta vecKod nekih izbacuje neke jake cene postarina ali to je samo neki bag u aplikaciji ili na sajtu posto je sve valjda free shipping
November 15, 2025Nov 15 Spiskao sam 200 evra kod brace Kineza na maijce, dukseve, kosulje i caksire. Bas da vidim sta ce da mi stigne
November 16, 2025Nov 16 11 hours ago, Lancia said:Spiskao sam 200 evra kod brace Kineza na maijce, dukseve, kosulje i caksire. Bas da vidim sta ce da mi stigne Ja toliko na alat, kuhinjsko posudje i alatke za pripremanje, par stvarcica za psica Iliju i par zajebancija za bastu dogodine.
November 16, 2025Nov 16 12 hours ago, Lancia said:Spiskao sam 200 evra kod brace Kineza na maijce, dukseve, kosulje i caksire. Bas da vidim sta ce da mi stigne Mora jedan unboxing da padne!