Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

TEMU - Trošenje Evry Monetarno Ugroženih

Featured Replies

3 hours ago, Pixisis said:

Mora jedan unboxing da padne!

Eh, kad nije bilo za fotelju, tesko da ce i ovo…

• Replies 289
  • Views 25k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

samo da ne odlepim kad omatorim samo da ne odlepim kad omatorim samo da ne odlepim kad omatorim  

• Sestre Bronte
    Sestre Bronte

kupio sam neke sitnice, sve je došlo za 3 nedelje, sve je odgovaralo opisu i da sam isto kupovao kod nas u radnjama platio bih 5x   ako bi gospoda blagoizvolela da me ne štite kao potrošača

• e, hvala ti za savet, onoliko

Posted Images

51 minutes ago, jms_uk said:

Eh, kad nije bilo za fotelju, tesko da ce i ovo…

Fotelja sa Temua ili...unsure

• 1 month later...

rešio sam da se počastim na temuu

fpalm

i sad odabrao sam x artikala i kad ih saberem niđe veze sa cenom koju mi je obračunao(skuplje za cca 1000din)

u čem je fora

6 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

rešio sam da se počastim na temuu

fpalm

i sad odabrao sam x artikala i kad ih saberem niđe veze sa cenom koju mi je obračunao(skuplje za cca 1000din)

u čem je fora

Možda je opcija koju si odabrao kod konkretnog proizvoda (boja, veličina...) skuplja od cene koju ti prikazuje na početnoj strani.

Npr. tražiš USB kabl i piše da košta 200 dinara. Kad uđeš u proizvod, traži ti da izabereš dužinu i ispostavi se da je 200 din kabl od 25cm, a onaj od metar košta 400.

• 4 weeks later...

Temu ima foru da da neki kredit, koji uglavnom važi za jedan proizvod, a ostali proizvodi budu neke više cene. Svaki odabir mora da se baš pažljivo prati i da se računaju iznosi.

Ja tamo stalno otkrivam nove predmete koje želim. Pre koji dan mi je stigao jump starter za auto , čekam sada solarni punjač za akumulator koji treba da napaja akumulator kod dužih stajanja automobila.

Izvuče mi Temu dosta para od svake plate.

Često lažu za materijale. Upravo sam vratila neke jastučnice, za koje je pisalo da su od čiste dudove svile, a ono neka sintetika. Momentalno su refundirali iznos za njih.

bluetooth transmiter, kablovi, pravi svileni gedžeti za kosu, sve pristojnog kvaliteta, više ne mogu ni da se setim šta sam sve nakrcala u kuću s Temua

@Enaaa Ako te ne mrzi kad imaš vremena za sve što ti je stiglo a zadovoljna si postavi link, uradiću i ja isto kasnije.

• 1 month later...

Temu sad bobami stiže i za 6-9 dana

Ali jedan paket pošta u paketomat, drugi paket neki M u poštin paketomat i danas evo čekam bex kuira 🙄

Srećnija sam sa paketomatom 🙄

• 2 weeks later...

Evo sad sam vratila paket Temuu 😁

Na porudžbini se izabere atrikal za povrat i prate se koraci, pošalju ti nalepnicu sa bar kodom i adrespm na kojoj piše Novi Banovci,

Skrinšotovala odnela u fotokopirnicu odštampala, upakovala, nalepila, predala u poštu. Valjda je jedan ili prvi besplatan nisam dpbro razumela.. Ali ugl je pasulj..

Kaže teta u pošti da za 2-3 dana vraćaju novac..

Narucio za caleta majicu "druze Tito mi skrenuli s puta" i da bih dosao do magicne cifre od 2100 nakon koje je free shipping pita i majku treba li joj sta za po kuci.

Naravno da sam morao da narucim kandze za bastu

f8b1bac0-f8e5-49ee-a61f-e5e8b295103f.jpg

Ne znam zbog cega, i nisam stigao da proverim da li sam pokusao da porucim kroz neku promociju, Ali mene Temu po prvi put uslovljava da moram da narucim iznad odredjenog iznosa, u ovom slucaju 25€.. Naravno da sam hteo da narucim neke gluposti u iznosu cca 5€ za ove moje divljake 🤷, q cu da narucim za jos 20😁

56 minutes ago, John Dies at the End said:

Ne znam zbog cega, i nisam stigao da proverim da li sam pokusao da porucim kroz neku promociju, Ali mene Temu po prvi put uslovljava da moram da narucim iznad odredjenog iznosa, u ovom slucaju 25€.. Naravno da sam hteo da narucim neke gluposti u iznosu cca 5€ za ove moje divljake 🤷, q cu da narucim za jos 20😁

Koliko znam uvek postoji minimalni iznos, zavisi od kombinacije proizvoda.

1 hour ago, JozoMujica said:

Koliko znam uvek postoji minimalni iznos, zavisi od kombinacije proizvoda.

Verovatno, tj u pravu si, nisam dugo narucivao, zaboravio, ali sada sam gledao najveci iznos je bio 13€ ( ostali izmedju 5-10€) ... verovatno su nesto menjali. Morace cera da saceka jos koji dan vestacke trepavice a junior "specijalne" sportske carape laugh

https://a.aliexpress.com/_EuhkNZA

Raspamećivanje od poklona, dobili 3 rolne za štampanje i sutradan naručili još 10, sjajna špecija.

jesam li ja to dobro shvatio ili je srbistan postigao dogovor sa temuom da uracunava porez, te sad jedino kad narucujes od njih, paket dolazi bez da ista platis otkup postaru?