April 23Apr 23 52 minutes ago, ljuttko said:ako koja pertla bude falila uješću jer sam 2 sata menjala boje, šare i količinu.Vidi ovako, jedna moja drugarica (stvarno nisam ja, kunem se) naručila s aliexpresa neku seksualnu garderobu, i stiglo sve sem samodržećih čarapa 4 para, svake različite boje. Pa je pretpostavka bila da je neko ko rovari po tim paketićima jedino to prepoznao, pa šanirao. Ovo ostalo je valjda normalnom svetu koji krade bilo suviše nepoznato i strano, pa i nezanimljivo
April 23Apr 23 Author 24 minutes ago, Svemir Zeka said:Vidi ovako, jedna moja drugarica (stvarno nisam ja, kunem se) naručila s aliexpresa neku seksualnu garderobu, i stiglo sve sem samodržećih čarapa 4 para, svake različite boje. Pa je pretpostavka bila da je neko ko rovari po tim paketićima jedino to prepoznao, pa šanirao. Ovo ostalo je valjda normalnom svetu koji krade bilo suviše nepoznato i strano, pa i nezanimljivo Ko pogodi šta je ovo u sredini i raspari mi dabogda mu uši otpale. Pertli ima još :D sveukupno kad sam napunila korpu prešlo je 5000dinarjev i sve mi treba
April 24Apr 24 19 hours ago, Eleniko said:bit će mojeMi ugradili bide i nije bilo osobe koja nam nije rekla ‘šta će vam to’ @aramMelemVosak, maslinovo ulje, unutrašnji deo kore zovinog stabla, grane (sloj ispod spoljašnje kore i sredine) i neven. Edited April 24Apr 24 by Boksi
April 24Apr 24 fala boksi, ali srećom ne treba a bide je must u svakoj sopstvenoj kući/stanu. jedna od stvari koja mi najviše nedostaje kad nisam u Italiji.
April 24Apr 24 1 minute ago, aram said:fala boksi, ali srećom ne treba Zapamti, trebaće nekom, veruj mi. Pok. baba to pravila i desilo se x puta da pomenem i niko ništa. A onda krenu poruke sa ‘je l’ može baba da napravi?’. Neverovatno veliki broj ljudi pati od toga.
April 24Apr 24 1 minute ago, aram said:fala boksi, ali srećom ne treba a bide je must u svakoj sopstvenoj kući/stanu. jedna od stvari koja mi najviše nedostaje kad nisam u Italiji.Moja zena kad smo van Italije i kad shvati da u hotelskom kupatilu nema bidea...
April 24Apr 24 5 hours ago, aram said:fala boksi, ali srećom ne treba a bide je must u svakoj sopstvenoj kući/stanu. jedna od stvari koja mi najviše nedostaje kad nisam u Italiji.Nama je mama rekla da bide sluzi za pranje carapa. Tad nije ni bilo interneta, odrasla sam i odselila iz te kuce pre nego sto sam saznala za sta je ustvari. I puno carapa oprala.Nadam se da su i ostali ukucani koristili za tu namenu, nisam nesto proveravala.
April 24Apr 24 7 hours ago, Lo Zingaro said:Moja zena kad smo van Italije i kad shvati da u hotelskom kupatilu nema bidea...Ako je kada dovoljno mala a telo dovoljno gipko, uvek se može improvizovati bide
April 24Apr 24 On 23. 4. 2025. at 14:56, Eleniko said:bit će mojeOvo je prava stvar, bide samo zauzime mesto + je dušu dalo za ribanje klonje. Naravno, samo leva ruka dodiruje otvor :) Javi kakvog je kvaliteta.
April 24Apr 24 razvoj ove teme ne deluje kao reklama za raspravu o bideu, čast izuzecimažene pišu o pranju čarapa, snebivaju se da uključe i gaće u diskusiju