April 23Apr 23 čim uspem da otvorim virtuelnu visa karticu, radim prvu narudžbu spremam je 6 mesecikupujem one zapirače za buljsona, zove se bide tušna to se ložim odvajkada na ostrvu kako je cela higijena tim povodom otežanačinjenicom da se papir baca u kantuisto kao kod mojih u šumadiji, jbganisu samo pravoslavna nego i braća po septičkoj jamiizvinite na toku mislips. inače se virtuelna kartica otvara u aplikaciji, sam to radišda jebe oca napredna grčka civilizacija, od periklea do danas
April 23Apr 23 30 minutes ago, Eleniko said:čim uspem da otvorim virtuelnu visa karticu, radim prvu narudžbuspremam je 6 mesecikupujem one zapirače za buljsona, zove se bide tušna to se ložim odvajkada na ostrvu kako je cela higijena tim povodom otežanačinjenicom da se papir baca u kantuisto kao kod mojih u šumadiji, jbganisu samo pravoslavna nego i braća po septičkoj jamiizvinite na toku mislips. inače se virtuelna kartica otvara u aplikaciji, sam to radišda jebe oca napredna grčka civilizacija, od periklea do danasMozes da uparis s ovim obaveznim artiklom svakog pristojnog kupatila.https://www.temu.com/it/gioco-di-golf-da-bagno-in-pvc-set-di-mini-golf-da-bagno-divertente-con-bandiera-palla-e-supporto-attivit%C3%A0-di--divertente-per-il---stress-g-601100040059934.html?_oak_mp_inf=EJ748pKo1ogBGiBjMGQwZWEyODAzMGQ0NDk1OTUwNTNkMGVjZGJiZWU1MyCEnt%2BT5jI%3D&top_gallery_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2F4724eca5-4243-4f22-af3d-c2984ff024b0.jpg&spec_gallery_id=6013957044&refer_page_sn=10009&refer_source=0&freesia_scene=2&_oak_freesia_scene=2&_oak_rec_ext_1=NzAy&_oak_gallery_order=590182928%2C982651857%2C569720592%2C322527684%2C69990435&search_key=mini%20golf%20per%20wc&refer_page_el_sn=200049&_x_sessn_id=6r5wc6iosw&refer_page_name=search_result&refer_page_id=10009_1745408737891_gmau43eb6x Edited April 23Apr 23 by Lo Zingaro
April 23Apr 23 ^ vrlo praktično, golf palica može da pomogne oko fecesa tvrdokornijeg sastava. Onaj što moraš da sažuljaš sa porcelana
April 23Apr 23 14 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:^ vrlo praktično, golf palica može da pomogne oko fecesa tvrdokornijeg sastava. Onaj što moraš da sažuljaš sa porcelanaNikad tako nesto nisam trazio ali mi non stop iskace banner.
April 23Apr 23 Meni njihovo iskakanje iz svega i svačega i svuda ubija voju da uopšte odem na sajt ili upalim app. Te vaučer te 2000 te 15000 te 1000 ma mrš.
April 23Apr 23 12 minutes ago, ivy said:@Elenikoto je onda samo hladna voda?pa da ali je ovde na ostrvu to problem samo zimi, kad ionako nisam previše tamou ostatku godine mi na ladnu cev izlazi mlaka ili topla voda, ovde je lokalni vodovod razvučen na 10cm od površine zemlje u plastičnim ili gumenim cevima i voda je ugrejanane bi ni ja da mi se buljson smrznesad, ako planiraš kad renoviraš kupatilo i razvlačiš cevi onda ima da se kupe sa mešalicom
April 23Apr 23 12 hours ago, Pegin said:Stari nastavnici nekada su đacima davali diskretan hint,Titi - TITO. GoreMiti - Mi. DoleI zabune nema.Ih, pa zar nije jednostavnije zapamtiti da na "stalak" počinje ono što stoji na zemlji.
April 23Apr 23 9 minutes ago, JozoMujica said:Ih, pa zar nije jednostavnije zapamtiti da na "stalak" počinje ono što stoji na zemlji.Ne bih ulazio u logiku nastavnika iz prošlog veka, ko zna šta je njima tada bilo u glavi, uglavnom, tako su nas k soznaniju privodili.
April 23Apr 23 7 hours ago, ivy said:to je onda samo hladna voda?što je najbolja varijanta kad se razmišlja i o šuljevima
April 23Apr 23 Author prilično ste nenormalni svi ja nisam mnogo bolja pošto posle 3 meseca apstinencije čekam paket koječega, svi setovi za popravku rajsferšlusa na jaknama za koje sam zimus za dečije jakne dala bogatstvo kod majstora u Despota Stefana. Aj zdravo, ne može to više. O stanju moje svesti ipak najviše govori da sam naručila 5 pari raznih šarenih pertli i neke metalne šrafove koji mogu da se namontiraju pa da se pertle na patikama ušrafe. Zbogom i odvezanoj pertli na sred ulice. Paket je upravo na carini i verovatno će neko tamo dobiti proliv od količine sitnog materijala u raznim kesicama , ako koja pertla bude falila uješću jer sam 2 sata menjala boje, šare i količinu.