March 18Mar 18 5 minutes ago, copkillah said:Nisam gledao tekmu sinoć, samo sam video konačan rezultat, ali ovo je penal uvek, osim ako igraš protiv Reala.ima smisla, i ja bih ih izbegavao da mogu... jedino me tesi sto znam da govna nece ls uzeti jos x godina (promenicu misljenje samo ako nam uzmu rodrija, to bi ovaj njihov tim lansiralo na next level)elem, psg - atm - liv, van toga ne vidim da neko ovo osvaja. navijacu da kompany uzme ali nema nista od toga.
March 18Mar 18 3 minutes ago, napadaj said:Kolko smara ovaj komentator sa AreneKao da nikad nismo gledali fudbal, pa treba da nas ložiI evo ga .... opsajdedit dobio je nagradu kao komentator godine ,pa se extrakuje Edited March 18Mar 18 by Fakundo Sava
March 18Mar 18 Author 3 minutes ago, Fakundo Sava said:Kao da nikad nismo gledali fudbal, pa treba da nas ložiI evo ga .... opsajdKaze lik - Galatasaraj se jos nije pojavio ali ima vremena, tek je 59. minut. Ljudi ne znaju gde se nalaze.
March 18Mar 18 3 minutes ago, Fakundo Sava said:editdobio je nagradu kao komentator godine ,pa se extrakujeNije to taj.