March 18Mar 18 Ovo je baš zajebano za rezervnog sudiju, neće biti laka tekma za suđenje, a deluje da već ima problema da hendluje
March 18Mar 18 Author Vecu gomilu flopera od igraca Galatasaraja u zivotu nisam video, ovo vec postaje degutantno.
March 18Mar 18 Vecu gomilu flopera od igraca Galatasaraja u zivotu nisam video, ovo vec postaje degutantno.Pazi ovog sa brojem 7 kakvu lastu pravi kod gola...
March 18Mar 18 2 minutes ago, harper lee said:Vecu gomilu flopera od igraca Galatasaraja u zivotu nisam video, ovo vec postaje degutantno.cilj opravdava sredstva sto bi se reklo.Al ne vredi.
March 18Mar 18 Teško da je dobra strategija da se mass flopingom može izvući bilo šta pozitivno sa Enfilda
March 18Mar 18 Just now, Fanta said:cilj opravdava sredstva sto bi se reklo.Al ne vredi.Naravno da ne vredi kad hoćeš da kradeš vreme devedeset minuta. Trebalo je 2-0 da bude već.Usrali se malo Turci, ne znam zašto jer su već u dve utakmice ove sezone pokazali da znaju kako da reše Slotball.
March 18Mar 18 Ja sam dugo igrao FM 2012. Tamo bukvalno svaki turski klub prima po 5 gola na gostovanju u ligi sampiona.Sjajna igra 🤣🤣🤣