March 18Mar 18 1/8 f što se tiče prolsza baš neinteresantna.Zato 1/4f već treba da bude mnogo bolje, jedino je Arsenal baš favorit.Prognozs za 1/2fBajern-Liverpul i Arsenal-Barsa
March 18Mar 18 5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Četiri tima iz iste lige eliminisana u istoj rundi, prvi put u istoriji takmičenja.Jeste da ih je retko do sada bilo šest, ali ipak impresivno je da je toliko premijerligaša ispušilo.
March 18Mar 18 Eto kad je i Junajtedovac oduševljen igrom ekipe Arnea Klopa!8 minutes ago, Weenie Pooh said:LFC pokraden Ovo je baš suludo
March 18Mar 18 19 minutes ago, Weenie Pooh said:Četiri tima iz iste lige eliminisana u istoj rundi, prvi put u istoriji takmičenja.Jeste da ih je retko do sada bilo šest, ali ipak impresivno je da je toliko premijerligaša ispušilo.Ajde što su ispali, protivnici su bili jaki ali nisu bili ni blizu.
March 19Mar 19 U cetvrtfinalu ove godine, prosle godine, i pretprosle godine uvek je bilo dva Engleza, tako da se tu nista nije promenilo. Uvek bude i 2-3 Spanca, jedino su Nemci omanuli jer i njih cesto bude 2.
March 19Mar 19 Kakva bizarna povreda Langa, gledao sam sinoć jednim okom i ništa mi nije bilo jasno šta mu je. Sad kažu da su jedva zaustavili krvarenje i da će morati na operaciju palca
March 19Mar 19 35 minutes ago, Profesionalac said:Kakva bizarna povreda Langa, gledao sam sinoć jednim okom i ništa mi nije bilo jasno šta mu je. Sad kažu da su jedva zaustavili krvarenje i da će morati na operaciju palca Deo prsta mu je otkinut, suludo, uopšte nije izgledalo da se desilo nešto specijalno.Kao i za Osimhena, tu sam se isto zajebao na prvo gledanje, mislio sam da folira, a u stvari ga je Konate u duelu potkačio kolenom po ruci, prilično zajebano, verovatno je napukla kost.
March 19Mar 19 11 hours ago, copkillah said:Deo prsta mu je otkinut, suludo, uopšte nije izgledalo da se desilo nešto specijalno.Kao i za Osimhena, tu sam se isto zajebao na prvo gledanje, mislio sam da folira, a u stvari ga je Konate u duelu potkačio kolenom po ruci, prilično zajebano, verovatno je napukla kost.Meni je delovalo kao da se isekao na onu reklamu iza gola..Isekao ili ustinuo..
March 20Mar 20 10 hours ago, Guuundogan said:Navijaci Bayerna se polako spremaju za dvomec sa slavnim Realom iz MadridaPre bih rekao neki 12godišnjak koji se igra interneta iz daleke Gruzije
March 20Mar 20 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:Pre bih rekao neki 12godišnjak koji se igra interneta iz daleke GruzijeŠto ne znači da nije u pravu.
March 20Mar 20 Sportingu je ovo tek 2.put da se plasirao medju osam najboljih u evropi.Benfika 20x , Porto 11