March 17Mar 17 Moze da se kenja (sa pravom) po Vinicijusu, on je upropastio Siti veceras, setao se u napadu kroz odbranu kao protiv kadeta. Mada mi je ono sa Silvom sumnjivo za crveni karton, ne znam zasto sam u tripu da sve to iznad lakta nikad ne moze da bude crveni.
March 18Mar 18 Real ako se ovako bude branio protiv Bavaraca ima da prođe gore od Atalante.Pravim se da nisam gledao nijedno gostovanje Atletika u zadnje 3-4 godine i optimistički prilazim praćenju utakmice večeras, nadajući se da Čolo neće uspeti da se samoubije.
March 18Mar 18 Bolji engleski dušmani, Barsa jedva jednom prešla centar za ovih petnaest minuta.Edit - Dobro, nije važno koliko puta predješ centar ako svaki put kad to uradiš daš gol Edited March 18Mar 18 by Nevernik
March 18Mar 18 Kakva divljina od fudbalaU penziju LevaŠta promasi pajser Edited March 18Mar 18 by Bogotac
March 18Mar 18 11 minutes ago, Bogotac said:Šta promasi pajsernije on promašio ništa, njukastlanin je maestralno reagovaodade ga mandov
March 18Mar 18 Just now, Mindaugas Žukauskas said:Žuti karton za namerno rušenje igrača koji ima prazan gol ispred sebe. Hahah i penal
March 18Mar 18 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:nije on promašio ništa, njukastlanin je maestralno reagovaodade ga mandovPromašio je gol sa tri metra