Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Premier League 2024- ∞ Memorijalni ArleKino Topić

Featured Replies

5 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Da vam rešim ovo, pošto ste se zapetljali. Držanje golmana za ruku kojom želi da boksuje/hvata loptu je faul uvek i svuda. Sitna bampovanja, gurkanja kod prekida, kojima pribegava Arsenal, kao i ostali timovi, ne može da se stavi u istu kategoriju s tim, i u velikoj većini slučajeva se toleriše. Znači, poredite babe i žabe. Pritom, imamo dodatno držanje za dres Raje od strane drugog igrača WH, tako da je u pitanju najlakša odluka koju je neki sudija trebao doneti ove sezone. Problem je što je zajebancija poništiti gol davljeniku u zaustavnom vremenu, jer su emocije na visokom nivou, u svakoj drugoj situaciji rutinska odluka za sudiju.

Tvrdnja da se Arsenalu tolerišu ovakvi golovi cele sezone nije tačna, jer već bi neko okačio Arsenalov gol gde jedan igrač drži golmana za ruku kojom hvata loptu, a drugi ga povlači za dres. Sve sam rešio fantom

kako komentarises to sto kod ovog kornera rice sa dve ruke drzi napadaca oko struka. jel i to u dozvoljenoj meri (nosi arsenalov dres) ili je i to faul. a usput jel se tu trebao mozda suditi penaltik jos pre nego sto je raya i bio uopste blizu lopte fantom

da sad ne kacim skrinsotove i gifove gde arsenalovi igraci ovo rade redovno i u defanvivnom korner kiku i u ofanzivnom.

• Replies 10.5k
  • Views 347.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Fudbal je muska igra

Nema pravde na terenu

Ko prvi prodje kroz cilj taj je pobjedio

a i lopta je okrugla

3 minutes ago, villiem said:

Ko prvi prodje kroz cilj taj je pobjedio

Ni to nije dovoljno ovih dana...

hq720.jpg?sqp=-oaymwEhCK4FEIIDSFryq4qpAx

6 minutes ago, 189- said:

kako komentarises to sto kod ovog kornera rice sa dve ruke drzi napadaca oko struka. jel i to u dozvoljenoj meri (nosi arsenalov dres) ili je i to faul. a usput jel se tu trebao mozda suditi penaltik jos pre nego sto je raya i bio uopste blizu lopte fantom

da sad ne kacim skrinsotove i gifove gde arsenalovi igraci ovo rade redovno i u defanvivnom korner kiku i u ofanzivnom.

Komentarišem tako što držanje igrača oko struka kod prekida nije prekršaj po defaultu. Inače bismo imali 6 penala po tekmi. Držanje golmana za ruku kojom pokušava da uhvati loptu bi trebalo da je faul uvek i svugde, i nadam se da će se uvek i suditi tako. Mislim da prilično jasno ja ovo obrazlažem. Imamo sa jedne strane stvari koje se sude po defaultu, u no brainer varijanti, a vi kontrirate sa stvarima koje mogu a i ne moraju da se sviraju, i pitate, a kako komentarišeš ovo?

Malo je falilo da vidimo najbolji gol ikada lolol

Lids treba da ispadne kako igra

11 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Imamo sa jedne strane stvari koje se sude po defaultu, u no brainer varijanti

ne sude se po defaultu, evo juče npr nije bilo dosuđeno fantom

pa se umešao var iako nije bila u pitanju clear and obvious error. a pročito sam na cl temi da to tako ne sme da bude, pa eto ima i taj ceo aspekt

Kako nije clear and obvious error držanje golmana za ruku tako da ne može da interveniše? Šta ima čistije i obviousnije? D

Msm mogu da nastavim for the sake of discussion, ali polako mi izmiče šta želite da dokažete

19 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Komentarišem tako što držanje igrača oko struka kod prekida nije prekršaj po defaultu. Inače bismo imali 6 penala po tekmi. Držanje golmana za ruku kojom pokušava da uhvati loptu bi trebalo da je faul uvek i svugde, i nadam se da će se uvek i suditi tako. Mislim da prilično jasno ja ovo obrazlažem. Imamo sa jedne strane stvari koje se sude po defaultu, u no brainer varijanti, a vi kontrirate sa stvarima koje mogu a i ne moraju da se sviraju, i pitate, a kako komentarišeš ovo?

dobro ako svaki faul opravdavas sa tim da se moze suditi sest puta po mecu onda nema o cemu da diskutujemo dalje. btw ovde nije samo u pitanju samo ova poslednja situacija sa wh, nego i desetak drugih tokom ove sezone, gde ako je samo dosudjen jedan penal za protivnika ili ponisten gol arsenalu...ko zna sta bi bilo na kraju.

1 minute ago, 189- said:

dobro ako svaki faul opravdavas sa tim da se moze suditi sest puta po mecu onda nema o cemu da diskutujemo dalje

Pa ne opravdavam svaki, nego gledam utakmice i vidim kako prekide brane Tarkovski, Megvajer, Van Dijk i ostali, i mogu sa sigurnošću reći da ima mnogo držanja za kukove i za druge delove tela. I otprilike kapiram da se toleriše kad je to držanje kratko i pametno izvedeno, a kažnjava se kad neki glupan pretera i drži nekog 3+ sekunde. Tako da zaista mislim da bi bilo pregršt penala, ako bi odjednom krenuli da sude basket pravilima.

2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Kako nije clear and obvious error držanje golmana za ruku tako da ne može da interveniše? Šta ima čistije i obviousnije? D

kako može da bude clear and obvious kad je sudija vrteo snimak 17 puta. mudar čovek je jednom rekao: You make the decision, you cannot overturn that decision when you have to look at it 13 times. It's completely unacceptable at this level.

Edited by Pokojni Ruxin

Naravno da sudija treba da pogleda snimak što više puta, jer se odlučuje šampion lige i putnik u niži rang tom odlukom. Bila je gužva, i verovatno je hteo da se uveri da je pohvatao sve potencijalno kažnjive incidente, i da je doneo pravu odluku. Pobogu

1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

Naravno da sudija treba da pogleda snimak što više puta, jer se odlučuje šampion lige i putnik u niži rang tom odlukom. Bila je gužva, i verovatno je hteo da se uveri da je pohvatao sve potencijalno kažnjive incidente, i da je doneo pravu odluku. Pobogu

Kada treba da se promeni odluka u korist tima za koji ja navijam, naravno da treba da se proveri sve 17 puta, a kada treba da se promeni odluka da moj tim najebe, onda nema dovoljno razloga da se VAR uopšte uključuje, šta koji kurac oni hoće.... fantom