Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Premier League 2024- ∞ Memorijalni ArleKino Topić

Featured Replies

Nego, razmišljam da do povratka WHU u PL , ako se isti ikad desi, zajedno sa sestrićem navijam za Mančester Junajted. Hoće li me forumska sekta primiti u ekipu !? :D

• Replies 10.5k
  • Views 347.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Pa neces za Arsenal valjda... fantom

1 hour ago, Jean-Luc Picard said:

Nego, razmišljam da do povratka WHU u PL , ako se isti ikad desi, zajedno sa sestrićem navijam za Mančester Junajted. Hoće li me forumska sekta primiti u ekipu !? :D

Želiš da i oni ispadnu? fantom

14 hours ago, JohnnyD said:

Sto je i logicno, jer je golman najzasticeniji u svom kaznenom. Faul nad golmanom je prioritet, ako on postoji, ostalo se i ne gleda.

Ne može to da bude prioritet ako se desilo nakon nekog prethodnog prekršaja koji je uticao na igru. A oni vuku i tuku pre nego što golman uopšte vidi gde ide lopta.

4 hours ago, Jean-Luc Picard said:

družeeee. gde ćeš u sile mraka

west ham inače ispao prošli vikend kad ništa nisu uzeli kod brentforda.

6 hours ago, Jean-Luc Picard said:

Normalno, samo da se vidi još koji Tevez da se otkupi od WHU. D

Btw izbacio mi Fejsbuk jedan podsetnik od pre 12 godina:

505150313_10012211592205726_692244902429

Da vam rešim ovo, pošto ste se zapetljali. Držanje golmana za ruku kojom želi da boksuje/hvata loptu je faul uvek i svuda. Sitna bampovanja, gurkanja kod prekida, kojima pribegava Arsenal, kao i ostali timovi, ne može da se stavi u istu kategoriju s tim, i u velikoj većini slučajeva se toleriše. Znači, poredite babe i žabe. Pritom, imamo dodatno držanje za dres Raje od strane drugog igrača WH, tako da je u pitanju najlakša odluka koju je neki sudija trebao doneti ove sezone. Problem je što je zajebancija poništiti gol davljeniku u zaustavnom vremenu, jer su emocije na visokom nivou, u svakoj drugoj situaciji rutinska odluka za sudiju.

Tvrdnja da se Arsenalu tolerišu ovakvi golovi cele sezone nije tačna, jer već bi neko okačio Arsenalov gol gde jedan igrač drži golmana za ruku kojom hvata loptu, a drugi ga povlači za dres. Sve sam rešio fantom

aj reši meni kad je i kako gurkanje golmana u skoku prestalo da bude faul, i koja je logika toga

Edited by Pokojni Ruxin

9 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

aj reši meni kad je i kako gurkanje golmana u skoku prestalo da bude faul, i koja je logika toga

Pa to vidi sa trendovima suđenja. Logika je pretpostavljam u onom što je papapavle pisao, da se golman ne tretira ništa posebnije od ostalih igrača koji se bore za poziciju u skoku. Kada mu držiš ruku kojom treba da uhvati loptu, priznaćemo da je to whole new level

7 hours ago, Jean-Luc Picard said:

Svetogrdje fantom ugledaj se na mene, 23 godine ocas prodje.

3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

priznaćemo da je to whole new level

nećemo

Sitno bampovanje fantom

image.png

Edited by radisa

Ali ga ni ne drži za ruku, primetićemo. Svakako, gomila ovakvih golova je priznata i za druge timove. Neki su i poništeni. Poenta je da nisam video priznat gol u VAR eri gde igrač drži za ruku golmana koji hvata loptu. Nije bilo ni puno pokušavanja toga, rekao bih, verovatno s razlogom.

Dakle, da zaključimo, udaranje golmana laktom u glavu ili guranje u leđa sa obe ruke je ok... fantom

Zašto to pravilo ne važi na terenu i za udaranje igrača koji nije golman, laktom u skoku se dobija žuti/crveni karton bez razmišljnaja, kao ia za guranje igrača sa obe ruke?