Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Premier League 2024- ∞ Memorijalni ArleKino Topić

Featured Replies

• Author

Paqueta i Ward-Prowse (i Guido Rodriguez) napolje, ali stiže Adama Traore da pomogne WHU u borbi za neispadanje.

Edited by Weenie Pooh

• Replies 10.5k
  • Views 348.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

42 miliona je flamengo platio za paquetu. adama je bio 2 miliona, dakle ima se tu jos za potrositi.

Ovo je one way ticket u Brod za čekićare. Kako smo od 70mil u City došli do 35mil u Flamengo godinu i po dana ?!?!

WP od najbolje izvodjača slobodnjaka do pokojnog Barnlija...

football bloody hell

Možda je vreme za Milvol u PL fantom

1 hour ago, Milošica said:

Možda je vreme za Milvol u PL fantom

Рексам. fantom

• Author
1 hour ago, John Coltrane said:

WP od najboljeg izvodjača slobodnjaka do pokojnog Barnlija...

Moji slobodnjaci su uvek bili top ali kakav Barnli, zašto Barnli, mislim nije da bi ih baš odbio u ovoj fazi karijere ali nisu mi ni poslali ponudu!

oscar bobb iz cityja u fulham.

Obustavite sve što radite i odgledajte ovo:

Bukvalno su samo zbog ovoga zaslužili da opstanu hail

WP u godinama, kao i Hari Sikirica Megvajer, jbg. Vila se ne da, dovodi Daglas Luiza i Abrahama! Ajde, Luiz mora ali Abraham je suvo zlato. Ne znam sta se ovo izdesavalo sa kupoprodajama i da li mu je pala forma u medjuvremenu ali bese kidao na pozajmici onomad.

palace placa 50 miliona funti za stranda larsena koji ima 1 gol i 1 asistenciju ove sezone gospode

matetu prodaju za 40m funti

7 hours ago, 189- said:

palace placa 50 miliona funti za stranda larsena koji ima 1 gol i 1 asistenciju ove sezone gospode

matetu prodaju za 40m funti

Kakva je klima kod vas povodom Roseniora? Meni lik čas vuče na totalnog poguba, čas na budućeg najboljeg menadžera sveta. Totalni čudak. Vidim da mu i ćale radi na PL TV.

1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:

Kakva je klima kod vas povodom Roseniora? Meni lik čas vuče na totalnog poguba, čas na budućeg najboljeg menadžera sveta. Totalni čudak. Vidim da mu i ćale radi na PL TV.

nisam slusao ni sekundu njegovog intervjua bilo gde, ne znam ni kako mu zvuci glas. mnogo me smorilo sto se na onakav nacin dao otkaz maresci. sto je najsmesnije sada kao jurimo stoepra sto je maresca jos od leta trazio i nisu mu izlazili u susret a sada evo vracamo anselmina, jurimo jos jednog drugog stopera...

sto se tice roseniora, najverovatnije ce biti ono sto je i do sada bio - yes man. mazzulla izgleda kao najveci cudak od lika u nba ligi pa je jedan od najboljih trenera, tako da me to mnogo ne interesuje. najveci problem ce i dalje biti gmovi kluba i njihovo pogresno vidjenje i evauliranje tima. posto od toga zavisi bukvalno sve u klubu, bar za sadasnjost. za ovo gomilanje klinaca dajem samo thumbs up.

Edited by 189-

Izgleda će Palas odustati od Štrand Larsena.

Forest nudi 20M za Ayarija. Premalo, s obzirom na cene generalno, odbiće ih Brighton lagano.

Watkins povredio hamstring na utakmici Lige Evrope.

dobro je da su kupili tammyja pre neki dan.

12 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Watkins povredio hamstring na utakmici Lige Evrope.

Oživio im je Buendia, on i Rogers igraju fudbal života. Tammy je barem fizički spreman za PL.