Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Premier League 2024- ∞ Memorijalni ArleKino Topić

Featured Replies

• Author
1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

Jel to neka parodija na moju odbranu Odegarda

Ne, ko se toga još seća, to je bilo u davno zaboravljenoj Pre-Slot eri Liverpula. Bilo pa prošlo.

Ali trivia pitanje, da li znaš ko je bio VAR na toj utakmici i procenio da Odegaard pada pa slučajno kači loptu? Odgovor u spoileru.

BBC Sport
No image preview

Howard Webb: Referees' chief admits mistake over Martin O...

Referees' chief Howard Webb says Liverpool should have been awarded a penalty in their game with Arsenal when Martin Odegaard handled in the area.

https://www.theguardian.com/uk-news/2026/jan/08/ex-premier-league-ref-david-coote-gets-suspended-sentence-over-schoolboy-video

Edited by Weenie Pooh

• Replies 10.5k
  • Views 348.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Onaj suspendovani pedo? Lol

• Author

In other news,

6s9ozshlqjfg1.png?width=1024&auto=webp&s

uporediti ih sa stokeom je zapravo uvreda za stoke

• Author

Meni nije jasno kako bar Gyokeres randomly ne zabode neki od tih trista šesnaest kornera koje toliko forsiraju, nego sve sami štoperi.

Dečko je onako kršan, ima ga metar devedeset, kapiram da možda nema finiš kakav bi trebalo da ima vrhunski napadač, ali kako ne uspeva da mune nešto glavom kod prekida?

3 minutes ago, Weenie Pooh said:

Meni nije jasno kako bar Gyokeres randomly ne zabode neki od tih trista šesnaest kornera koje toliko forsiraju, nego sve sami štoperi.

Dečko je onako kršan, ima ga metar devedeset, kapiram da možda nema finiš kakav bi trebalo da ima vrhunski napadač, ali kako ne uspeva da mune nešto glavom kod prekida?

Čuvaju ga tesno kao Ronalda u prajmu. Zato ostali imaju field day.

Screenshot_20260125_231646_com_viber_voip_MediaDetailsActivity.jpg

Da,majstor je kupio Ezea da mu igra u vezi,a ima 43254 desnih krila,za Saku zamenu nemafantom

21 minutes ago, Weenie Pooh said:

zato sto je uzasan u igri glavom. to je bilo potencirano najvise tokom leta.

Znaci, place mi se, ali necu. Nebitno zasto sve necu

4 hours ago, copkillah said:

Junajted igra za Siti lol

Za oga si navija Ruksine, svim srcem?!

3 hours ago, Weenie Pooh said:

Roj Kin? unsure

Eliot Anderson. Ako ode u Siti, picka je zaista

2 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Čestitao sam već Junajtedu, ne tražim izgovore za bilo šta. Samo nek mi neko objasni na osnovu čega ovo nije penal? Kao to je ruka na koju se oslanja, ali se još nije oslonio na nju? Deluje kao golmanska odbrana.

Nisi cestitao kako treba. Mislim, svakjo moze cestitai tek onako, ali zar ne bi trebao cestitati kako dolikuje?! (ovo ti ostavlja brdo zajbeancija na izvolte)

Anyhow, nije penal jer se docekuje na tu ruku pri padu. Slagacu, ali mislim da ima bas ta interpretacija, i, opet slagacu, mislim da si bas ti to navodio ovde nekad.

Ne bi me iznenadilo da jednog dana dobijemo neki polukrug obelezen za golmana kod izvodjenja prekida/kornera. Ovo je uzas na sta lice korne ovih dana u PL. manje vise svi su poceli da spamuju golmana kod kornera. Naravno, favoriti za titulu bas bodu oci ubijajuci se da onesposobe golmana i umuvaju loptu u mrezu.

2 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Čestitao sam već Junajtedu, ne tražim izgovore za bilo šta. Samo nek mi neko objasni na osnovu čega ovo nije penal? Kao to je ruka na koju se oslanja, ali se još nije oslonio na nju? Deluje kao golmanska odbrana.

Nije penal jer su engleske sudije ubedljivo najgore, gore I od ovih nasih lopova.

McGuire je krenuo da blokira sut, i tu svaka druga prica prestaje. To sto on nije stigao( ili nije zeleo) da pomeri ruku njegov problem. Igranje rukom, opstrukcija igre, penal " kao suza".

35 minutes ago, Guuundogan said:

Ne bi me iznenadilo da jednog dana dobijemo neki polukrug obelezen za golmana kod izvodjenja prekida/kornera. Ovo je uzas na sta lice korne ovih dana u PL. manje vise svi su poceli da spamuju golmana kod kornera. Naravno, favoriti za titulu bas bodu oci ubijajuci se da onesposobe golmana i umuvaju loptu u mrezu.

Sad D legitimno pravo da se svi protivnicki igraci "naguraju" u pet metara. Koliko sam uspeo da vidim u prenosu ( mozda gresim) nije bilo kontakta igraca Arsenala sa Lammensom.

Opet, dve greske 😁😁 prvu pravi sudija, doticni Pawson, koji nije prekida igru pre izvodjenja kornera, jer je bilo vise obostranih guranja, povlacenja za dres... itd.

Druga je golmana MU... nije smeo da dozvoli da mu se igraci Arsenala nabiju "u krilo" bukvalno 😁 , morao je to da ( pokusa da) speeci, i da ne bude ometen. Njegova greska jer je lose procenio let lopte i raspored svojih igraca ( pre i posle toga je bio uspesan u intervencijama)

• Author
55 minutes ago, John Dies at the End said:

Druga je golmana MU... nije smeo da dozvoli da mu se igraci Arsenala nabiju "u krilo" bukvalno 😁 , morao je to da ( pokusa da) speeci, i da ne bude ometen.

Jeste, a vidi ga ovde kako autoritativno raspoređuje saigrače:

Image