Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Premier League 2024- ∞ Memorijalni ArleKino Topić

Featured Replies

8 minutes ago, John Coltrane said:

Ume.

Nego tebe bi trebalo više da brine “Artetino proleće” nego gde je/šta radi Amorim…

Brinem ja za obojicu

• Replies 10.5k
  • Views 348.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Arteta out!

1 hour ago, Milošica said:

Pa ovaj konkretno tim Junajteda je skroz gotivan, kao i trener.

Карик показује каква гомила превараната бива унајмљена као тренери озбиљних клубова. НЋП да има трунку образа не би водио сутрашњи тренинг.

Čestitao sam već Junajtedu, ne tražim izgovore za bilo šta. Samo nek mi neko objasni na osnovu čega ovo nije penal? Kao to je ruka na koju se oslanja, ali se još nije oslonio na nju? Deluje kao golmanska odbrana.

Moraš to videti sa Amorimom.

8 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Čestitao sam već Junajtedu, ne tražim izgovore za bilo šta. Samo nek mi neko objasni na osnovu čega ovo nije penal? Kao to je ruka na koju se oslanja, ali se još nije oslonio na nju? Deluje kao golmanska odbrana.

Pa čovek pada, šta da radi? Da padne na bok bez ikakvog oslonca?

Just now, napadaj said:

Pa čovek pada, šta da radi? Da padne na bok bez ikakvog oslonca?

Pa često igrači rade potpuno očekivane pokrete telom i rukama, ali ako ih lopta pogodi u ruku koja je odručena od tela, uglavnom bude penal. Pogotovo ako lopta ide ka golu. Zato i gledamo da igrači stavljaju ruke na leđa u kaznenom. Znao sam da se toleriše kad je igrač oslonjen rukom na zemlju, ali ne i za ovo

Nije isto. Pravila kažu da je enac kada igrač ruku postavi u položaj koji čini telo "unnaturally bigger". Ja mislim da to ovde nije slučaj, jer je čovek u padu. Ruke stavljaju iza leđa kad su na nogama i pokušavaju da sačuvaju igrača koji ima loptu ili blokiraju šut.

Pa jbg, to što je u padu ne može da ga opravda za sve što se dogodi. Ispade može da uradi golmansku paradu jer je 'u padu'. Čelsiju je danas sviran penal za ruku uz telo, samo jer je lopta išla ka golu. Treba i to da se uzme u obzir u ovoj situaciji, Maguire je odbranio gol kao golman

Bio je u padu pre šuta. Ja ne znam šta bi drugo mogao da uradi u deliću sekunde. Nije se desilo u slo-mo

Just now, dragance said:

Ja ne znam šta bi drugo mogao da uradi u deliću sekunde

Pa ništa, kao što ništa ne mogu da urade igrači kojima je u vazdušnom duelu ruka ostala visoko, i lopta pogodi u ruku, i sudac svira penal jer je 'ruka odručena od tela'. Gomilu puta odbrambeni bude kažnjen jer ga je lopta pogodila, a on nije uspeo da skloni ruku

Ipak ima male razlike, zar ne? Probaj da si u padu i gde ti ruke idu, pa mi javi. Mislim, meni ni iz džepa, ni u džep.

5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Pa jbg, to što je u padu ne može da ga opravda za sve što se dogodi. Ispade može da uradi golmansku paradu jer je 'u padu'. Čelsiju je danas sviran penal za ruku uz telo, samo jer je lopta išla ka golu. Treba i to da se uzme u obzir u ovoj situaciji, Maguire je odbranio gol kao golman

Da je napravio paradu, bio bi penal. Pošto je samo padao i ruka mu je bila u prirodnom položaju, nema penala.

• Author
42 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Samo nek mi neko objasni na osnovu čega ovo nije penal? Kao to je ruka na koju se oslanja, ali se još nije oslonio na nju? Deluje kao golmanska odbrana.

Sviralo se to rutinski ranije, pre jedno 10-15 godina.

Odavno se ne svira po automatizmu nego sudije sednu i promisle da li je bilo namere, da li je tip igrača koji radi takve stvari, da li ima engleski pasoš, i ostale relevantne faktore.

4 minutes ago, Weenie Pooh said:

Sviralo se to rutinski ranije, pre jedno 10-15 godina.

Odavno se ne svira po automatizmu nego sudije sednu i promisle da li je bilo namere, da li je tip igrača koji radi takve stvari, da li ima engleski pasoš, i ostale relevantne faktore.

Jel to neka parodija na moju odbranu Odegarda