Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Premier League 2024- ∞ Memorijalni ArleKino Topić

Featured Replies

• Author
3 hours ago, kipo said:

Najveci improvement na polju xg fantom

Ne važi se, šutirate mnogo ali glupo, gde vam je xG per shot?

• Replies 10.5k
  • Views 347.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Odglupice se i to, majku mu. Ako rezultate i realizaciju stavimo po strani, meni se se zaista svidja ovo sto radi Amorim i nova uprava, i ono sto vidimo na terenu a posebno van terena. Ako se izvuce rezultatima, ispade dobro sto je dosao u sred sezone; do prelaznog roka je vidio ko moze a ko ne, igra je tu, doci ce i golovi valjda. Ne svidja mi se sto mijenja pola tima da bi imao igrace koji mu odgovaraju, sto je dobrim dijelom posledica tog prakticno 352 sistema koji nisu uspjeli nametnuti ni LVG, ni Konte, ali ima i do karaktera koji ne zeli u svlacionici. Veoma smo ranjivi kad branimo kontre, najvise sa bokova kada lopte prolaze bez problema. Protiv Celsija, Dzejms nas je ubio tim loptama a imao onoliko prostora cijelo vrijeme. Slijede dvije protiv realno slabijih protivnika nego dosad, pa bumo videli. Da ne bude bez problema, Mazraui nije trenirao a Dalo se nije oporavio. Pozvan klinac Sam Mather, mislim da ce Dorgu igrati desno ako se ova dva ne pojave a ovaj na njegovo mjesto.

1 hour ago, Weenie Pooh said:

Veruj da imam i ja žestok transfer neprijatnosti kad čitam tvoje tejkove tipa "teško će Tramp opstati na vlasti posle raskola sa Maskom", pa ipak nekako istrajavam.

ovo uopste nisam rekao. ali i da jesam, jel treba i tvoje bisere da kopiram svaki put kada izigravas pametnjakovica. i hvala bogu bilo ih je dosta.

1 hour ago, Weenie Pooh said:

Frogs & grandmothers. Razlika između statističke pokrivenosti (američke) košarke, bejzbola, i fudbala na jednoj strani i evropskog fudbala na drugoj je nebo i zemlja.

Savršeno je normalno da košarka koristi metriku tipa TS%; za fudbal te stvari nisu normalne jer je drastično drugačija vrsta sporta.

Stavljati fundamentalno različite sportove u istu ravan vodi do debilnih ideja tipa "skratimo utakmicu sa 90 na 45 minuta ali štopujemo vreme".

kakav argument: razliciti su sportovi. no shit sherlok. sve moze imati naprednu statistiku, samo ne moj staaaaari fudbal mad

nemojte da se bijete, nije da vredi raspravljati xG sa vinijem. to ja samo pišem istine radi

kontrirao je još dok je mislio da su to nekakve predsezonske predikcije, a neće sad kad je naširoko prihvaćen u svetu fudbala...ma ajte molim vas sleep

• Author
47 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

nemojte da se bijete, nije da vredi raspravljati xG sa vinijem. to ja samo pišem istine radi

kontrirao je još dok je mislio da su to nekakve predsezonske predikcije, a neće sad kad je naširoko prihvaćen u svetu fudbala...ma ajte molim vas sleep

Dobro je da ti još insistiraš na ignorisanju prediktivnog aspekta xG, sve objašnjavajući na šta je trebalo da ukaže Darvinov xG overpeforming rolleyes

U međuvremenu su naučni radovi pisani na tu temu, ali zašto bi se time zamarao - lakše je verovati u xG magiju, majndset na koji se kladionice uveliko oslanjaju.

• Author
1 hour ago, 189- said:

ovo uopste nisam rekao. ali i da jesam, jel treba i tvoje bisere da kopiram svaki put kada izigravas pametnjakovica. i hvala bogu bilo ih je dosta.

Slobodno kopaj, ja iza svih ovde prosutih bisera stojim postojano kano klisurine.

Evo sad sam i sam malo kopao - izgleda da si u pravu, gore parafrazirano nisi ti rekao nego Kowalski, my bad. Na tebe sam naišao samo u kontekstu neke prošlogodišnje rasprave u kojoj si sumnjao da će Tramp moći da priušti pusti niz vodu 1 Elona.

1 hour ago, 189- said:

kakav argument: razliciti su sportovi. no shit sherlok. sve moze imati naprednu statistiku, samo ne moj staaaaari fudbal mad

"Napredna statistika" koju ti zamišljaš u fudbalu jednostavno ne postoji, a u dogledno vreme i neće postojati - previše je faktora koji bi se morali uzeti u obzir.

Postoji samo automatizovana kvantifikacija prilika za postizanje gola, čija je metodologija šuplja na hiljadu i jedan način.

"Grnčar" nogobulj.

Nuno Sveti Duh in.

Nisam siguran još. Tek su objavili vest na klupskom tw. nalogu.

Sky javio da je sve dogovoreno, vodi ekipu vec u ponedeljak.

Edited by ducca

a ko drugi

tom hanks GIF

megvajer kao poslednji čovek na polovini tereni, odlična taktička zamisao amorima

Evo 2-0, plus golman im spasio par komada.

Amorim je imao vremena, ja ne vidim napredak.

Amorim-ball ziga

ne može bayindir sam sad