Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Premier League 2024- ∞ Memorijalni ArleKino Topić

Featured Replies

27 minutes ago, ubibobi said:

Od Krojfa do Sakija Херере.fantom

• Replies 10.5k
  • Views 347.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

+5 posle 5 kola

tose nisam nado

lako je liverpulu kad ima rezerve od 150m covid19

Ima se može se.

18 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

lako je liverpulu kad ima rezerve od 150m covid19

De ne kenjaj

Ne zna se ko je bezmudiji, Arteta koji počinje tekmu sa 3 zadnja vezna, ili Gvardiola koji ubacuje 6 štopera i vadi Halanda. Zaslužena kazna za oboje

21 minutes ago, dragance said:

De ne kenjaj

voleo bih da vidim slota kako igra ovaj fudbal sa boltonom fantom

• Author
48 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

voleo bih da vidim slota kako igra ovaj fudbal sa boltonom fantom

I ja bih voleo da ga vidim u Boltonu.

Vratite nam Floparu sans Lijnders, pa da ginemo junački!

• Author

Pokušao sam da nađem nešto iz Buvačevog doba, da ilustrujem onaj staaari pre-korona fudbal, ali davno je bio liferovan sad Evo umesto toga primeri iz 2019.

Kome ovo nije bolje za gledanje od današnjeg haramballa, kontrolisanja, i nasrtaja na golmane kod kornera, tom nema pomoći.

Поштено Клопара је из суве дреновине цедио чудо. Ориђиђи, Ловрен, Лалана, шунтави Мињоле, НЋП има за ред величине боље играче, а још ниједну утакмицу његовог Ливерпула нисам одгледао са уживањем. Код кКлопаре је било макар 20 које ћу да памтим целог живота.

15 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ne zna se ko je bezmudiji, Arteta koji počinje tekmu sa 3 zadnja vezna, ili Gvardiola koji ubacuje 6 štopera i vadi Halanda. Zaslužena kazna za oboje

Problem Arsenala nisu tri zadnja vezna (uostalom, Merino to nije, a igrao je i špica kad treba), već odsustvo bilo kakvog rizika u igri. Prvu dugu loptu kroz odbranu poslali su u 93. minutu i odmah dali gol. Do tada - ja tebi ti meni, dodaj najbližem, u širinu i nadaj se da će Saka ili Madueke nešto da urade. Jedino je Trosard dva puta menjao stranu dugom loptom, čak i to nisu smeli da probaju.

Očigledno ih je Arteta naplašio da je najvažnije ne pogrešiti, a gore šta urade urade. Ali ni to im nije pomoglo da ne prime gol iz kontre,

Zato je Odegard bitan, jer makar na malim razdaljinama zna da pocepa odbrane.

Uzgred, kad smo kod gola - moram da odam veliko priznanje Gabrijelu koji je praktično 5 godina uspešno maskirao činjenicu koliko je ponižavajuće spor. Mislim, znao sam da nije hitar, ali priznajem da do juče nisam provalio da je baš ovoliko spor. Haland ga je za 40 metara sprinta ostavio 15 iza sebe. Grozna sekvenca za njega juče.

Iskreno mislim da je pre do superiornosti Halanda, nema nijedan štoper šta da traži sa Halandom u trci na 50 metara. Sem možda Mikija van de Vena

• Author

1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

Iskreno mislim da je pre do superiornosti Halanda, nema nijedan štoper šta da traži sa Halandom u trci na 50 metara. Sem možda Mikija van de Vena

Ako neće u trku na 50 metara, zašto onda štoperi pritiskaju loptu na sred protivničke polovine? Oko Halanda pet igrača, on samo gurne loptu Reijndersu i odjednom obojica imaju štraftu do gola.

Razumem želju da se nametneš na startu utakmice, da suziš prostor za protivnika, ali onda moraš da budeš spreman ili da isprintaš kad ti pobegne ili da ga skrljaš pre nego što to uradi.

Konfuzija braniča na kraju te akcije je podsetila na ono kad Semenyo trči na zadnju liniju LFC a Van Dijk i Konate sami. Ne može da se igra bez rizika u tim situacijama, ne može da se čeka greška kad igrač kidiše na gol. Mora neko da rizikuje i ukliže mu, pa šta bude.

14 minutes ago, Weenie Pooh said:

Ako neće u trku na 50 metara, zašto onda štoperi pritiskaju loptu na sred protivničke polovine?

Mislim da smo mi bili u fazi napada, svi su bili na polovini Sitija. Lopta je pala među 5 naših i Halanda, situacija kakve rešavamo u 99% slučajeva osvojenom loptom ili bar pametnim prekršajem. Recimo, prajm Murinjova ekipa bi ovde oborila Halanda i pre nego što bi krenuo u sprint, kod njega je procenat 100%

Ali kakva je sudija jajara, Bsilva i Trosard se gađaju loptama i čovek ne pokazuje obostrani žuti jer Silva ima već jedan. A još je i prvi pogodio Trosarda D