Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Premier League 2024- ∞ Memorijalni ArleKino Topić

Featured Replies

6 minutes ago, papapavle said:

Da li je moguće da je za 51 sekundu samo jednom trepnuo (posle 12-13s)? Ja bih nekako bio uveren da je AI-generisano, samo da nije objavljeno na zvaničnom nalogu...

Tako je bio i Hanibal Lektor u Jaganjcima!

• Replies 10.5k
  • Views 347.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

cestitke na tituli @Weenie Pooh

Izvesni Ekitike donosi prednost Liverpulu.

• Author
46 minutes ago, 189- said:

cestitke na tituli @Weenie Pooh

tenor.gif

Realno, niko nije više zaslužio od mene - trpim ovu smrt fudbala zvanu Slotball već više od godinu dana, titule su najmanja nadoknada koju mogu da mi ponude.

Ćelavi nastavlja gde je stao, besomučno muljanje kroz sredinu i odustajanje od kontre ako nemaš prednost bar dva prema jedan. Mole boga da prođe neka frljoka kao danas Ekitike ili Frimpong, a da pozadi VVD i društvo više spase nego zaseru... Salah mu 45 minuta statira na aut liniji jbt, Gakpo isto ali on bar striktno markira Munoza, više ga je bilo u odbrani nego Kerkeza.

Toliko se beži od rizika i duela da je Palace stigao samo jedan faul da napravi iako manje imaju loptu.

Palindrom u napadu dobro deluje za sada, jedino se malo više izvlači na bok nego što bi trebalo, valjda ga još nisu obavestili da pod Slotom krila neće utrčati umesto njega.

Edited by Weenie Pooh

Lol, sudija zaustavlja Munjoza, mozda ga i povrijedio

Edited by kipo

Samo par crtica vezano za Newcastle, izvinjavam se sto se vracam na to ali tek sam sad svratio na temu.

PSR sad nije problem posto prethodna 3 prelazna roka skoro niko nije doveden. Jeste Osula. Problem je struktura plata. Ako novom igracu das vecu platu, onda i ovi koji trenutno nose igru mogu i hoce da se pobune. Isaku je nudjena ista plata koliko mu nudi Liverpul oko 200k nedeljno. On to nije prihvatio i hoce da ide u Liverpul jer nije zadovoljan igracima koje klub dovodi, kao i jos neke stvari koje klub nije ispunio a receno je da ce biti uradjeno (trening centar i jos nesto).

On ima ugovor jos 3 godine i on i Liverpul moraju da budu svesni da tu Newcastle drzi glavne karte. Receno mu je pre par dana da ga nece prodati, sad ostaje da se vidi sta ce biti, ali ukoliko dodje neki dobar napadac, a takvih mislim da je malo ili ih nema, onda ce ga prodati, ali ne pre 25.8.

Newcastle svakako nije znao za Tonalijev problem, a moram da ispravim Koltrejna on je dosao za 52 ili 53 miliona funti. Isak je trenutno najskuplji igrac 63 miliona.

Glavni problem je sto je osoba koja je zamenila Esvorda, podnela ostavku i od 30. juna nemamo tog sportskog direktora. Daren Ils koji je takodje u upravi je na odlasku i to vec neko vreme iz zdrabstvenih razloga. Tako da prakticno nema ljudi koji bi ozbiljno radili na dovodjenju igraca.

I na kraju, ipak je to sever, ne tako privlacan mnogima i pored silnih para koje ce zaradjivati.

Ovo je trebalo da bude kljucan prelazni rok kako bi se novim pojacanjima ucrvtstila pozicija kluba. Od toga verovatno nista, tako je plasman u Evropu (LE i Liga Konferencija) maksimum u ovom trenutku.

Izvinjavam se na duzini posta

Ovo nije penal jer je Sar ipak sutirao posle Mekalisterove ruke??

• Author
14 minutes ago, kipo said:

Ovo nije penal jer je Sar ipak sutirao posle Mekalisterove ruke??

Verovatno. MacAllister mu uštopovao loptu, nije stekao prednost prekršajem (igranjem rukom).

Palace konkretniji, realno će biti šteta ako izgube na penale od mrtvosanog Liverpula.

Neverovatno koliko Slot ništa nije naučio iz bednih performansa sa kraja prošle sezone, nastavlja da pokušava da dobije utakmice istim provaljenim receptom.

Squad depth nam je teška iluzija, samo jedan igrač (danas Gravenberch) izostane i ceo tim se raspadne.

• Author

Salah deli moje mišljenje.

Dobi Palas na penale. Vise promasenih nego datih.

Nedostajala mi je PL wub

Malo su Virc, Frimpong, Ekitike i Kerkez....Još jedno tri ili četiri nova igrača i biće Liverpul opet šampionska ekipa.

Drugo pol Palas preuzeo inicijativu na sredini, dolazio do 16 bez problema, nisu pomogli ni Hendo i Mekalister zajedno. Cini se da je tu Lpool najranjiviji, VD realno ne moze da istrci svaki pas na vrijeme. Sa Frimpongom su dobili Robertsona na desnoj strani, rekao bih apgrejd u odnosu na Trenta.

Edited by kipo

• Author
9 minutes ago, kipo said:

Drugo pol Palas preuzeo inicijativu na sredini, dolazio do 16 bez problema, nisu pomogli ni Hendo i Mekalister zajedno. Cini se da je tu Lpool najranjiviji, VD realno ne moze da istrci svaki pas na vrijeme. Sa Frimpongom su dobili Robertsona na desnoj strani, rekao bih apgrejd u odnosu na Trenta.

I u prvom su realno imali inicijativu, Slotovi pokušaji da umrtvi igru pri minimalnom vođstvu mi skraćuju život. Džabe ti i Salah i Wirtz i Isak ako ti se igra bazira na tome da Curtis Jones mulja nešto na svojoj polovini sa štoperima dok mu ne uzmu loptu.

Prednost u kvalitetu ipak je neophodno realizovati - moraš nekad da odigraš hrabro i agresivno, da rizikuješ i sagradiš prednost. Ali ne, bolje benitezovski da mrljavim 70-80 minuta, da mi krila služe za ispomoć bekovima, da izvedem tri ACM da igraju kao da su svi DCM.

Slotov LFC je prošle sezone sagradio momentum na reputaciji koju mu je zaradio Klop, i na činjenici da je Salah bio u contract year. Krajem prošle i početkom ove sezone, ni jedno ni drugo više ne važi.

Bas mnogo toga zavisi i kako ce pojacanja kliknuti u novim klubovima, posebno ovi sto su tek stigli u PL. Ekitike i Virc danas par promasenih zicera, npr. Svi su se dobro pojacali, neko ce kiksnuti sigurno. Glasner posle nikakvog starta, pravi ozbiljan posao, vec dva trofeja, u finalima protiv Sitija i Liverpula ph34r

mi usput igrali sa milanom kojima smo dali dva gola u prvih sedam minuta da bi tamo negde u 17. njihov igrac koji je vec dao autogol dobio crvenu kartu i nacinio utakmici jos bezveznijom. na kraju 4-1 uz dva gola delapa.