Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Premier League 2024- ∞ Memorijalni ArleKino Topić

Featured Replies

7 hours ago, Weenie Pooh said:

Objašnjenje, ne opravdanje. A lenjo je objašnjavati sve sa "retardirani su" - šta konkretno misliš da pogrešno rade?

Moje objašnjenje glasi, NUFC trenutno nije sposoban/voljan da ponudi onoliko para koliko nude Čelsi, Liverpul, Totenhem, ili Mančester, o Madridu da i ne govorimo.

Kad god je izbor novog kluba u pitanju, fudbalska javnost se vezuje u čvor da izmisli neki razlog koji ne glasi "više para":

- Potpisao je za njih jer želi da igra u Ligi šampiona - Ne, potpisao je jer su mu ponudili više para.

- Potpisao je za njih da bi sarađivao sa ovim trenerom - Ne, potpisao je jer su mu ponudili više para.

- Potpisao je za njih jer je navijač od malih nogu, evo slika u dečijem dresu - Ne, potpisao je jer su mu ponudili više para.

Sad imamo ovu novu, najdebilniju varijantu:

- Potpisao je za njih iako su mu nudili manje para - Ne jebote, zapamtite već jednom, potpisao je jer su mu ponudili više para!

Jebo te jel treba da ti se nacrta - pa treba da dovode igrače, nema tu puno pameti. Kako misliš "šta pogrešno rade?" - Ako je sve ono što si naveo tačno, status kluba i pozicija u borbi za najbolje igrače, onda je njihov transfer tim trebao ići u pravcu tipa Elanga igrača. Em je HG igrač, em ima iskustvo u PL. Ja stvarno nisam zalazio duboko u njihov squad i pozicije na kojima su tanki, ako ne računamo da je Šeško trebalo da bude zamena za Isaka, sve ostalo što su "ispušili" je bilo pojačavanje ekipe .

Nemoj se zavaravati, ali Tonali je prešao za 70mil Ł pre dve sezone kao "novi Pirlo" i igrač koga je tražilo pola Evrope. Den Ašvort je bio SD. Ajde sad se stavi u poziciju Tonalija i uporedi sa ovim tvojim izborima. Siguran sam da je mogao dobiti višu platu u boljem klubu koji već igra LŠ.

Ja ovo pišem jer sam se nagledao "kako ne treba" u zadnjih 10 godina u ManUTD. - em smo davali puno para na transfere, em smo plate dizali u nebesa - recept za ono što ne treba raditi. Pri tom imali smo kardinalne prodaje ili još gore puštanje igrača na free. Dakle UTD je egzemplar kako ne treba raditi, pa spram toga mislim da je ovo (ali samo ovo) leto, Njuka podbacila a za to su zaslužni ljudi koji za to primaju platu.

• Replies 10.5k
  • Views 347.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• Author

Slažem se da bi im Elanga tip igrača verovatno bio bolja ideja, ali nisu za klasu iznad njega ni Joao Pedro ni Liam Delap koje su pokušali da dovedu pa ispušili.

Doveli bi verovatno i Šeška da se niste umešali vi, Ekitikea da se nismo umešali mi... kad postoji bolja ponuda, tu jednostavno nema leka. Kad ne postoji, onda može nešto da se ispregovara.

Tonali im je došao pod vrlo specifičnim uslovima - koliko je klubova znalo da mu preti godinu dana suspenzije zbog kockanja a koliko nije znalo, možemo samo da nagađamo. To je slično kao što je Suarez onomad zapao raspalom Liverpulu - imao je već reputaciju manijaka pa se bogatiji klubovi nisu baš otimali oko njega.

MUFC koliko znam nikad nije bio u situaciji u kojoj se nalazi NUFC, da para ima napretek ali da im trošenje sputavaju pravila takmičenja, to su relativno novi momenti za novopečene šeičke klubove.

Kad smo već kod vas, kako se one mere štednje i otpuštanje tetkica u kantini uklapaju sa 200+ miliona potrošenih na novu napadačku liniju?

ili je estevao malo ozbiljnije shvatio ovu prijateljsku ili je jednostavno bolji nego sto se mislilo.

george isto dobar a mi kupyujemo garnacha vesala2

već smo videli kakvi su bez njega

kaze maresca da zeli jos jednog stopera sa ovom povredom colwilla.

veiga bez obzira na sve, odlazi.

Zna li neko od simpatizera Man Uniteda nesto o ovoj dvojici?

10 hours ago, WTID said:

Zna li neko od simpatizera Man Uniteda nesto o ovoj dvojici?

Vrhunski talenti, bez problema bi mogli u prvi tim vecine PL timova.

f126aa7s7vhf1.jpeg?width=828&auto=webp&s

bio je i garnacho na sinocnoj utakmici. transfer je pitanje trenutka

thiaw iz milana u newcastle. 40m eura.

Najveći.

• Author

1 hour ago, copkillah said:

Najveći.

Dobro sad, ne preterujmo. Lepo je što je najzad rekao nešto, ali ipak je u pitanju majušan, tih, nenametljiv, ultimativno beskorisan gest.

Ali da ne mračim, tu je Uncle Igor:

Instagram
No image preview

Mesha Labs on Instagram: "Uncle Igor Is Wildin #techparo...

257 likes, 6 comments - mesha_ai on August 5, 2025: "Uncle Igor Is Wildin #techparody #madewithai #dystopianfuture #aiad #aivideo #creativeagency #blackmirrorvibes #darkhumor #brandingcontent #aicrea

• Chelsea are expected to submit an offer for the PSG goalkeeper Gianluigi Donnarumma. (ESPN)

• Chelsea striker Nicolas Jackson wants to stay in the Premier League, and he would be open to a Newcastle United switch. (Sun)

• Along with Nicolas Jackson and Christopher Nkunku, Ben Chilwell, Raheem Sterling, Axel Disasi and Renato Veiga are all set to leave the club before the transfer window closes. (Fabrizio Romano)

• Chelsea will look to sign a central defender before the window closes.

Enzo Maresca: “It’s a priority for me to get a new centre back. We will see if we go for it”. (Channel 5)

13 hours ago, Weenie Pooh said:

Dobro sad, ne preterujmo. Lepo je što je najzad rekao nešto, ali ipak je u pitanju majušan, tih, nenametljiv, ultimativno beskorisan gest.

Najzad?

2 hours ago, copkillah said:

Najzad?

Da li je moguće da je za 51 sekundu samo jednom trepnuo (posle 12-13s)? Ja bih nekako bio uveren da je AI-generisano, samo da nije objavljeno na zvaničnom nalogu...