Midžeta Posted January 20 Author Posted January 20 Vrhunski, nemam zamerke i mnogo sam slatka ovako ljubicanstvena 1
Milošica Posted January 20 Posted January 20 11 hours ago, hooyadahoo said: Kako bilo na utakmici @Midžeta? Pretpostavljam da ovo nije Andreja Kesić?
arheolog1981 Posted January 20 Posted January 20 Sretno u novoj ulozi moderatora na sportu @Midžeta 2
Popular Post Fakundo Sava Posted January 20 Popular Post Posted January 20 Midz kao Yago ,došla da bude treci plej a postala glavni igrač 12
arheolog1981 Posted January 20 Posted January 20 1 minute ago, Milošica said: Ti požurio da zauzmeš mesto 2
Midžeta Posted January 20 Author Posted January 20 (edited) 17 minutes ago, Fakundo Sava said: Midz kao Yago ,došla da bude treci plej a postala glavni igrač Kakav takeover iz zasede vertiacally challenged ekipe Edited January 20 by Midžeta 8
hooyadahoo Posted January 20 Posted January 20 2 hours ago, Milošica said: Pretpostavljam da ovo nije Andreja Kesić? Nemam pojma. Ne znam ko je taj lik kojeg pominjes. Samo Midži sam prepoznao.
copkillah Posted January 21 Posted January 21 https://vreme.com/vesti/slucaj-nastavnika-iz-zvecana-vodio-decu-na-partizan-pa-dobio-otkaz/ https://www.instagram.com/p/DFBA60vNFJ1/ Quote Dok se zvanični Beograd busao da Aljbin Kurti neće nijednog Srbina ostaviti bez prihoda, nastavnik matematike Mladen Perović dobio je otkaz u školi u Zvečanu. Po svemu sudeći, jer se nekome nije svidelo što vodi decu na utakmicu Partizana kao i što se tamo skandira protiv predsednika Ovaj momak je jednu tekmu stajao bukvalno pored mene, zamenio je mesta sa mojim ortakom, jer nema priliku da dolazi često iz Zvečana pa mu je ovaj prepustio bolje mesto i ne mogu da vam objasnim koliko se celu tekmu ložio. 3
SNARC Posted January 22 Posted January 22 Imamo kartu viska za veceras..ide po nabavnoj ako treba nekome sa foruma.
Filozof manijak Posted January 22 Posted January 22 MOže, pozdravljam inicijativu. Al da se pridružite skandiranju.
SNARC Posted January 22 Posted January 22 1 hour ago, Eleniko said: Jel mogu pošteni cigani umereni patkometri Ne 1 1
Recommended Posts