January 17Jan 17 17 minutes ago, *edited by mod said: Svaka tekma nam je važna. Tako je kako je. Doduše svi su tu negde pa jel i ostalima svaka tema važna. Ponavljam se ali neka stoji, pre Kupa svode računi gde smo u finišu. Imamo Pariz i derbi kod kuće, pa reprizu ovog duplog gostujućeg francusko-italijanskog kola sa Monakom i Virtusom. Bez 2-2 nas nema dalje, to je neki minimum, već sa 3-1 bi bili u dosta boljoj poziciji. ja bi taj ciklus podelio na 2 i 2, pogotovu što su u pitanju dva domaćinstva, pa dva gostovanja ove prve dve igramo sa timovima koji su iznad nas i pobede bi nas pogurale više od samog procenta, mi u +, a protivnici u - da ne pričam o boostu samopouzdanja pa bi i duplo kolo na strani palo dosta lakše naročito što prvu igramo sa uslovno lakšim protivnikom meč po meč
January 17Jan 17 Just now, kud u maglu Simoviću said: ja bi taj ciklus podelio na 2 i 2, pogotovu što su u pitanju dva domaćinstva, pa dva gostovanja ove prve dve igramo sa timovima koji su iznad nas i pobede bi nas pogurale više od samog procenta, mi u +, a protivnici u - da ne pričam o boostu samopouzdanja pa bi i duplo kolo na strani palo dosta lakše naročito što prvu igramo sa uslovno lakšim protivnikom meč po meč Kad smo već kod statistike i računanja, od 5 protivnika sa kojima smo igrali obe utakmice do sada, imamo bolji međusobni skor od 4 tima. Za sad nas jedino Fener šije u medjusobnom, ali tu i nije bilo realno da ih prestignemo.
January 17Jan 17 Završilo gledanje snimka Vojne sile demonstracija Protiv volje svetskih nacija Da nisam popio 6 piva sad bih ga izdrkao
January 17Jan 17 Mi smo jebeni carevi, šta ćemo tek da radimo kad budemo kompletni?! Ovo je F4 ekipa mmw
January 17Jan 17 Skor Partizana u zavisnosti od rezultata na kraju treće četvrtine: Partizan vodio 6+ razlike: 8-0 (asvel, MAKABI, BAJERN, PAO, alba, zvezda, FENER, armani) Partizan gubio 6+ razlike: 1-3 (OLY - BARSA, pao, fener) Partizan vodio 1-5 razlike: 1-5 (makabi - VIRTUS, efes, baskonija, pariz, ARMANI) Partizan gubio 1-5 razlike: 0-3 (ASVEL, real, MONAKO) Nerešeno: 1-0 (ŽALGIRIS) Statistika u prvih 10 / narednih 12 utakmica Edited January 17Jan 17 by az67
January 17Jan 17 8 hours ago, *edited by mod said: Ponavljam se ali neka stoji, pre Kupa svode računi gde smo u finišu. sad sam pogledao raspored, ima pauza od tri nedelje bez EL u februaru, ništa depresivnije nisam video u životu
January 17Jan 17 Kakvi smo rutineri , ako imamo opipljivo vođstvo - to je to, ne ispuštamo, ali ako je neki egal, tu samo slučajno možemo da dobijemo (2-8) Veće su nam šanse da preokrenemo osetnu prednost rivala, nego da zadržimo naše sitno
January 17Jan 17 Koliko je Žocimir uživao kad je tražio tehničku za Mirotića Što neko napisa, od svih navijača Partizana, Željko mu najviše ne oprašta