Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

Opasan statement su ove dve pobede, ne znam da li je ikada u istoriji Evrolige jedan klub dobio dve utakmice u gostima u duplom kolu sa ukupno 50 poena razlike. Mislio sam da je ovaj tim pravljen da sledece godine osvoji Evroligu ali kako stvari stoje ni ove godine nije iskljuceno da se umesa u borbu za trofej.

3 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

mora da je dr moma počeo da mu daje gerovital

cim cujem gerovital , odmah me podseti na laboratoriju zvuka : 

aa kada je rekao da ne može da uzvrati kompliment :roflroll2:

šteta što tegi & trash romantizam ne poznaju dovoljno relevantne pop kulture, trebalo je da pita saleta nešto u stilu:

Who's looking good today
Who's looking good in every way
No style rookie
You better watch don't mess with me

• Author
29 minutes ago, uini said:

aa kada je rekao da ne može da uzvrati kompliment :roflroll2:

Da :rolf:

Ali faca i ova pauza "ne mogu da uzvratim ovaj....kompliment" :roflroll2:

Mrtvi Virtus dobija Bajern u gostima, Efes gubi od Barselone, dakle bar neki rezultati nam odgovaraju u ovom kolu

I Zalgiris je izgubio iako je vodio 13 razlike na poluvremenu.

E da, ta utakmica je toliko davno zavrsena da sam zaboravio :D Smajli ubacio 19 za cetvrtinu, 24 ukupno, ali su ih usrali u cetvrtoj

Dakle 1 kratak remize: nakon uzasnog starta i 2-8, sad smo na jednu pobedu od top 10 a na 2 od top 6 ekipa. Naredne dve moraju da se dobiju

Edited by Lord Stef

Mitar poceo da trenira sa ekipom, Vanja za sada sam, Duane i Frank i dalje van. Tako da ce Iffe, Carlik i Sterling nazalost i sutra morati dosta da se trose..

Karlik MVP kola

moraće bakica da nude mvp u aba kolu

On 17. 1. 2025. at 11:25, harper lee said:

Opasan statement su ove dve pobede, ne znam da li je ikada u istoriji Evrolige jedan klub dobio dve utakmice u gostima u duplom kolu sa ukupno 50 poena razlike. Mislio sam da je ovaj tim pravljen da sledece godine osvoji Evroligu ali kako stvari stoje ni ove godine nije iskljuceno da se umesa u borbu za trofej.

Hoće Harper da nas uljuljka pred derbi, ne nasedajte.

Kiki mleje 🥰

aj nemojte Kristijana pls, retko je ogavna pojava

ok, milin mleje je postao meme vec par

sezona, ali možemo tu možda podvučemo crtu?

Ne