harper lee Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Opasan statement su ove dve pobede, ne znam da li je ikada u istoriji Evrolige jedan klub dobio dve utakmice u gostima u duplom kolu sa ukupno 50 poena razlike. Mislio sam da je ovaj tim pravljen da sledece godine osvoji Evroligu ali kako stvari stoje ni ove godine nije iskljuceno da se umesa u borbu za trofej. 3 1
republikanac Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: mora da je dr moma počeo da mu daje gerovital cim cujem gerovital , odmah me podseti na laboratoriju zvuka : 1 1
Midžeta Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago 8:40, Sale se userava Ostojinoj pudlicitm u život i priključenije 1 3
uini Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago aa kada je rekao da ne može da uzvrati kompliment šteta što tegi & trash romantizam ne poznaju dovoljno relevantne pop kulture, trebalo je da pita saleta nešto u stilu: Who's looking good today Who's looking good in every way No style rookie You better watch don't mess with me
Midžeta Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago 29 minutes ago, uini said: aa kada je rekao da ne može da uzvrati kompliment Da Ali faca i ova pauza "ne mogu da uzvratim ovaj....kompliment" 1
Recommended Posts