Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted
17 minutes ago, *edited by mod said:

Svaka tekma nam je važna. Tako je kako je. Doduše svi su tu negde pa jel i ostalima svaka tema važna.

Ponavljam se ali neka stoji, pre Kupa svode računi gde smo u finišu. Imamo Pariz i derbi kod kuće, pa reprizu ovog duplog gostujućeg francusko-italijanskog kola sa Monakom i Virtusom. Bez 2-2 nas nema dalje, to je neki minimum, već sa 3-1 bi bili u dosta boljoj poziciji.

ja bi taj ciklus podelio na 2 i 2, pogotovu što su u pitanju dva domaćinstva, pa dva gostovanja

ove prve dve igramo sa timovima koji su iznad nas i pobede bi nas pogurale više od samog procenta, mi u +, a protivnici u -

da ne pričam o boostu samopouzdanja pa bi i duplo kolo na strani palo dosta lakše

naročito što prvu igramo sa uslovno lakšim protivnikom

meč po meč

• +1 2
Posted
Just now, kud u maglu Simoviću said:

ja bi taj ciklus podelio na 2 i 2, pogotovu što su u pitanju dva domaćinstva, pa dva gostovanja

ove prve dve igramo sa timovima koji su iznad nas i pobede bi nas pogurale više od samog procenta, mi u +, a protivnici u -

da ne pričam o boostu samopouzdanja pa bi i duplo kolo na strani palo dosta lakše

naročito što prvu igramo sa uslovno lakšim protivnikom

meč po meč

Kad smo već kod statistike i računanja, od 5 protivnika sa kojima smo igrali obe utakmice do sada, imamo bolji međusobni skor od 4 tima. Za sad nas jedino Fener šije u medjusobnom, ali tu i nije bilo realno da ih prestignemo.

Posted

Završilo gledanje snimka 

Vojne sile demonstracija

Protiv volje svetskih nacija 

Da nisam popio 6 piva sad bih ga izdrkao

• Haha 4
Posted

Mi smo jebeni carevi, šta ćemo tek da radimo kad budemo kompletni?!

Ovo je F4 ekipa mmw

Posted

Koja ludnica kod Krtole :lolol:

• Wub 1
  • Haha 2
Posted (edited)

Skor Partizana u zavisnosti od rezultata na kraju treće četvrtine:

Partizan vodio 6+ razlike: 8-0 (asvel, MAKABI, BAJERN, PAO, alba, zvezda, FENER, armani)

Partizan gubio 6+ razlike: 1-3 (OLY - BARSA, pao, fener)

Partizan vodio 1-5 razlike: 1-5 (makabi - VIRTUS, efes, baskonija, pariz, ARMANI)

Partizan gubio 1-5 razlike: 0-3 (ASVEL, real, MONAKO)

Nerešeno: 1-0 (ŽALGIRIS)

Statistika u prvih 10 / narednih 12 utakmica

image.png.7bbeb822b03deaef125e2eceea2f1e9b.png

Edited by az67
  • +1 3
  • Hvala 2
Posted
8 hours ago, *edited by mod said:

Ponavljam se ali neka stoji, pre Kupa svode računi gde smo u finišu.

sad sam pogledao raspored, ima pauza od tri nedelje bez EL u februaru, ništa depresivnije nisam video u životu

• Haha 1
Posted

Kakvi smo rutineri :D, ako imamo opipljivo vođstvo - to je to, ne ispuštamo, ali ako je neki egal, tu samo slučajno možemo da dobijemo (2-8) :ohmy: 

Veće su nam šanse da preokrenemo osetnu prednost rivala, nego da zadržimo naše sitno :lolol: 

Posted

Koliko je Žocimir uživao kad je tražio tehničku za Mirotića :D Što neko napisa, od svih navijača Partizana, Željko mu najviše ne oprašta :lolol:

• Haha 7
  • Tužno 1
Posted

Ima. Zelimir opet spojio tajrika i dejvisa. Ubila ga demencija

Posted

mora da je dr moma počeo da mu daje gerovital

• Haha 1