kud u maglu Simoviću Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 17 minutes ago, *edited by mod said: Svaka tekma nam je važna. Tako je kako je. Doduše svi su tu negde pa jel i ostalima svaka tema važna. Ponavljam se ali neka stoji, pre Kupa svode računi gde smo u finišu. Imamo Pariz i derbi kod kuće, pa reprizu ovog duplog gostujućeg francusko-italijanskog kola sa Monakom i Virtusom. Bez 2-2 nas nema dalje, to je neki minimum, već sa 3-1 bi bili u dosta boljoj poziciji. ja bi taj ciklus podelio na 2 i 2, pogotovu što su u pitanju dva domaćinstva, pa dva gostovanja ove prve dve igramo sa timovima koji su iznad nas i pobede bi nas pogurale više od samog procenta, mi u +, a protivnici u - da ne pričam o boostu samopouzdanja pa bi i duplo kolo na strani palo dosta lakše naročito što prvu igramo sa uslovno lakšim protivnikom meč po meč 2
*edited by mod Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Just now, kud u maglu Simoviću said: ja bi taj ciklus podelio na 2 i 2, pogotovu što su u pitanju dva domaćinstva, pa dva gostovanja ove prve dve igramo sa timovima koji su iznad nas i pobede bi nas pogurale više od samog procenta, mi u +, a protivnici u - da ne pričam o boostu samopouzdanja pa bi i duplo kolo na strani palo dosta lakše naročito što prvu igramo sa uslovno lakšim protivnikom meč po meč Kad smo već kod statistike i računanja, od 5 protivnika sa kojima smo igrali obe utakmice do sada, imamo bolji međusobni skor od 4 tima. Za sad nas jedino Fener šije u medjusobnom, ali tu i nije bilo realno da ih prestignemo.
hooyadahoo Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Završilo gledanje snimka Vojne sile demonstracija Protiv volje svetskih nacija Da nisam popio 6 piva sad bih ga izdrkao 4
freemason Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Mi smo jebeni carevi, šta ćemo tek da radimo kad budemo kompletni?! Ovo je F4 ekipa mmw
az67 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Skor Partizana u zavisnosti od rezultata na kraju treće četvrtine: Partizan vodio 6+ razlike: 8-0 (asvel, MAKABI, BAJERN, PAO, alba, zvezda, FENER, armani) Partizan gubio 6+ razlike: 1-3 (OLY - BARSA, pao, fener) Partizan vodio 1-5 razlike: 1-5 (makabi - VIRTUS, efes, baskonija, pariz, ARMANI) Partizan gubio 1-5 razlike: 0-3 (ASVEL, real, MONAKO) Nerešeno: 1-0 (ŽALGIRIS) Statistika u prvih 10 / narednih 12 utakmica Edited 6 hours ago by az67 3 2
goofs Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 8 hours ago, *edited by mod said: Ponavljam se ali neka stoji, pre Kupa svode računi gde smo u finišu. sad sam pogledao raspored, ima pauza od tri nedelje bez EL u februaru, ništa depresivnije nisam video u životu 1
Profesionalac Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kakvi smo rutineri , ako imamo opipljivo vođstvo - to je to, ne ispuštamo, ali ako je neki egal, tu samo slučajno možemo da dobijemo (2-8) Veće su nam šanse da preokrenemo osetnu prednost rivala, nego da zadržimo naše sitno
DameTime Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Koliko je Žocimir uživao kad je tražio tehničku za Mirotića Što neko napisa, od svih navijača Partizana, Željko mu najviše ne oprašta 7 1
ZokiAsov Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ima. Zelimir opet spojio tajrika i dejvisa. Ubila ga demencija
kud u maglu Simoviću Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago mora da je dr moma počeo da mu daje gerovital 1
Recommended Posts