Jump to content

Radar - novi nedeljnik bivše redakcije NIN-a

Featured Replies

3 hours ago, Gavran said:

Odličan je pop. U DS-u je, nadam se da će jednog dana preuzeti.

o pa onda to objašnjava zašto srđan nosi žutu kravatu do kolena

• Replies 95
  • Views 10.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kakva glupost je ovo sa intervjuima u štampanom izdanju. Objave pola intervjua i onda tekst "ceo intervju pročitajte na sajtu radar.rs". Pa zašto da ljudi kupuju štampano izdanje kad sve to imaju

• Zato što se sad Radar šlepa na račun Search Engine rejtinga koji ima nova.rs. Bez toga trebalo bi im otprilike šest meseci i hrpa para uložena u web marketing da doguraju do nečega što već imaju na iz

Posted Images

odlusao sam nekoliko podkasta sa njim u kojima prica o religiji, hriscanstvu itd. i naucio sam mnogo sto direktno sto citajuci podstaknut njegovim izlaganjem. krecem skoro od nule, mozda nacitanijima u tom domenu i ne bude toliko bitan, ali meni je covek fantastican.

nisam znao da nastupa i na druge i teme i da se bavi politkom.

inace odavno vise nije pop. najurili su ga i sa bogoslovskog fakulteta i iz crkve jer se protivio proterivanju darvina iz skola i pisao i naucne radove na tu temu. i dalje se bavi naucnim radom, zaboravih na kom tacno institutu.

Edited by Heaviside

Meni je tu interesantno to sto je on sin Leposave Milicevic, ako je se secate. Cale mu je bio, blagi alkoholicar, profesor geografije gimnazije i gradska "faca" u Pozarevcu, sa nadimkom Pecinko.

Edited by gsb

@gsb cega je Leposava bese bila ministar? I bila je JUL jel tako, ne SPS?

Just now, Sludge Factory said:

@gsb cega je Leposava bese bila ministar? I bila je JUL jel tako, ne SPS?

Ministar zdravlja. Mislim kad je ona bila ministar nije, jos uvek, bilo JULa. Sta je posle bilo, ne znam...

Just now, gsb said:

Ministar zdravlja. Mislim kad je ona bila ministar nije, jos uvek, bilo JULa. Sta je posle bilo, ne znam...

Hvala. Da, moguce, polako mi ta vremena i ti likovi cile iz pamcenja, a nekad sam ih znao sve, boze me prosti D

LM, kad je gostovao kod Galeba nije pominjao majku i oca, ali je pricao o svom tinejdzerskom zastranjivanju u desno. Mozda je sve to, kao i odlazak posle u teologiju i crkvu, bila reakcija na majku fantom