Andrej14 Posted March 16 Posted March 16 Kakva glupost je ovo sa intervjuima u štampanom izdanju. Objave pola intervjua i onda tekst "ceo intervju pročitajte na sajtu radar.rs". Pa zašto da ljudi kupuju štampano izdanje kad sve to imaju besplatno na sajtu, čak i više od toga? Ako planiraju da im ovo bude praksa mogu da se pozdrave za prodajom. 8 1
April Posted March 21 Posted March 21 Fina crtica Janka Baljka o odlasku i neodlasku nemačkih autora u vreme uspona Hitlera: https://radar.nova.rs/kultura/leni-rifenstal-lepota-i-zlo/ Naravno, Rifenštal je uvek najzgodniji lajtmotiv, ali mi se čini da je tema neiscrpna i nadam se da neće ostati na kratkom tekstiću. Svakako bih voleo da Radar krene ovim putem. 3 1
Milošica Posted March 21 Posted March 21 (edited) Meni je Baljak strašno zanimljiv i talentovan tip. Edited March 21 by Milošica 2
Milosh76 Posted March 27 Posted March 27 (edited) Treći broj nedeljnika Radar će u četvrtak 28. marta čitaocima doneti transkript telefonskog razgovora Miloša Popovića, šefa kabineta doskorašnje premijerke Ane Brnabić, i Nebojše Šurlana, bivšeg direktora Građevinske direkcije Srbije, koji sugeriše da su ljudi iz vrha vlasti Srbije bili uključeni u nameštanje tendera za pojedine firme. Edited March 27 by Milosh76
April Posted April 6 Posted April 6 Radar u ovom broju ima odlične tekstove Vlade Stankovića, Slobodana Tišme, Borisa Begovića, Raše Todosijevića i onda na naslovnu stranu stave Majića. Diletantski marketing, na stranu Nin retro dizajn koji oni jednostavno ne razumeju.
kralj Posted April 6 Posted April 6 Pa dobro Majić će sigurno da privuče veću pažnju. Postavlja se pitanje ciljne grupe, ali sa marketinške strane to je potpuno ispravna odluka. Kad bolje razmisliš, ni taj tvoj post sigurno ne bi ovako izgledao, ako bi ga uopšte i bilo. Za dizajn se slažem. Čitav brending je problematičan, osim što mi se sviđa naziv časopisa. Ovo je npr. kriminal: 1
Frank Pembleton Posted April 6 Posted April 6 Koliko znam njima grafički dizajn rade ljudi koji su prešli iz Blica i to uglavnom su radili na sajtu...
morgana Posted April 6 Posted April 6 teski kriminal od dizajna mozda predjem s vremena na radar, iskljucivo zahvaljujuci rujevicu, ja onog idiota ne mogu da citam niti da ga finansiram 1 1
Frank Pembleton Posted April 6 Posted April 6 55 minutes ago, morgana said: teski kriminal od dizajna mozda predjem s vremena na radar, iskljucivo zahvaljujuci rujevicu, ja onog idiota ne mogu da citam niti da ga finansiram Jbga, mene još uvek on "nije dovoljan" da me odbije od Vremena, ali da opako nervira to svakako. 2
kralj Posted April 6 Posted April 6 2 hours ago, Frank Pembleton said: Koliko znam njima grafički dizajn rade ljudi koji su prešli iz Blica i to uglavnom su radili na sajtu... Pa dobro, web i page dizajn prilično idu ruku pod ruku, da se radi o ljudima koji umeju, ne bi to bila naročita otežavajuća okolnost.
Frank Pembleton Posted April 6 Posted April 6 20 minutes ago, kralj said: Pa dobro, web i page dizajn prilično idu ruku pod ruku, da se radi o ljudima koji umeju, ne bi to bila naročita otežavajuća okolnost. Misliš da čitanje na sajtu i "na papiru" ima iste "zakonitosti"?
kralj Posted April 6 Posted April 6 Ne iste naravno, ali srodne. Retko se desi da je neko u jednome uspešan, a u drugome ne. Ja bar ne poznajem takav slučaj.
fusion_ Posted April 15 Posted April 15 Primetih da je 'hajp' brzo opao. Prvi broj se razgrabio, a već ostali brojevi na pojedinim mestima dočekaju i sredu.
Frank Pembleton Posted April 15 Posted April 15 1 hour ago, fusion_ said: Primetih da je 'hajp' brzo opao. Prvi broj se razgrabio, a već ostali brojevi na pojedinim mestima dočekaju i sredu. Pa povećali su tiraž.... BTW, čovek iz redakcije mi rekao da su za prvi broj "magovi marketinga" namerno odredili mali tiraž da "hajpuju"... 2
Recommended Posts