August 11, 2025Aug 11 Inače, eto, Španci su imali Eli Endiaja koji je pripreme napustio šestog, a ova slika je objavljena (ovde) petog, svaka čast dizajneru na vidovitosti ili što ima info pre svih.
August 11, 2025Aug 11 gledam sad, uvek se toga prisetim(o) za vreme EP, pa zaboravim(o) u medjuvremenujebote, spanija je poslednji put propustila 1/4 finale 1977, 21 prvenstvo je odrzano u medjuvremenu 97 su poslednji put ispali pre polufinala i za sve te godine samo 2005te ostali bez medalje, na tih 10 EP 3 zlata, 3 srebra, 3 bronze i to jedno cetvrto mesto l
August 11, 2025Aug 11 pa jbg "realno" odavno nisu bili ovako tanki i svakako nisu medju favoritima za medaljene bi cak bilo ni preveliko iznenadjenje da ispadnu u grupija nesto verujem da bosna i gruzija mogu dosta na ovom EPdoduse, ja to mislim skoro svaki put jer iz nekog razloga simpatisem i jedne i druge :D Edited August 11, 2025Aug 11 by pbg12345
August 12, 2025Aug 12 mozemo da hejtamo shpance do sutra ali sto ksze pbg, impresivan cv, pogotovo u 21. veku, sve sto su mogli, ugrabili su osim 2005e i paradoksalno ep-a na svom terenu.
August 12, 2025Aug 12 Pa naravno, osim što ostaje pitanje da li je ekspanzija Španskih uspeha tek tako koincidirala sa radom doktora Fuentesa, pa je i španski teniser postao spremniji od Lebrona i Bolta, a košarkaši i fudbaleri postadoše nepobedivi posle pola veka tavorenja u četvrtfinalima.
August 12, 2025Aug 12 ne znam za doktora fuentesa i pricu koju nudis ali znam za skill spanske tozla generacijei za nase basketase su isle price kako im na visinskim pripremama za dobar dan komplet promene krv ali to nece ubaciti kos ili dodeliti pas.shpanci su igrali vrhunski basket dve decenije, cak i kada nisu imali ekipu za titulu, @kralj , npr prosli euro.
August 12, 2025Aug 12 imho, Špancima se poklopila zlatna generacija (kao naša s kraja 80ih i 90ih) i to su iskoristili maksimalno jako, otuda i takav bilans medalja. Uzeli su bar dva zlata koja nije trebalo da uzmu gledajući njihov sastav i sastav ostalih ekipa (EP 2022, WC 2019), ali i to je produkt (i zaostavština) dugogodišnjeg rada i uspeha. I mi smo postali svetski prvaci 1998. sa dva top igrača i gomilom YUBA liga basketaša.Fuentes priča možda ima smisla u kontekstu Nadala, ali u kontekstu košarke i fudbala sumnjam...šta su Ćavi i Inijesta radili sa loptom, šta je Navaro ubacivao, to doktor ne uči.
August 12, 2025Aug 12 2 hours ago, uini said:shpanci su igrali vrhunski basket dve decenije, cak i kada nisu imali ekipu za titulu, @kralj , npr prosli euro.mislis onaj gde je trebalo jos u osmini finala da ispadnu pa posle produzetka prosli litvaniju zahvaljujuci iznajmljenom lorencu braunu? bez njega bi tukson osvojili, velesila od kolko miliona stanovnika i sa dobrim savezom, pa klosari igrajte sa svojim plejevima ako imate dostojanstva. al jbg spanac i dostojanstvo u sportu ...
August 12, 2025Aug 12 3 hours ago, uini said:ne znam za doktora fuentesa i pricu koju nudis ali znam za skill spanske tozla generacijei za nase basketase su isle price kako im na visinskim pripremama za dobar dan komplet promene krv ali to nece ubaciti kos ili dodeliti pas.shpanci su igrali vrhunski basket dve decenije, cak i kada nisu imali ekipu za titulu, @kralj , npr prosli euro.upravo to htedoh da napisemne znam za ove ostale sportove, ne pratim dovoljno, mada da sto kaze goofs i u fudbalu su imali bas extra kvalitet, a sto se tice kosarke greh je uopste stavljati njihove uspehe u ovaj kontekstta njihova generacija je sulud nivo talenta kao one dve nase sto su se pojavile sedamdesetih i posle krajem 80tih
August 13, 2025Aug 13 Mučeni Grci još nisu platili osiguranje za Janisa, čovek nema odigranu nijednu utakmicu još sa njima. Sad idu u Solun da igraju sa CG, on neće biti u sastavu.
August 13, 2025Aug 13 21 hours ago, goofs said:Fuentes priča možda ima smisla u kontekstu Nadala, ali u kontekstu košarke i fudbala sumnjam...šta su Ćavi i Inijesta radili sa loptom, šta je Navaro ubacivao, to doktor ne uči.Što bi rekao Čvarkov, "..., ali ustvari nema."