July 21, 2025Jul 21 Sa Debelim u igri smo imali +11 (za 29min), a -19 bez njega. 3 minuta ranije da ga je vratio resili bismo ih rutinski kao nemce letos. Sigurno su mogli periodi sa njim u igri da se maksimizuju takticki ali nije ni moralo, toliko je bio dominatan
July 21, 2025Jul 21 1 hour ago, uini said:hmm, ja ne mislim da smo zbog toga izgubili, vec zato sto na prebijanje i udvajanje jokica, nismo odgovorili visokim pnrom vasa-jokic, pre nego sto je sve otislo u majcinukrivim i jokica i vasu i pesica za to.Vidi se da se razumes u kosarku, nema sta
July 21, 2025Jul 21 2 hours ago, spaceploitator said:Sa Debelim u igri smo imali +11 (za 29min), a -19 bez njega. 3 minuta ranije da ga je vratio resili bismo ih rutinski kao nemce letos. Sigurno su mogli periodi sa njim u igri da se maksimizuju takticki ali nije ni moralo, toliko je bio dominatanma znam taj +/- ali on nije nakon uvoda imao svoju igru, osim nalazenja saigraca na trici koja nije islatek kada smo debelo gubili, shvatilo se da ne treba da prima loptu na laktu ili jos nize pod kosem, vec na perimetru, dva metra izvan linije za tri, jer je dobijso priliku da igra licem i da lakse odlazi na slobodnjake ako nista drugo.zakasnela reakcija nasih a presvega nikole, koji to igra sa murrayom 15x po tekminista to ne pere pesica, naprotiv.
July 21, 2025Jul 21 Trebalo je Vasa i Jokic da igraju visoki pnr, ne mogu da verujem da Pesic to nije video
July 22, 2025Jul 22 Popular Post On 18. 7. 2025. at 16:40, pbg12345 said:o jebem ti dizajnere, kom mentolu je palo ovako ovo da napravi i ko je ovo video i rekao e do jaja
July 29, 2025Jul 29 slovencima posle cancara otkazao i drugi preostali EL igrac Nebo zbog povredeziga samar i blazic otkazali jos ranijeekipa koja ima doncica moze svakog u evropi da dobije, ali bice iznenadjenje ako naprave ozbiljniji rezultat na epsad je to vec bas tanka ekipa, preostalo pomocno osoblje z dragic, muric, pa i prepelic je ostarilo, to su sad vec rubni evrokup igraciverovatno im je aleksej nikolic uz prepelica ponajbolji igrac posle lukepominje se alen omic kao zamena za neba, ako se odljutio na savez posto ne igra od 2017 kad je pozvan rendolf umesto njega
August 5, 2025Aug 5 Samo jedan NBA Španac, mislim da se to nije desilo od 2001.Takođe, danas sam naučio da Šveđani imaju lika koji se zove Pele.
August 5, 2025Aug 5 3 hours ago, goofs said:Samo jedan NBA Španac, mislim da se to nije desilo od 2001.Takođe, danas sam naučio da Šveđani imaju lika koji se zove Pele.oni vec znaju da tristan i top ne idu na prvenstvo ili koji tukson
August 6, 2025Aug 6 14 hours ago, spaceploitator said:oni vec znaju da tristan i top ne idu na prvenstvo ili koji tuksonNema tu jos gomile igraca, fale Kulibali, Sar, Diabate, Dieng francuzima, fali Tristan Da Silva, Adem Bona.
August 9, 2025Aug 9 Svaka čast za Maria i Daria, majaju se sa Skandinavcima u ovim pretkvalifikavijama što kroasani igraju umesto EP
August 10, 2025Aug 10 Nemci opet tukli Slovence (bez Luke Doncica ovog puta) serijom od nekih 16:2 u poslednjih 5 minuta
August 11, 2025Aug 11 On 5. 8. 2025. at 16:18, goofs said:Samo jedan NBA Španac, mislim da se to nije desilo od 2001.Takođe, danas sam naučio da Šveđani imaju lika koji se zove Pele.Možda i jeste samo jedan, ali na osnovu slike to ne možemo zaključiti. Ovo ili je radio neko ko se ne razume ili je išao na to da mu bude estetski lepo, a to da li je tačno...Znam da za nas nije pogodio, ovo dalje nisam ni gledao, već je dokazano da slika netačna.