February 22, 20251 yr Author 6 hours ago, pbg12345 said: odgovorio bih mu istom merom kad bi znao za koji klub nole kojot navija ove nedelje Mislim da je ove nedelje naš, ali promenljivo je to. Doduše, i ti si bio naš...
June 27, 2025Jun 27 Evo konačnog spiska, nije loše za EL prilike, ali bi morali baš da kliknu da bi se potukli za zlatoSylvain Francisco, Théo Maledon, Frank Ntilikina, Matthew StrazelIsaïa Cordinier, Bilal Coulibaly, Ousmane Dieng, Nadir Hifi, Timothé Luwawu-Cabarrot, Elie Okobo, Zaccharie Risacher.Moussa Diabaté, Jaylen Hoard, Mam Jaiteh, Mathias Lessort, Vincent Poirier, Alexandre Sarr, Guerschon Yabusele.
July 18, 2025Jul 18 o jebem ti dizajnere, kom mentolu je palo ovako ovo da napravi i ko je ovo video i rekao e do jaja
July 21, 2025Jul 21 On 19. 7. 2025. at 10:08, Venom said:Ako izgubimo od ovih polutana svaka nam čast.ovi polutani su jaci od onih polutana, koji su nas otrtili na proslom euru, u tekmi na ispadanje
July 21, 2025Jul 21 5 hours ago, uini said:ovi polutani su jaci od onih polutana, koji su nas otrtili na proslom euru, u tekmi na ispadanjeNije zaboravio Pesic tu lekciju. 35 minuta za debelog ako treba i mogu da ga ducjkaju zabari
July 21, 2025Jul 21 31 minutes ago, spaceploitator said:Nije zaboravio Pesic tu lekciju. 35 minuta za debelog ako treba i mogu da ga ducjkaju zabarihmm, ja ne mislim da smo zbog toga izgubili, vec zato sto na prebijanje i udvajanje jokica, nismo odgovorili visokim pnrom vasa-jokic, pre nego sto je sve otislo u majcinukrivim i jokica i vasu i pesica za to.