Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Laibach - otpor je bio uzaludan!

Featured Replies

Dnevni list Danas
No image preview

INTERVJU Laibach o koncertima u Trbovlju i Jajcu na „IV z...

„Što je više ‘slobode izražavanja’, to je manje stvarne artikulacije“, kaže za Danas Ivan Jani Novak iz Laibacha.

• 1 month later...
  • Replies 134
  • Views 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ne, druže Rase, to nije paradoksalno, već krajnje logično. Član SKJ bio je i Tomaž Hostnik (prvi pevač Laibacha, koji je mnogo doprineo formiranju koncepta), a i pomenuti klimt.  Naša komunistička p

• opus dei, kao i onda. nas tri na koncertu, kao i onda. krug započet u SKC 12.2.1987. zatvorio se 8.3.2025. u DO.          

• Svaka čast! Slikala si i mene sa sinom u drugom redu.    Dokaz da sam bio.  

Posted Images

Das ist das Ende, das Ende der Welt!!!

isuse

odlicna tjuna, ide gas 2026 i sl

nekako su mi se KLF & laibach, najprirodnije sreli ovde, još od final countdown.

allgorhytm mi je justified & ancient sa miss tammy wynette : i

Edited by uini

sad vidim da je miss tammy wynette umrla 1998, long-late rip : (

• 3 weeks later...

• 3 weeks later...
  • Author

U vezi sa Laibachom mi je u dobrom delu karijere teško da svarim ove, sada ne znam ni sam da imenujem kakve refrene. Rekao bih kao Nikolija i Relja, kada bih znao kako zaista zvuče Nikolija i Relja. Mamu znam.

Edited by Ras

12 minutes ago, Ras said:

U vezi sa Laibachom mi je u dobrom delu karijere teško da svarim ove, sada ne znam ni sam da imenujem kakve refrene. Rekao bih kao Nikolija i Relja, kada bih znao kako zaista zvuče Nikolija i Relja. Mamu znam.

Neću da te davim, ne zameri, Laibach je oduvek koristio rokenrol publiku, koja ima privrženost, za jedan deo svoje umetnosti/ umetnost manipulacije.
Oni i sad imaju nekoliko puteva u svom stvaralaštvu (od klasične muzike, novog autorskog materijala, preko obrada do novog viđenja starog materijala).

Na jednom koncertu 2010. godine M. Fras je malo izašao iz svoje uloge, dotaknuo je munjevito ruku nekoj devojci u prvom redu, na pola sekunde, koja se izdizala na ogradi pružajući ruke prema njemu pola koncerta. To je uradio sa blagim smeškom na usnama. A zatim se vratio u ekran televizora. )

• Author
2 minutes ago, alkibijad said:

Na jednom koncertu 2010. godine M. Fras je malo izašao iz svoje uloge, dotaknuo je munjevito ruku nekoj devojci u prvom redu, na pola sekunde, koja se izdizala na ogradi pružajući ruke prema njemu pola koncerta. To je uradio sa blagim smeškom na usnama. A zatim se vratio u ekran televizora. )

Vrh lolol

Edit. U vezi sa prvim delom tvog posta, nije mi promaklo da je u nazivu ove pesme (a tako će se zvati i album): sick.

Edited by Ras

• 2 weeks later...
Radar
No image preview

Muzika nikada nije nevina

Specifičnost Lajbaha po svemu nameće pitanje koliko dugo su radili na novom albumu i kako je uopšte izgledao proces rada
  • 2 weeks later...

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...