January 2Jan 2 Dnevni list DanasINTERVJU Laibach o koncertima u Trbovlju i Jajcu na „IV z...„Što je više ‘slobode izražavanja’, to je manje stvarne artikulacije“, kaže za Danas Ivan Jani Novak iz Laibacha.
February 15Feb 15 nekako su mi se KLF & laibach, najprirodnije sreli ovde, još od final countdown.allgorhytm mi je justified & ancient sa miss tammy wynette : i Edited February 15Feb 15 by uini
March 31Mar 31 Author U vezi sa Laibachom mi je u dobrom delu karijere teško da svarim ove, sada ne znam ni sam da imenujem kakve refrene. Rekao bih kao Nikolija i Relja, kada bih znao kako zaista zvuče Nikolija i Relja. Mamu znam. Edited March 31Mar 31 by Ras
March 31Mar 31 12 minutes ago, Ras said:U vezi sa Laibachom mi je u dobrom delu karijere teško da svarim ove, sada ne znam ni sam da imenujem kakve refrene. Rekao bih kao Nikolija i Relja, kada bih znao kako zaista zvuče Nikolija i Relja. Mamu znam.Neću da te davim, ne zameri, Laibach je oduvek koristio rokenrol publiku, koja ima privrženost, za jedan deo svoje umetnosti/ umetnost manipulacije. Oni i sad imaju nekoliko puteva u svom stvaralaštvu (od klasične muzike, novog autorskog materijala, preko obrada do novog viđenja starog materijala). Na jednom koncertu 2010. godine M. Fras je malo izašao iz svoje uloge, dotaknuo je munjevito ruku nekoj devojci u prvom redu, na pola sekunde, koja se izdizala na ogradi pružajući ruke prema njemu pola koncerta. To je uradio sa blagim smeškom na usnama. A zatim se vratio u ekran televizora.
March 31Mar 31 Author 2 minutes ago, alkibijad said:Na jednom koncertu 2010. godine M. Fras je malo izašao iz svoje uloge, dotaknuo je munjevito ruku nekoj devojci u prvom redu, na pola sekunde, koja se izdizala na ogradi pružajući ruke prema njemu pola koncerta. To je uradio sa blagim smeškom na usnama. A zatim se vratio u ekran televizora. Vrh Edit. U vezi sa prvim delom tvog posta, nije mi promaklo da je u nazivu ove pesme (a tako će se zvati i album): sick. Edited March 31Mar 31 by Ras
April 13Apr 13 RadarMuzika nikada nije nevinaSpecifičnost Lajbaha po svemu nameće pitanje koliko dugo su radili na novom albumu i kako je uopšte izgledao proces rada
May 13May 13 Author Laibach (Jani Novak) za tportal: Laibach za tportal: Mnogi misle da je Thompson bolji od nas. A zar nije i on Srbin? - tportal