mraki Posted October 16 Posted October 16 (edited) Bio danas u nabavci u Lidlu… Mislim da nikad nisam video da se onakve jabuke prodaju u supermarketu… to je nešto zakržljalo veličine malo veće od oraha, vidi se da je otpad neki. A iznad opušteno stoji, domaća crvena jabuka prve klase. Sa sve onim natpisom bolja cena. 130 din/kg. Edited October 16 by mraki 1
brusli Posted October 16 Posted October 16 Pa te su mozda i dobre, jos ako su crvljive i nepravilnog oblika to vredi bogatstvo. 2 2
slepa živana Posted October 16 Posted October 16 53 minutes ago, brusli said: Pa te su mozda i dobre, jos ako su crvljive i nepravilnog oblika to vredi bogatstvo. imam u dvorištu tri takve. svake druge dodine po 300 kila. sledeće godine u ovo vreme biću milioner i sve ću vas pozvati da uberete ko koliko hoće forumsko bijenale "crvljivi dijamant" 1
mraki Posted October 16 Posted October 16 (edited) Samo što ovo sigurno nisu neke organske i neprskane, već otpad iz nekog velikog voćnjaka koji nije bio za izvoz, ali je zato primio sav hemijski tretman. Sad to bez srama prodaju ovde kao prvu klasu. Edited October 16 by mraki 2
Shan Jan Posted October 22 Posted October 22 https://n1info.rs/biznis/kafanska-inflacija-cene-u-restoranima-sada-i-pre-dve-godine/
Shan Jan Posted Wednesday at 19:52 Posted Wednesday at 19:52 Sad bio u Idei, Milka od 270 grama - 850 dinara 2
duda Posted Wednesday at 20:08 Posted Wednesday at 20:08 Milku ne bih jela ni sve da mi plate 850 dinara. Đubre 4 1
Svemir Zeka Posted Thursday at 11:52 Posted Thursday at 11:52 On 3. 10. 2024. at 13:19, Tihajeza said: Kupila heljdu vulgaris posle dugo vremena. 540din kilo!!! Jes da se uvozi iz Majčice (gde sam izguglala da košta oko 100 din/kg), ali brrraaaate stočna hrana realno. Jedem i mislim se kakav lux doručak... Heljda se gaji tamo kod mojih u Bosni, kao žitarica koja može i na toj nadmorskoj visini da uspeva...ono daj šta daš A sad ultrafensi jelo....
Shan Jan Posted Thursday at 11:54 Posted Thursday at 11:54 Heljda je moja omiljena zitarica. Volim je u svemu. Pravio ranije palacinke sa njom (pola heljda pola belo brasno). Savrsenstvo 2
Popular Post Filozof manijak Posted Thursday at 12:07 Popular Post Posted Thursday at 12:07 Zbog vas zdrav život - duga ljubav ajtijevaca sad i obična stočna hrana košta kao svetog Petra kajgana 11
Milošica Posted Thursday at 12:14 Posted Thursday at 12:14 16 hours ago, Shan Jan said: Sad bio u Idei, Milka od 270 grama - 850 dinara Izgleda da su bukvalno shvatili naziv čokolade. 3
Zabalujev Posted yesterday at 10:17 Posted yesterday at 10:17 Heljdica je fenomenalna stvar, ali kod nas nesrećom bačena u domen zdrave hrane, odn. fenseraja. Čudili su se doseljeni Rusi kako je to kod nas skupo, ali navodno u Svetoforu ima po adekvatnoj ceni. Čokolade su baš poskupele, em skuplje, em manja pakovanja sa sve čudnijim gramažama. Ja već neko vreme mutim domaću nutelu sa urmama mesto šećera i domaći kikiriki puter - od kad je Maxi izbacio iz ponude onaj pindakaas ili kako već se zove onaj kikiriki puter.
noskich Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Što je napisao @banecare1, osim bureka, peciva i ostale brze hrane nema tamo ništa više jeftino. Meni su najviše sulude bile cene sastojaka za kuvanje za jela koja se ne kuvaju lokalno u Srbiji. Pitala familija moju ženu da im nešto skuva, običan soja sos je tipa 3-4 puta skuplji nego što je u Australiji. Ne znam kako ti stranci u Srbiji bilo šta skuvaju od svoje hrane.
Recommended Posts