February 21, 20251 yr Maline su ti kao koks. Uzgajaju neki seljaci po plantažama, drugi otkupljuju i skladište, a oni na vrhu transportuju napolje. E, ali maline u februaru... Sve je otišlo u majčinu
February 21, 20251 yr 31 minutes ago, smooth.Op said: Najpre će biti neki Meksiko, Peru, Čile... Ovde su cesto peruanske zimi...
February 21, 20251 yr Hrvatska dobila zakon protiv visokih cena Hrvatski sabor je danas glasovima većine poslanika izglasao Zakon o izuzetnim merama kontrole cena koji bi objavom cena na internet stranicama trebalo da zaštiti standard građana od inflacije i obezbedi brzu reakciju na tržišne poremećaje. Kod nas vlada zakon protiv niskih cena, necemo valjda kao Hrvati.
February 21, 20251 yr 1 hour ago, smooth.Op said: Maline su ti kao koks. Uzgajaju neki seljaci po plantažama, drugi otkupljuju i skladište, a oni na vrhu transportuju napolje. E, ali maline u februaru... Sve je otišlo u majčinu Umesto lepo da kupi kilo pomorandzi za 100 i kilo banana za 150, da bude pun snage za pumpanje, on oce jebene maline. Ne moz' ni balon da napumpas od njih.. A kad sam vec svratio, da prijavim da je svinjetina pojeftinila, but za 500 dindzi, krmenadla za 420..
February 21, 20251 yr 33 minutes ago, jms_uk said: Za koju gramazu? to su one velike od 300 grama što imaju 250 grama
February 21, 20251 yr 19 minutes ago, Jimmy Kowalski said: A kad sam vec svratio, da prijavim da je svinjetina pojeftinila, but za 500 dindzi, krmenadla za 420.. Wtf pa koliko su bili? Nemam pojma koje su cene svežeg mesa u radnjama i mesarama, ćale to dobavlja direktno od stočara, ali mi deluje nemogućim da su tolika sniženja.
February 21, 20251 yr 6 minutes ago, napadaj said: Wtf pa koliko su bili? Nemam pojma koje su cene svežeg mesa u radnjama i mesarama, ćale to dobavlja direktno od stočara, ali mi deluje nemogućim da su tolika sniženja. Mozda nisam jasno napisao, nije but pojeftinio za 500 nego sa 700 na 500. I ostalo svinjsko meso otprilike 25-30% snizenje. Edited February 21, 20251 yr by Jimmy Kowalski
February 21, 20251 yr 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Umesto lepo da kupi kilo pomorandzi za 100 i kilo banana za 150, da bude pun snage za pumpanje, on oce jebene maline. Ne moz' ni balon da napumpas od njih.. A kad sam vec svratio, da prijavim da je svinjetina pojeftinila, but za 500 dindzi, krmenadla za 420.. Nisam hteo da ih kupim, vec da lozim narod da pumpa A ti brankicastankovicujes s tim mesom
February 23, 20251 yr https://novaekonomija.rs/vesti-iz-zemlje/delez-uoci-bojkota-nepravedno-smo-okrivljeni-za-visoke-cene Cele sledece nedelje bojkot Deleza
February 24, 20251 yr Koliko mi prija da čitam kako KMEČE. Pouzdano tj najpouzdanije mogu da kažem, od ljudi koji imaju uvid u njihove fakture da su ugrađivanja lagano po 50% na milion artikala.