Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cene roba i usluga u Srbiji

Featured Replies

Meni meso iz Lidla jako čudno miriše dok se prži i izbegavam ga.

Jednom sam bila prisutna kad su ostavili otvorena vrata magacina dok su iznosili meso i gospode bože, kakav neprijatan miris se širio odande...kasirka je dobacila koleginici da pojača osveživač prostora.

Ali mlečni proizvodi, čokolade, peciva, pa i sladoled, 7 bambija.

U Svetoforu sam uzela odličan, a povoljan liveni tiganj za palačinke. Obožavam ga. Slatkiši ne, sokovi ne, ništa mi se nije dopalo.

U stvari, ne, bile su neke čokoladne karamele/praline koje su mi se svidele. Idem u petak, pa ću proveriti čega još ima. Neko, možda Valk, zaboravila sam, jednom je pohvalio njihov namaz od maka. 

• Replies 276
  • Views 25.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Zbog vas zdrav život - duga ljubav ajtijevaca sad i obična stočna hrana košta kao svetog Petra kajgana    

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

na slaninijadi u kačarevu slanina od 2500   putine reaguj 44.96°n  22.69°e

• Maxi i Idea izazivaju najveći odijum zato što su razgranali mrežu kao "narodne" prodavnice, a ponašaju se kao da u njih ulazi viša srednja klasa.    Preuzeli su lokale na udarnim pozicijama

Posted Images

To ti je dry aged :fantom:

problem je sto je wet aged

ja inace nikad ne kupujem ta upakovana mesa..

Da, da, u pravu ste, verovatno odatle miomirisi...do Lidla nikad nisam kupovala upakovano meso, samo direktno kod mesara kog znam, pa uvek preporuči dobro i sveže.

18 minutes ago, ivy said:

problem je sto je wet aged

Well aged :fantom:

39 minutes ago, Klara said:

Meni meso iz Lidla jako čudno miriše dok se prži i izbegavam ga.

Jednom sam bila prisutna kad su ostavili otvorena vrata magacina dok su iznosili meso i gospode bože, kakav neprijatan miris se širio odande...kasirka je dobacila koleginici da pojača osveživač prostora.

O kom Lidlu se radi, ako nije tajna?

Koliko znam, Lidl se drži hladnog lanca kao svetog pisma. Moguće da u tvom lokalnom Lidlu nešto ne štima (radnici, frižider).

U Save Maškovića. Ne znam šta ne štima, ali znam više ljudi kojima je neugodan miris Lidlovog mesa dok ga spremaju, a ponekad i ukus. 

Primetio sam i ja taj miris. Iz lidla od mesa uzimam samo pileće belo. 

Pisao već par puta...Đurđević nije prolazio audite kao dobavljač za jednu ozbiljnu firmu i to u više navrata i iz više pokušaja. Padao po više osnova.

E sad, to je bilo poslednji put pre 4,5 god...moguće da se nešto promenilo od tada ili je Lidl prilično fleksibilan.

Pouzdano znam da je i Lidl i u DE ima(o) problem sa mesom. Nešto tu ne fercera kod odabira dobavljača definitivno.

Kod nas, samo piletina i ćuretina kao i riba...ostalo stop.

Ja sam bas naleteo na pokvarenu ribu i piletinu u Lidlu. Ne bih se uopste igrao sa svezim proizvodima kod njih.

1 hour ago, Barti66 said:

Pisao već par puta...Đurđević nije prolazio audite kao dobavljač za jednu ozbiljnu firmu i to u više navrata i iz više pokušaja. Padao po više osnova.

E sad, to je bilo poslednji put pre 4,5 god...moguće da se nešto promenilo od tada ili je Lidl prilično fleksibilan.

Pouzdano znam da je i Lidl i u DE ima(o) problem sa mesom. Nešto tu ne fercera kod odabira dobavljača definitivno.

Kod nas, samo piletina i ćuretina kao i riba...ostalo stop.

Ja sam kupovao meso u Lidlu u Bugarskoj, i bilo je odlično. Definitivno je do dobavljača.

U Lidlu kupujem najviše povrće, ponekad nešto mlečno, meso nikada.

Pamučne stvari su super.

Najudobnja pidžama u životu, koštala 1200 dindži.

Garderoba samo Uniqlo :hihi:

Druge vrste su nešto manje iznenadjene. :dry:

IMG-0582.jpg

U pogledu mesa, mislim da ništa ne može biti gore od mesa u Amanu, njihov brend Bravo i meso u Matijeviću. Ovi ruski marketi kao što su Mera i Svetofor su možda jedino za slatkiše ok i to neke. A da nas deru na maržama deru nas.