September 10, 20159 yr Meni je Maša savršena. Čak i stil ledene kraljice joj savršeno pristaje. Ana mi je njanjava.
September 10, 20159 yr Ana je ok al' mene uvek nekako potseti na moju (pokojnu) baku - marama joj fai - ista da bude...
September 10, 20159 yr Niko nije rekao da je Azarenka ne znam kakva ribetina, ali moralo je se malo braniti pošto kako Timi reče, ispade da je neki težak akrep. Maša je bolja riba od Ane, ali mi je Ana lepša, možda jer više volim crnke, kada sam bio mlad i neiskusan, ložio sam se na plavuše :D Maša je zgodnija i harizmatičnija što u poređenju sa Ivanovićkom i nije neki kompliment pošto je ova sva, jel, nekako... Nikakva u tom smislu.
September 10, 20159 yr Meni i Aza smekuje kao fina domacica, da ne kazem seljancica a Flavia je bas bomba/onica kao sto rekoste.. Julia Gerges je bombona a Cibulkova mi je kao bombica neka.
September 11, 20159 yr Gledam upravo miks dubl i eto nje - Bethanie Mattek Sends! Vazda u atraktivnom autfitu, vazda u blesavim štucnama, deluje uvek kao spremna za bdsm akciju ;) sent...using...
September 11, 20159 yr Gledam upravo miks dubl i eto nje - Bethanie Mattek Sends! Vazda u atraktivnom autfitu, vazda u blesavim štucnama, deluje uvek kao spremna za bdsm akciju ;) sent...using...
October 6, 20159 yr Videh danas da se digla prašina oko fotošopiranja mlađe Vilijamsove... Mislim... jeste malo nestvarno :o