svashtabezneshto Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Meni je Maša savršena. Čak i stil ledene kraljice joj savršeno pristaje. Ana mi je njanjava.
iDemo Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Ana je ok al' mene uvek nekako potseti na moju (pokojnu) baku - marama joj fai - ista da bude...
Mil@n Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Niko nije rekao da je Azarenka ne znam kakva ribetina, ali moralo je se malo braniti pošto kako Timi reče, ispade da je neki težak akrep. Maša je bolja riba od Ane, ali mi je Ana lepša, možda jer više volim crnke, kada sam bio mlad i neiskusan, ložio sam se na plavuše :D Maša je zgodnija i harizmatičnija što u poređenju sa Ivanovićkom i nije neki kompliment pošto je ova sva, jel, nekako... Nikakva u tom smislu.
eumeswil Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 (edited) Marija Kirilenko exhibit A Edited September 10, 2015 by miki.bg
iDemo Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Marija Kirilineko exhibit A Sunce joj zareno... :)
Max Morlock Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Lepo, lepo, poseduje ona taj slovenski šmek
mlatko Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Meni i Aza smekuje kao fina domacica, da ne kazem seljancica a Flavia je bas bomba/onica kao sto rekoste.. Julia Gerges je bombona a Cibulkova mi je kao bombica neka.
Max Morlock Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Gledam upravo miks dubl i eto nje - Bethanie Mattek Sends! Vazda u atraktivnom autfitu, vazda u blesavim štucnama, deluje uvek kao spremna za bdsm akciju ;) sent...using...
renne Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Gledam upravo miks dubl i eto nje - Bethanie Mattek Sends! Vazda u atraktivnom autfitu, vazda u blesavim štucnama, deluje uvek kao spremna za bdsm akciju ;) sent...using...
Max Morlock Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Da, da... ladno sam iskulirao tatu sent...using...
Max Morlock Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Videh danas da se digla prašina oko fotošopiranja mlađe Vilijamsove... Mislim... jeste malo nestvarno :o
Mil@n Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Kontam da sve i da je guzica manja - nije neka razlika...
Recommended Posts