Tinman Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 Kako sad Osaka nema problem sa medijima, pritiskom i tako to.
Tinman Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 Vidim pojavljuje se na Met gala što je medijski veoma propraćeno. Malo me zbunjuje pojavljivanje ovde i problem sa kojim se suočavala na pres konferencijama, ne bi bilo ok da je neko tera da se pojavljuje ovde posle onoga na RG.
mlatko Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 Kako sad Osaka nema problem sa medijima, pritiskom i tako to. Nije to Osaka, to je njena šaumaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
aram Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 brte, da žena izvrši samoubistvo našlo bi se par vas da pita kako joj sad ne smeta medijska pažnja 1 1
levi Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 1 hour ago, Tinman said: Vidim pojavljuje se na Met gala što je medijski veoma propraćeno. Malo me zbunjuje pojavljivanje ovde i problem sa kojim se suočavala na pres konferencijama, ne bi bilo ok da je neko tera da se pojavljuje ovde posle onoga na RG. iz toga još uvek ne može da se vidi šta joj se dešava u glavi. tako da bi bilo pošteno da prestanete sa nadri-psihologijom i da joj se skinete s kurca, i ako ima psihičkih problema a i ako nema 1
Jumanji Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 Lajk samo za Sloan.Bogami i ona i Masa su za milion $Sloun je lepsa, i toaleta joj ekstra stoji, ali ni Masi stila nikad nije manjkalo.Salila sam se malo sa Serenicom i Osakom kada sam ih postavila ovde a i nisam znala gde cu, nema neke bzvz opste teme o svemu i svacemu, van turnira. Ocigledno malo zena ovde ima na tenisu
Zli Gli Posted September 15, 2021 Posted September 15, 2021 Osaku stvarno ne treba komentarisati vise, pogotovo ne na ovoj temi jer nije ni lepa ni jebozovna, plus sto je jako iritantna i folerka zesca. Slazem se s nekim gore ko je napisao da joj se skinemo s kurca.Sent from my SM-G973F using Tapatalk 4
Ras Posted September 15, 2021 Posted September 15, 2021 1 hour ago, Milošica said: @Zli Gli A jel smemo Zvereva ovde? Nisam Gli, ali možda smemo ovde?
Zli Gli Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 Zverev je nezni krhki decak, vise za zatvorske tipove nego nas obicne strejt manijake ali ako bas morate...Sent from my SM-G973F using Tapatalk 1
Zli Gli Posted March 31, 2022 Posted March 31, 2022 Idi bre lanco, sve vreme cekam da se pojavi neka riba tenisacica, koja moshaSent from my M2012K11G using Tapatalk 1 1
Lancia Posted March 31, 2022 Posted March 31, 2022 (edited) 19 minutes ago, Zli Gli said: Idi bre lanco, sve vreme cekam da se pojavi neka riba tenisacica, koja mosha Sent from my M2012K11G using Tapatalk Aau jbt, glup sam, sad vidim sta sam uradio a mrzelo me da trazim de cu da zobodem ovog klinca. Bas sam nasao izvinjavam se. Edited March 31, 2022 by Lancia 1
Recommended Posts