Max Morlock Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 Ja ih sasvim dobro vidim na mobilnom, ali na kompjuteru u brauzeru, slike su zaista samo 404 not found linkovi... :o
MiddleClass Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 Cek, ovo ladno nije topik gdje navijaci Radnickog pisu o tenisu.
iDemo Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 Linak na tenak, samo za odrasle... EXHIBITION DOUBLES: A. Sanchez-Vicario + H. Leconte vs K. Clijsters + T. Woodbridge
iDemo Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 Koliko ja obozavam Kim Sinoc, posle Novaka i Federera - EXHIBITION DOUBLES: A. Sanchez-Vicario + H. Leconte vs K. Clijsters + T. Woodbridge, ne da se utegla u neku crno-zutu kombinaciju - krajnje pogibeljno®...
Malvo Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 (edited) Dona? Kasnim, a i gresim :D Edited February 1, 2016 by Malvo
harper lee Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Dona? Kasnim, a i gresim :D Nije ni cudo sto si pogresio, ima jedno tonu sminke na licu.
Zli Gli Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Pomislio sam prvo i jedino na nju ali bas nikako ne lici na sebe ovde, mnogo je lepsa nego na terenu. Sminka cuda cini.
Recommended Posts