Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Austria, abandon hope all ye who enter here ...

Featured Replies

• Replies 643
  • Views 51.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jesam iz Graca, vodim ćerku na sport u tu školu…mi smo u Italiji na produženom vikendu, juče je bio praznik a škola moje starije ćerke ima i danas slobodno. Preko desetoro mrtvih, opšta panika među

• Za pocetak podestimo se kako je to izgledalo na pocetku epidemije:  

• Ali zato mi sa stomakom sad imamo svoji sliku...

Posted Images

On 8. 5. 2026. at 0:29, bags said:

Oplakah, maestralno.

4 hours ago, papapavle said:

Oplakah, maestralno.

Zelim da se smejem, nije da nije simpaticno i vrlo profesionalno odradjeno. Medjutim sve vreme citam i zvuci nekako kao kad Nemci pokusavaju da budu duhoviti...? Ne znam.

2 hours ago, Mel said:

zvuci nekako kao kad Nemci pokusavaju da budu duhoviti...?

hitler

Baš slučajno naleteh pre neki dan na ovu knjigu D

Screenshot_20260513_192613_Amazon Shopping.jpg

• Author

Nazalost Austrija je cista gerontokratija.

U Austriji juce objavljeno da ce se univerzitetima uskratiti 2.4 milijarde. Danas objavljeno povecanje penzija 2.4 milijarde.

Ljudi koji nisu u penziji su ogorceni i besni, jer najveci broj nije dobio nikakvu povisicu vec 2 god.

Na drugoj strani su boomer penzosi sa apsolutno nezasluzenim visinama penzija koji bukvalno svi izlaze na izbore.

• Author

Ako meni ne verujete:

image.png

image.png

Sta Beograd, pravac Kasidol ako ima nekog da vec nije u Austriji lolol

Edited by Moonwalker

Već koji dan gledamo na Triglav sa druge strane i moram da prenesem svoj kulturološki šok. Da li je grad ili konoba u brdu, kad se naruči za pojest popit, to ustvari i dođe za 10-15 minuta. Taman sam se navikao na švapski životni ritam gde danas za jun sledeće godine zakažem mesto u kafiću, pa kad se sedne, negde sredinom jula dođe i momak, do septembra se i dobije naručeno piće, hrana možda i dođe. Možda.

On 21. 5. 2026. at 12:53, bags said:

Nazalost Austrija je cista gerontokratija.

U Austriji juce objavljeno da ce se univerzitetima uskratiti 2.4 milijarde. Danas objavljeno povecanje penzija 2.4 milijarde.

Ljudi koji nisu u penziji su ogorceni i besni, jer najveci broj nije dobio nikakvu povisicu vec 2 god.

Na drugoj strani su boomer penzosi sa apsolutno nezasluzenim visinama penzija koji bukvalno svi izlaze na izbore.

ovo je apsurdno Evrp[a sve vise zaostaje u nauci. Ili su glupi ili sta, Azijati ulazu ko ludi.

Nisu glupi, nego moraju da planiraju izbore i adekvatno nagrade biračko telo. Ali jesu glupi pošto je to put u propast. Ali nisu glupi jer oni koji donose takve odluke neće propasti. Ali jesu glupi jer oni koji mogu to da promene, takav sistem svesno održavaju. Svaka sličnost sa nekim drugim državama je slučajna.

26 minutes ago, Engineer said:

Nisu glupi, nego moraju da planiraju izbore i adekvatno nagrade biračko telo. Ali jesu glupi pošto je to put u propast. Ali nisu glupi jer oni koji donose takve odluke neće propasti. Ali jesu glupi jer oni koji mogu to da promene, takav sistem svesno održavaju. Svaka sličnost sa nekim drugim državama je slučajna.

Cuvaju socijalni mir. To ce im doneti jos koju rundu vlasti. Tehnoloski zaostatak nek resavaju ovi klinci ako budu umeli kako.

On 21. 5. 2026. at 13:53, bags said:

Baci link za ovo pliz.

• Author

Mozda nije leteci taxi ali jedva cekam da ovo proradi:

1713197_master_633452_kimheep_genial_heiligenstadt_kabine_151116-scaled.jpg

Screenshot_20260601-130220.png

Iako mi je totalno nestvarno da ga mogu odraditi za 10 meseci i pored neverovatnog iskustva. Trenutno se ceka na odobrenje radi zastite zivotne sredine...