Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Српски фуд инфлуенсери

Featured Replies

Strah od smrti -> strah od svinjske masti.

Zašto svinjska mast mora da se stavlja u burek, Um Gottes Willen?

Po čemu je to originalan recept?

• Replies 318
  • Views 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ToniAdams
    ToniAdams

Pre ću pljugu u oku da ugasim, ali hvala

• jbte polikita     brend u prevodu poznat kao podgrejana pica     bilo je samo pitanje dana kada će neki retard napisati ovakvu blasfemiju.

• A Pakito je, da vas podsetim, možda i gori čovek od Vučića...

Posted Images

Jab dala i 1 crvenu za dobar burek

Al sve onako da se cedi mast

Eno onaj ocvali pakito ti bukwalische za jednu crvenu to i nudi

6 minutes ago, Marcus Wulffings said:

Strah od smrti -> strah od svinjske masti.

Zašto svinjska mast mora da se stavlja u burek, Um Gottes Willen?

Po čemu je to originalan recept?

Ja sam malo specifican i pravim razliku izmedju niskog bureka i npr pite koja se pravi u Bosni. Za mene to su dva razlicita jela. Posto sam odrastao i na jednom i na drugom mogu samo da kazem da nislijski burek koji sam jeo kao klinac tinejdzer je meni ukusniji kada je napravljen na masti nego na ulju i meni ovaj potonji ima otuzan ukus. Ne kazem da mora nege meni ima lepsi ukus. Kao sto gibanica ne mora da ima svinjsku mast da bi bila okusna. Jer njoj ukus daje jaje, sir. Ili pita krompirusa sa puno luka i biberom. Ili zeljanica da sirom. Meni su sve to razlicita jela za koje treba da se ispostuje par tih osnovnih pretpostavki za ukus koji volim. Navika. U burek sa sirom spoljna hrskava kora, unutra meka, sir, mast, jogurt. Mizda se to promenilo u medjuvremenu ali ja kada sam bio klinac u burek je isla mast. Pricam za onaj sa.sirom, druge ne jedem.

3 minutes ago, Marcus Wulffings said:

Eno onaj ocvali pakito ti bukwalische za jednu crvenu to i nudi

Kažu nije masan

• 4 months later...

Ah evo jos 1 jak kandidat

2 hours ago, askeladden said:

Ah evo jos 1 jak kandidat

Poznat odavno: po naglasku, po tome što kupuje u poznatoj mesari na Cvetkovoj pijaci, u svojom video radovima ne otkriva identitet, pa je i kao gost u Gastrotražilici snimljen s leđa i pod kapuljačom, priprema tradicionalna, često kafanska jela, obično na jednoj istoj radnoj površini i na indukcionoj ploči.

Ne znam da li je u međuvremenu nešto promenio u konceptu, obzirom da ranije nije zalazio u kafane.

Edited by Ras

2 hours ago, Ras said:

Poznat odavno: po naglasku, po tome što kupuje u poznatoj mesari na Cvetkovoj pijaci, u svojom video radovima ne otkriva identitet, pa je i kao gost u Gastrotražilici snimljen s leđa i pod kapuljačom, priprema tradicionalna, često kafanska jela, obično na jednoj istoj radnoj površini i na indukcionoj ploči.

Ne znam da li je u međuvremenu nešto promenio u konceptu, obzirom da ranije nije zalazio u kafane.

Promenio je, sada mu se vidi lice. Ja sam blokirao sve njih kada su se svi lizali sa onim retardom Brankom Babicem, razumem da ih je placao sve ali dosta je vala. I gastrotrazilica, dot pot, sve je to jedan circle jerk. Retarda debelog sremca sam blokirao kada je hvalio zvalavog djubreta i hulju.

Odakle je ovaj lik sa naglaskom, jel mozete da provalite, jel Krusevac ili Leskovac ?

2 hours ago, glibav said:

Promenio je, sada mu se vidi lice. Ja sam blokirao sve njih kada su se svi lizali sa onim retardom Brankom Babicem, razumem da ih je placao sve ali dosta je vala. I gastrotrazilica, dot pot, sve je to jedan circle jerk. Retarda debelog sremca sam blokirao kada je hvalio zvalavog djubreta i hulju.

Pakitara je jedini podrzo studente kolko se secam

Ronin na aparatima D

1 hour ago, brusli said:

Odakle je ovaj lik sa naglaskom, jel mozete da provalite, jel Krusevac ili Leskovac ?

Meni baca na Trstenik.

Krusevac nije, tu je naglasak jaci a izrazi manje... ne znam kako da se kulturno izrazim. Mozda neka okolna sela.

2 hours ago, Filozof manijak said:

Ronin na aparatima D

Pretrgao se od podrške...Degen.

Meni su hrvati delovali ok...

Dok ih nisam video sa Pakitom