October 16, 2025Oct 16 Neka influenserka na instagramu reklamira Thyme Indian i kaže brijani za birjani
October 16, 2025Oct 16 On 11. 10. 2025. at 19:25, pariah said:Zaboravite na žvalavog pakita na trenutak iako je realno to nemoguće.Ignorišete pravu zvezdu: <span class="ipsAttachLink_box"><span class="ipsAttachLink_title">lule debil.mp4</span><span class="ipsAttachLink_metaInfo"> <span>3.56 MB</span> <span>·</span> <span>0 downloads</span></span></span>"...Vlasnica stalno priprema hranu bez rukavica što ovom jelu daje poseban šmek..."- (mrtav ozbiljan)@Midžeta Bukvalno je gadniji od svog ludog ćaleta.
October 16, 2025Oct 16 On 11. 10. 2025. at 19:25, pariah said:Zaboravite na žvalavog pakita na trenutak iako je realno to nemoguće.Ignorišete pravu zvezdu: <span class="ipsAttachLink_box"><span class="ipsAttachLink_title">lule debil.mp4</span><span class="ipsAttachLink_metaInfo"> <span>3.56 MB</span> <span>·</span> <span>0 downloads</span></span></span>"...Vlasnica stalno priprema hranu bez rukavica što ovom jelu daje poseban šmek..."- (mrtav ozbiljan)@Midžeta luka doncic kad ne bi imo talenta
November 14, 2025Nov 14 On 16. 10. 2025. at 13:14, msv said:Neka influenserka na instagramu reklamira Thyme Indian i kaže brijani za birjani Ćacika promoviše ćacističku trovačnicu...
November 14, 2025Nov 14 11 minutes ago, Milošica said:Brat Pakito uveo burek u ponudu.Verujem da kida, jedva čekam da probam.Ako sam dobro video na tw kosta 500d za cetvrtinu. Jedino pozitivno je sto pise da se koristi svinjska mast, ali generalno ponovicu burek u BG tuzna ako ne i ocajna prica. Obicno, ukusno, narodno, dostupno u bilo kojoj pekari, jeftino jelo sa tri sastojka, to je nemoguca misija u BG iz mnogo razloga. Kome se jede neka ide u Nis. Edited November 14, 2025Nov 14 by glibav
November 14, 2025Nov 14 4 hours ago, Filozof manijak said:e jbg, u Solunu dinar somun...To je tacno ali situacija u BG je takva da postoji 5, 6 bureka koje svi spominju i koji su nedostupni za 90% ljudi. Tj moras namenski da ides da kupis. Na stranu moje preference, ja imam jedan burek koji jedem kada imam zelju a i za to moram da planiram. Da udjes u random komsijsku pekaru i kupis pristojan burek to nema i to je suludo.
November 14, 2025Nov 14 5 hours ago, Milošica said:Brat Pakito uveo burek u ponudu.Verujem da kida, jedva čekam da probam.icicemo @ronin i ja ovih dana da overimo
November 14, 2025Nov 14 53 minutes ago, napadaj said:Koji je taj jedan?Meni jedino Rankovic prija. Mada je i nisam neki klijent za bureke. Ima kod Dusanovacke poste i pored Kalenic pijace. Iako se uvek blago nerviram posto su kola parkirana i sa leve i sa desne strane Krusevacke. Jeo sam i Ljupceta cesto, to mi je bilo blizu posla, pa Trpkovic, Andjelko, Kircanski, Cedo kod Kalenica isto. Ima jedan Makedonac na Cuburi, isto ga je Pakito hvalio nekad davno, Nikodinoski pise na google maps.. I to sam probao. Nijedan od tih bureka mi nije ostao u glavi da je dovoljno dobar da planiram da idem da ih kupim iako sam cesto usput pored vecine njih.
November 14, 2025Nov 14 48 minutes ago, Tsai said:icicemo @ronin i ja ovih dana da overimoIako smatram da za najjednostavnija jela treba mnogo truda se se ne zajebe nesto, dakle treba puno rada i za obican burek koji ima tri sastojka, sve treba i da kosta ali 500d za cetvrtinu je bas previse. Iako ima svinjsku mast sto podrzavam.